bannerimage

Havermoutpap

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
16 september 2013

bannerimage

Havermoutpap

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Bereiding: 5 min.

Ingrediënten

  • (Volle) melk
  • Havermout

Bereidingswijze:

  1. Breng de melk in een pan aan de kook.
  2. Strooi er de havermout in de melk en breng het geheel al roerend aan de kook, temper het vuur en laat er in circa 2 minuten een gare en gebonden pap van koken.
  3. Roer af en toe in de zachtjes kokende pap.
Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.