bannerimage

Marijn valt gezond af met Nederland Slank!

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
17 oktober 2017

bannerimage

Marijn valt gezond af met Nederland Slank!

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

 

Hallo allemaal,
mijn naam is Marijn, ik ben 22 jaar en afgelopen juli ben ik afgestudeerd als diëtist. Ik weet dus veel van voeding en hoe iemand kan afvallen maar het Nederland Slank concept is helemaal nieuw voor mij. Het trok gelijk mijn aandacht omdat het wordt afgestemd op mijn bloedwaarden.

 

pp-300x300-1-1-1-1-1

Ik vind het als diëtist heel belangrijk dat een voedingsschema op iemand persoonlijk wordt afgestemd. En dat er dus geen voedingsschema van het internet getrokken wordt. Daarnaast heb ik nog geen kennis over de orthomoleculaire voedingsleer maar ik ben erg nieuwsgierig hoe dit allemaal in zijn werk gaat!

Ik hoef zelf niet per se af te vallen (al zou een paar kg eraf best fijn zijn), ik ben voornamelijk benieuwd wat het dieet mij verder kan brengen; ik slaap al een tijd slecht en voel me daardoor overdag vaak vermoeid en daarnaast heb ik soms last van een licht onzuivere huid. Ik hoop dat door anders te gaan eten deze klachten zullen verdwijnen.

Trouwens, even iets over mijzelf, ondanks dat ik diëtist ben houd ik onwijs van lekker (en veel) eten, omdat ik heel veel sport compenseert dit grotendeels, maar ook ik heb er moeite mee om op gewicht te blijven. Even om aan te geven dat dit voor mij ook geen makkie gaat worden ;)

 

Ontwerp zonder titel (3)-1-1-1-1-1-1-1-1 Meterstanden Marijn

 

In de afbeelding hiernaast zie je mijn beginwaarden. Ik ben 1,81m en weeg nu 85 kg, ik doe het voornamelijk om te ervaren hoe het concept mij bevalt en om beter te slapen en mij overdag fitter te voelen, maar een kg of 5 afvallen zou mooi meegenomen zijn. De voorbereidingsfase zit er voor mij op. Deze is mij alles meegevallen, ik was erg bang dat ik honger zou krijgen of dat ik klachten kreeg als misselijkheid en hoofdpijn door het 'ontgiften'. Maar uiteindelijk heb ik hier helemaal geen last van gehad! Morgen begint voor mij fase 2, de boodschappen zijn in huis, ik ben er klaar voor en ik heb er zin in! Ik zal jullie de komende weken een aantal updates geven over hoe dit alles mij afgaat.

 

Groetjes,

Marijn

 

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.