Nederland-Slank-Mar-15-2024-07-20-30-2331-AM

Marijn valt gezond af met Nederland Slank! week 4

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
19 september 2019

 

Hoi allemaal,

inmiddels ben ik alweer 3,5 week bezig met mijn nieuwe voedingspatroon en ik ben nog steeds heel tevreden. Zolang ik mij goed aan het programma houd kom ik niet aan (tot nu toe) en heb ik geen honger.

Vorige week ben ik begonnen met opbouwen, ik mocht 25% meer eten van mijn eiwit en groente porties, hier was ik erg blij mee. Na die week ben ik iets aangekomen (0,5kg) maar dit kan natuurlijk ook vocht zijn en daarnaast schommelt je gewicht dagelijks. Ik maak me hier dus niet zo druk om.

Deze week mocht ik sjoemelmaaltijden toevoegen. En zoals ik vorige keer vertelde, ik miste mijn havermout ontbijt zo erg, dat ik die gelijk de eerste dag als ontbijt heb gegeten. Gelukkig valt havermout met melk binnen het programma en is het dus niet eens echt een sjoemel maaltijd! Ik moest alleen goed opletten of ik geen veranderingen merkte in mijn gemoedstoestand. En die is er alleen maar op vooruit gegaan ;).

Naamloos

Ook mag ik nu langzaam koolhydraten toevoegen aan mijn lunch en dit ga ik verder opbouwen. Ik vind het spannend om te zien of er iets veranderd aan mijn lichaam, maar tot nu toe gaat alles nog goed! Hieronder zie je mijn meterstanden van deze week.

Zoals je kunt zien zijn sommige waarden omhoog gegaan (bovenbeen, borstomvang en gewicht) maar omdat ik nu weer wat meer eet ging het sporten ook een stuk beter, dus ik denk dat mijn spieren wat gegroeid zijn of vocht vasthouden omdat ik getraind heb. Al met al ben ik super tevreden, ik voel me fit, ben minder moe en ik heb zelfs het idee dat mijn huid verbeterd is!

Tot volgende week!

Groetjes Marijn

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn