www.nederlandslank.nlhubfs11952_nf_bloedglucoseregulatie_dementie

Jij bent uniek. En zo ook jouw voedingsbehoeften.

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
19 maart 2024

Nederland Slank bepaalt jouw unieke dieetplan door het analyseren van 36 bloedmarkers, jouw voedingsvoorkeuren, jouw lichaamsafmetingen en eventuele gezondheidsaandoeningen die je hebt. Waarom? Omdat al deze informatie cruciaal is om te begrijpen hoe jouw lichaam reageert op verschillende voedingsmiddelen en om jouw voedingsstatus te bepalen.

Jouw plan wordt gegenereerd met behulp van meer dan 700 op bewijs gebaseerde algoritmes en is altijd uniek voor jou. Het is geformuleerd om jouw metabolisme in balans te brengen, jouw voedingsstatus te verbeteren en jouw gezondheid te bevorderen.

Vind een van de volledig gekwalificeerde gezondheidscoaches van Nederland Slank in het Verenigd Koninkrijk om je te helpen bij het begin van je Nederland Slank-reis door te klikken op het gebied dat het dichtst bij jou in de buurt ligt.

Leer hoe je jouw metabolisme in balans kunt brengen, jouw gewicht kunt optimaliseren en jouw energie kunt verhogen door juist voor jou te eten.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn