bannerimage

Mandelade shake

Geschreven door: Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)
06 juli 2018

bannerimage

Mandelade shake

Geschreven door: Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)

 

Ingrediënten

1 Portie mandelade

 

Mandelade-schudden-300x200 Mandelade is licht verteerbaar en op verschillende manieren te bereiden.

 

1 Appel

Kaneel, vanillepoeder zonder suiker

 

Bereiding

Week de amandelen en zonnebloempitten een avond van tevoren.

Spoel het mengsel de volgende ochtend af en meng met wat water.

Blender alles tot de consistentie van een romige melk is gecreëerd.

Blender vervolgens de appel ook doorheen.

Breng op smaak met kaneel en vanille poeder.

Tip: de melk kan goed worden ingenomen in een kop koffie. Schud de drank nog een keer voordat je het wilt drinken.

Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)

Geschreven door: Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)

Pantea is Orthomoleculair Therapeut en Diëtist Via een HLO propedeuse chemie en een universitaire pharmacie-opleiding is ze overgestapt naar de Diëtetiek, aan de Hogeschool van Amsterdam waar zij wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan. Daarna is ze afgestudeerd in de Orthomoleculaire Geneeskunde gestudeerd bij Ortholinea. Daarnaast heeft ze Integrale Epigenetica-opleiding en de Epigenetica van ADHD gevolgd. En zich bij Evenwijs verdiept in de behandeling van Lipoedeem. Pantea is in ook opgeleid om mensen die een maagverkleining zoals een gastric bypass hebben gehad te begeleiden.