bannerimage

Ik snap het … nog steeds! Ik blijf op mijn streefgewicht 😉

Geschreven door: Jesse Jager
08 september 2020

Streefgewicht is blijvend

Ik heb het gevoel dat ik echt aan het aftellen ben. Aftellen naar het moment dat Nederland Slank mij los gaat laten en ik het op eigen kracht verder zelf ga doen. Ik heb het gevoel dat er ook klaar voor ben. Ik snap het (nog steeds dus): ik wil het, ik ga het doen. Ik zal op mijn streefgewicht blijven!

Ik blijf goed op mijn streefgewicht en kan mezelf goed in de hand houden (okay, op een uitzondering na dan) met het snoepen. Want daar ligt wel mijn valkuil. Maar het feit dat ik me ervan bewust ben vind ik al winst. En gewoon niet in huis halen. Wat er niet is kun je immers ook niet in je mond steken, ook al is de verleiding nog zo groot.

Bereikt gewicht 

Lekker in mijn vel

Ook ben ik nog steeds superblij met mijn nieuwe, gezonde lijf en mijn streefgewicht. Sporten hoort daar voor mij onlosmakelijk bij. Ik ga nu trouw twee keer per week een uurtje naar de sportschool. Ik heb er echt plezier in gekregen. In de sportschool tref ik ook ‘lotgenoten’: dames die ongelooflijk veel kilo’s kwijt zijn. Een dame zelfs 23 kilo. Zij is van middelbare leeftijd en ondanks dat ze veel kilo’s kwijt is, is ze ook gewoon weer strak. Ik kijk met bewondering naar haar. Dus voor wie nog twijfelt: het kan allemaal! En gezond en goed lijf. Ben blij en dankbaar voor de hulp die Nederland Slank mij daarbij geboden heeft. Aan de prijs, dat wel, maar je hebt er je leven lang plezier van. Een zinnige investering wat mij betreft.

Nooit meer anders!

Wat mij nu ook blijft verbazen, is wat voor een rotzooi we eigenlijk allemaal eten. Sommige voedingswaren zitten echt vol met vet of met suiker of met beide. Soms zit er ook nog een ‘Gezonde Keuze’ sticker op. Hoe is het mogelijk? Ik blijf lekker m’n eigen gezonde verstand gebruiken als ik in de supermarkt loop, bevalt goed!

streefgewicht

Jesse Jager

Geschreven door: Jesse Jager