Nederland-Slank-Mar-18-2024-10-29-25-1992-AM

Hormonen in balans tijdens het afvallen.

Geschreven door: Saar Krakauer
07 maart 2018

Culinaire uitstapjes en weer terug naar de basis

Terug naar de basis

Hallo allemaal, inmiddels heb ik mijn zesde week Nederland Slank afgerond en nog steeds voelt het alsof het programma meer en meer als een soort op maat gemaakte jas om mij heen valt.
Nog nooit heb ik zo direct de uitwerking van bepaalde voedingsmiddelen gevoeld.

Ik heb een hectische twee weken achter de rug, en hier en daar wat heerlijke sjoemelmaaltijden, maar voel direct welke voeding niet goed valt en welke wel. Ik voel me vrijwel direct moe en krijg hoofdpijn en pukkels van bijvoorbeeld koemelk.
Het grappige en fijne vind ik, dat zodra ik terugkeer naar de strenge fase, mijn energie pijl direct stijgt en de hoofdpijn verdwijnt.
Dat voelt als zo'n opluchting dat het daardoor ook geen moeite kost het te laten staan.

Plannen en ontspannen

Waar ik voor Nederland Slank moeite had met de maaltijdplanning voor de halve of de hele week, vind ik de menu's fijn en overzichtelijk. Het vooruit plannen van de boodschappen en de bereiding van het eten voor de volgende dag levert mij uiteindelijk meer tijd en dus ontspanning op!

Resultaten:

Ik ben niet meer moe en duizelig en ben nu aan het sporten ook.

Mijn heup doet geen pijn meer, die voel ik alleen nog wel eens op de achtergrond.

 

 

 

 

Saar Krakauer

Geschreven door: Saar Krakauer