bannerimage

Het mooiste cadeau voor mijn lijf en leven!

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
16 april 2020

bannerimage

Het mooiste cadeau voor mijn lijf en leven!

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

De hele chemie in mijn lichaam was al zo veranderd, omdat de hormonen zich al heel snel aan het nieuwe maaltijdenplan hadden aangepast. Ik voelde me enorm gelukkig en het was voor mij duidelijk dat ik een goede keuze gemaakt had. Ik heb me altijd precies aan de regels en het maaltijdenplan van NederlandSlank.nl gehouden.

 

Lex, voor en na

 

Apneu, astma en verkleving longvlies

Ik had hele zware slaapapneu, heb astma en verkleving van het longvlies. Mijn longarts vertelde me dat er zelfs een gevaar voor mijn gezondheid was. Ik woog op een gegeven moment zelfs 125,4 kg. Veel te zwaar! De arts had me twee en een half jaar geleden doorverwezen naar de diëtiste in het ziekenhuis. Echter ik was 11 kg bijgekomen in plaats van afgevallen. Ik voelde mij eind augustus 2014 ook echt slecht. Het kon zo niet verder! Ik had in mijn leven vaak gelijnd en ge-dieet; 26 kg afgevallen en 22 erbij, 20 kg eraf, 16 erbij. Wie herkent het niet?

Mijn zus vertelde me van NederlandSlank.nl en ik zag het resultaat bij haar. Voor mij was het duidelijk, zeker nadat ik de site van NederlandSlank.nl had doorgespit. Een fijn gesprek met Liesbeth bevestigde mijn verlangen direct te beginnen. Gelijk aangemeld en op 15 september begon ik met mijn maaltijdenplan. Mijn begingewicht was 122,3 kg. Omdat ik 1.72 groot ben, werd mijn streefgewicht 72 kg. Dus 50,3 kg moest er voor mij af!

Na 1 week was de slaapapneu al weg!*
De hele chemie in mijn lichaam was al zo veranderd, omdat de hormonen zich al heel snel aan het nieuwe maaltijdenplan hadden aangepast. Ik voelde me enorm gelukkig en het was voor mij duidelijk dat ik een goede keuze gemaakt had. Ik heb me altijd precies aan de regels en het maaltijdenplan van NederlandSlank.nl gehouden. Ik kon ook makkelijk combineren bij het samenstellen en bereiden van mijn maaltijden.  De goede adviezen van Pantea, mijn orthomoleculair diëtiste hebben me daarbij enorm geholpen.

Mijn doel
Ook Liesbeth belde me tijdens deze periode hoe het ging en wat mijn streven was in welke tijd ik af wilde vallen. Daar had ik nog niet over nagedacht. Ze vertelde dit toch te doen om zo een doel te hebben om naar toe te werken. En één van deze doelen heb ik gehaald. Zondag 15 februari j.l. was ik precies 5 maanden bezig met het maaltijdenplan en was ook precies 40 kg afgevallen!* De reacties zijn enorm. Veel van mijn vrienden en collega’s die ik een tijdje niet meer gezien had, herkenden me zelfs niet meer. Ze moesten wel 6 keer kijken of ik het was.Geweldig mooie complimenten heb ik gehad en ik krijg ze nog steeds!

Naar de longarts geweest
Ik ben 6 maart naar de longarts geweest. Met de blaastest ben ik van 3,7 liter naar 4,8 liter gegaan (vorige controle 6 maanden geleden). 43,8 kg afgevallen. De puffer voor de astma tot volgende controle 7 april niet meer gebruiken, alleen als ik echt last heb. Longfoto gemaakt om te controleren of de verkleving van het longvlies is toe- of afgenomen (heel belangrijk). En op 26 maart 's avonds een kastje laten aansluiten om te kijken of de slaapapneu helemaal weg is. De longarts noemde het een wonder!* Heb ook kort erover gehad om echt mensen die een kritieke omvang hebben, deze mensen te attenderen op de maaltijdplannen van NederlandSlank.nl. Hij had er nog nooit over gehoord, maar was nu ook wel echt overtuigd dat het werkt. Mooi toch!

Het mooiste cadeau voor mijn lijf en leven!
Nu ben ik 43,8 kg afgevallen en het gaat nog altijd even makkelijk*. Geen hongergevoel, geen zin in ongezonde tussendoortjes en toch naar feestjes met alleen maar water! Zo makkelijk. Als je maar wil. En ik wil gezond zijn. Ik hoef nog maar 6.5 kg en dat gaat me ook lukken. Vol goede moed, vertrouwen en met veel plezier. Wat heb ik me toch een mooi cadeau gegeven! Ik ben heel gelukkig!

Groet van Lex

(PS: de foto’s zijn gemaakt op 4 september en op 30 januari het jaar erop!)

Voor en Na foto Lex Vervuurt client Nederland Slank

 

 

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.