Een makkelijk recept voor heerlijk mals lamsvlees
Voorbereiding: 0 minuten
Bereiding: 20-30 minuten
Ingrediënten:
- Lamsfilet
- Romanesco
- Tijm
- Rozemarijn
- Peper en zout
Benodigdheden:
- Stoommandje/stoombloem
- Pot met deksel
- Pan met anti-aanbaklaag en goed sluitend deksel
- Snijplank
- Mes
Bereiding:
- Snijd de lamsfilet in reepjes.
- Wrijf de lamsvlees in met tijm, rozemarijn en peper naar smaak.
- Leg de reepjes lam in een pan met anti-aanbaklaag. Doe het deksel op de pan en laat het vlees op zacht vuur garen.
- Was de romanesco goed en snijd in stukjes (roosjes).
- Vul de pot met een laagje water, leg de stoombloem in de pot en verdeel de romanesco over de stoombloem. Laat de romanesco rustig gaar stomen.
- Wanneer het vlees gaar is, schep je het uit op een bord. Strooi eventueel naar smaak wat zout op het lamsvlees. Serveer de romanesco naast het vlees.