bannerimage

hormonen en gezondheid

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
15 februari 2017

bannerimage

hormonen en gezondheid

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Hoi Liesbeth,

Bij deze, zoals beloofd, mijn testimonial.

Ik ben met het programma van Nederland Slank niet alleen al een behoorlijk aantal kilo's afgevallen (ruim 12!), maar ook mijn gezondheid is enorm vooruit gegaan.

Zo is mijn menstruatie weer regelmatig en minder heftig, ben ik eindelijk van mijn bloedend tandvlees af en ben ik nauwelijks meer verkouden, terwijl ik dat eerder bijna de hele herfst en winter was. Maar de belangrijkste verbetering voor mij is dat ik weer goed slaap en dat mijn stemming veel beter is; ik ga zelfs mijn medicatie afbouwen! Ik laat deze manier van eten, ook als ik mijn streefgewicht heb bereikt, niet meer los!

Hester

Groeten,

Hester

Verstuurd vanaf mijn iPad

 

20170120_100704-1024x1007 Ontbijt idee: 'Pittenkaas' (van zonnebloem- en pompoenpitten) als beleg op gegrilde aubergine en als vulling in tomaatje

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.