jorieke-nederland-Mar-07-2024-10-06-16-5990-AM

Het mooiste cadeau voor mijn lijf en leven!

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
16 april 2020

De hele chemie in mijn lichaam was al zo veranderd, omdat de hormonen zich al heel snel aan het nieuwe maaltijdenplan hadden aangepast. Ik voelde me enorm gelukkig en het was voor mij duidelijk dat ik een goede keuze gemaakt had. Ik heb me altijd precies aan de regels en het maaltijdenplan van NederlandSlank.nl gehouden.

 

Voor-en-Na-foto-Lex-Vervuurt-client-Nederland-Slank2 Lex, voor en na

 

Apneu, astma en verkleving longvlies

Ik had hele zware slaapapneu, heb astma en verkleving van het longvlies. Mijn longarts vertelde me dat er zelfs een gevaar voor mijn gezondheid was. Ik woog op een gegeven moment zelfs 125,4 kg. Veel te zwaar! De arts had me twee en een half jaar geleden doorverwezen naar de diëtiste in het ziekenhuis. Echter ik was 11 kg bijgekomen in plaats van afgevallen. Ik voelde mij eind augustus 2014 ook echt slecht. Het kon zo niet verder! Ik had in mijn leven vaak gelijnd en ge-dieet; 26 kg afgevallen en 22 erbij, 20 kg eraf, 16 erbij. Wie herkent het niet?

Mijn zus vertelde me van NederlandSlank.nl en ik zag het resultaat bij haar. Voor mij was het duidelijk, zeker nadat ik de site van NederlandSlank.nl had doorgespit. Een fijn gesprek met Liesbeth bevestigde mijn verlangen direct te beginnen. Gelijk aangemeld en op 15 september begon ik met mijn maaltijdenplan. Mijn begingewicht was 122,3 kg. Omdat ik 1.72 groot ben, werd mijn streefgewicht 72 kg. Dus 50,3 kg moest er voor mij af!

Na 1 week was de slaapapneu al weg!*
De hele chemie in mijn lichaam was al zo veranderd, omdat de hormonen zich al heel snel aan het nieuwe maaltijdenplan hadden aangepast. Ik voelde me enorm gelukkig en het was voor mij duidelijk dat ik een goede keuze gemaakt had. Ik heb me altijd precies aan de regels en het maaltijdenplan van NederlandSlank.nl gehouden. Ik kon ook makkelijk combineren bij het samenstellen en bereiden van mijn maaltijden.  De goede adviezen van Pantea, mijn orthomoleculair diëtiste hebben me daarbij enorm geholpen.

Mijn doel
Ook Liesbeth belde me tijdens deze periode hoe het ging en wat mijn streven was in welke tijd ik af wilde vallen. Daar had ik nog niet over nagedacht. Ze vertelde dit toch te doen om zo een doel te hebben om naar toe te werken. En één van deze doelen heb ik gehaald. Zondag 15 februari j.l. was ik precies 5 maanden bezig met het maaltijdenplan en was ook precies 40 kg afgevallen!* De reacties zijn enorm. Veel van mijn vrienden en collega’s die ik een tijdje niet meer gezien had, herkenden me zelfs niet meer. Ze moesten wel 6 keer kijken of ik het was.Geweldig mooie complimenten heb ik gehad en ik krijg ze nog steeds!

Naar de longarts geweest
Ik ben 6 maart naar de longarts geweest. Met de blaastest ben ik van 3,7 liter naar 4,8 liter gegaan (vorige controle 6 maanden geleden). 43,8 kg afgevallen. De puffer voor de astma tot volgende controle 7 april niet meer gebruiken, alleen als ik echt last heb. Longfoto gemaakt om te controleren of de verkleving van het longvlies is toe- of afgenomen (heel belangrijk). En op 26 maart 's avonds een kastje laten aansluiten om te kijken of de slaapapneu helemaal weg is. De longarts noemde het een wonder!* Heb ook kort erover gehad om echt mensen die een kritieke omvang hebben, deze mensen te attenderen op de maaltijdplannen van NederlandSlank.nl. Hij had er nog nooit over gehoord, maar was nu ook wel echt overtuigd dat het werkt. Mooi toch!

Het mooiste cadeau voor mijn lijf en leven!
Nu ben ik 43,8 kg afgevallen en het gaat nog altijd even makkelijk*. Geen hongergevoel, geen zin in ongezonde tussendoortjes en toch naar feestjes met alleen maar water! Zo makkelijk. Als je maar wil. En ik wil gezond zijn. Ik hoef nog maar 6.5 kg en dat gaat me ook lukken. Vol goede moed, vertrouwen en met veel plezier. Wat heb ik me toch een mooi cadeau gegeven! Ik ben heel gelukkig!

Groet van Lex

(PS: de foto’s zijn gemaakt op 4 september en op 30 januari het jaar erop!)

Voor-en-Na-foto-Lex-Vervuurt-client-Nederland-Slank-1

 

 

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn