Nederland-Slank-3

Lamsvlees met tijm en rozemarijn.

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
18 september 2017

Een makkelijk recept voor heerlijk mals lamsvlees 

Voorbereiding: 0 minutenLamsbiefstuk
Bereiding: 20-30 minuten

Ingrediënten: 

 • Lamsfilet
 • Romanesco
 • Tijm
 • Rozemarijn
 • Peper en zout

Benodigdheden:

 • Stoommandje/stoombloem
 • Pot met deksel
 • Pan met anti-aanbaklaag en goed sluitend deksel
 • Snijplank
 • Mes

Bereiding:

 1. Snijd de lamsfilet in reepjes.
 2. Wrijf de lamsvlees in met tijm, rozemarijn en peper naar smaak.
 3. Leg de reepjes lam in een pan met anti-aanbaklaag. Doe het deksel op de pan en laat het vlees op zacht vuur garen.
 4. Was de romanesco goed en snijd in stukjes (roosjes).
 5. Vul de pot met een laagje water, leg de stoombloem in de pot en verdeel de romanesco over de stoombloem. Laat de romanesco rustig gaar stomen.
 6. Wanneer het vlees gaar is, schep je het uit op een bord. Strooi eventueel naar smaak wat zout op het lamsvlees. Serveer de romanesco naast het vlees.
Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn