Nederland-Slank-Mar-12-2024-06-57-01-1280-AM

De hotspots van Fleur

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
19 september 2019

Hotspots in Rotterdam

Geschreven door Fleur

We kennen het allemaal. Even gezellig bijkletsen met je vriendin of vriend met een kop koffie (en vroeger met iets lekkers).

Ik hou enorm van leuke plekjes ontdekken en daar dan ook iets te nuttigen. Maar sinds ik het plan van Nederland Slank volg vind ik dit best lastig. Je wilt je aan het plan houden maar word intens gelukkig als je naar de menukaart kijkt met daarin bananenpannenkoekjes of heerlijk belegde broodjes én natuurlijk die salades waar je het beste voor kan gaan. Waar kies jij voor? Voor verstandig of enorm genieten van iets wat eigenlijk niet op je lijstje staat?

In Rotterdam zijn enorm leuke hotspots om wat te drinken, lunchen of te dineren. Het leek mij daarom leuk om een paar leuke tips te geven en die met elkaar te delen.

Bertmans Rotterdam
Zaagmolenkade 15

We, Liesbeth en ik, hadden een afspraak gepland bij dit te leuke lunchtentje. Net als tegenwoordig alle lunchtentjes was deze ook erg vernieuwend en hip, maar ik hou ervan. Normaal gesproken zou ik bij zo’n leuke plek zoals dit nooit komen, maar doordat iemand je deze tip geeft ontdek je steeds meer.

Bertmans heeft een vernieuwende menukaart met niet mega veel keuzes, maar genoeg lekkers om uit te kiezen. Als drankje bestel ik vaak een cappuccino en die van Bertmans beviel me erg goed. Daarbij koos ik de gekonfijte eend, heerlijk en tegelijkertijd apart.

Speciale wensen zijn voor Bertmans geen enkel probleem, dus aan je plan houden zou geen probleem moeten zijn!

Jamie’s Italian
Markthal Rotterdam

Heerlijk en een enorm leuke sfeer, van mij mag het personeel alleen ietsje vriendelijker.

Voor de filmopnames van ‘Mijn leven mijn gezondheid’ lunchde we bij Jamie’s. Het is namelijk een restaurant wat er mooi verzorgd uitziet en een goed sfeerbeeld geeft.

Het eten was heerlijk. Ik heb niet naar de kaart kunnen kijken, omdat Liesbeth al onze dieetwensen had aangegeven, maar wat we kregen was voortreffelijk (ik had ook niet anders verwacht). Je kunt er lunchen en dineren. Om zeker van een plekje te zijn, zou ik je zeker aanraden om te reserveren want het is een populaire plek!

Voor nu laat ik het bij deze twee, voor mijn doen, leuke hotspots. Misschien zien jullie binnenkort meer van dit soort blogs verschijnen van de andere orthomoleculaire diëtistes!

Heb jij een leuke hotspot? Deel dit dan op facebook of schrijf hieronder een comment met jouw aanraders!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn