Nederland-Slank-Mar-15-2024-07-20-30-2331-AM

Hormonen in balans deel 3 - De fundering staat

Geschreven door: Saar Krakauer
15 februari 2018

saar-HRDe fundering staat

Alweer bijna drie en een halve week op weg en het programma begint steeds meer te voelen als een stevige fundering. Logisch eigenlijk als ik mij bedenk dat dat precies is wat ik nodig had. Zonder goede fundering verzakt een huis en zo is het natuurlijk ook met een lichaam.
Het was voor mij even zoeken naar de juiste hoeveelheden om juist niet te veel af te vallen, maar Liesbeth moedigt mij aan vooral wat meer groenten en eiwitten te eten en wat meer olie te gebruiken. Fijne tips waardoor het allemaal soepeler gaat.

Waarneembare verandering

Ik voel me goed. Slaap nog altijd uitstekend, heb energie en mijn huid en wallen zien er een stuk beter uit!
Ik merk ook een groot verschil met betrekking tot mijn cyclus. Alles voelt lichter. En, ook al was het niet de hoofdreden, die paar kilo minder staan best goed ;)
Ik merk dat het programma steeds meer een gewoonte begint te worden en eigenlijk alleen maar makkelijker wordt.
Ik ben benieuwd naar de komende tijd!

Zie mijn controles van de afgelopen weken hieronder.

Controles

 

Saar Krakauer

Geschreven door: Saar Krakauer