Nederland-Slank-Mar-18-2024-05-41-36-8193-AM

Marijn valt gezond af met Nederland Slank!

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
17 oktober 2017

 

Hallo allemaal,
mijn naam is Marijn, ik ben 22 jaar en afgelopen juli ben ik afgestudeerd als diëtist. Ik weet dus veel van voeding en hoe iemand kan afvallen maar het Nederland Slank concept is helemaal nieuw voor mij. Het trok gelijk mijn aandacht omdat het wordt afgestemd op mijn bloedwaarden.

 

pp-1

Ik vind het als diëtist heel belangrijk dat een voedingsschema op iemand persoonlijk wordt afgestemd. En dat er dus geen voedingsschema van het internet getrokken wordt. Daarnaast heb ik nog geen kennis over de orthomoleculaire voedingsleer maar ik ben erg nieuwsgierig hoe dit allemaal in zijn werk gaat!

Ik hoef zelf niet per se af te vallen (al zou een paar kg eraf best fijn zijn), ik ben voornamelijk benieuwd wat het dieet mij verder kan brengen; ik slaap al een tijd slecht en voel me daardoor overdag vaak vermoeid en daarnaast heb ik soms last van een licht onzuivere huid. Ik hoop dat door anders te gaan eten deze klachten zullen verdwijnen.

Trouwens, even iets over mijzelf, ondanks dat ik diëtist ben houd ik onwijs van lekker (en veel) eten, omdat ik heel veel sport compenseert dit grotendeels, maar ook ik heb er moeite mee om op gewicht te blijven. Even om aan te geven dat dit voor mij ook geen makkie gaat worden ;)

 

Ontwerp-3 Meterstanden Marijn

 

In de afbeelding hiernaast zie je mijn beginwaarden. Ik ben 1,81m en weeg nu 85 kg, ik doe het voornamelijk om te ervaren hoe het concept mij bevalt en om beter te slapen en mij overdag fitter te voelen, maar een kg of 5 afvallen zou mooi meegenomen zijn. De voorbereidingsfase zit er voor mij op. Deze is mij alles meegevallen, ik was erg bang dat ik honger zou krijgen of dat ik klachten kreeg als misselijkheid en hoofdpijn door het 'ontgiften'. Maar uiteindelijk heb ik hier helemaal geen last van gehad! Morgen begint voor mij fase 2, de boodschappen zijn in huis, ik ben er klaar voor en ik heb er zin in! Ik zal jullie de komende weken een aantal updates geven over hoe dit alles mij afgaat.

 

Groetjes,

Marijn

 

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn