jorieke-nederland

Mail van Gulcan

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
04 september 2017

 

bloemen bloemen voor Gulcan

 

Goedemorgen Liesbeth,

 
wil je bij deze heel erg bedanken voor de mooie boeket die ik heb ontvangen van Nederland Slank.
 
Ik ben zo blij dat ik jullie heb mogen ontdekken, mijn leefstijl is dankzij jullie in zijn geheel veranderd, niet alleen die van mij maar ook van mijn klein gezinnetje ( man en 2 dochters van 11 en 6 jaar ), wij zijn met zn allen voeding-bewust geworden, maar ook mijn omgeving ziet de veranderingen, zoals een stralender huid en de kilo's en cm's die zijn weggevlogen, maar ook mijn hormoonbalans rustiger is geworden, het ging voor mijn gevoel erg snel, voelt goed en normaal. Weet nu wat eigenlijk normaal eten is, want was me blijkbaar aan t volproppen met voeding die mij dik en ziek kon maken.
 
Mensen om me heen ( collega's, familie, buren, op de schoolplein, bij de kapper of bij de supermarket, dus mijn vaste adressen) die ik al een tijdje ken, willen allemaal weten hoe ik dat gedaan heb.
Dus heb t vaak over mijn leefstijl die veranderd is en hoe ik het gedaan heb dankzij NS en gun iedereen om gezond te leven.
 
Wil Rachida ook bedanken voor de geduld en steun die ze mij heeft gegeven vanaf begin tot vandaag, maar jullie zijn nog niet van me af...))
 
tot de volgende consult, wens jullie een fijne dag vandaag.
 
groetjes,
 

Gulcan Kurtbogan - MUN

 

bloemen bloemen voor Gulcan

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn