bannerimage

Marijn valt gezond af met Nederland Slank! week 4

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
19 september 2019

bannerimage

Marijn valt gezond af met Nederland Slank! week 4

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

 

Hoi allemaal,

inmiddels ben ik alweer 3,5 week bezig met mijn nieuwe voedingspatroon en ik ben nog steeds heel tevreden. Zolang ik mij goed aan het programma houd kom ik niet aan (tot nu toe) en heb ik geen honger.

Vorige week ben ik begonnen met opbouwen, ik mocht 25% meer eten van mijn eiwit en groente porties, hier was ik erg blij mee. Na die week ben ik iets aangekomen (0,5kg) maar dit kan natuurlijk ook vocht zijn en daarnaast schommelt je gewicht dagelijks. Ik maak me hier dus niet zo druk om.

Deze week mocht ik sjoemelmaaltijden toevoegen. En zoals ik vorige keer vertelde, ik miste mijn havermout ontbijt zo erg, dat ik die gelijk de eerste dag als ontbijt heb gegeten. Gelukkig valt havermout met melk binnen het programma en is het dus niet eens echt een sjoemel maaltijd! Ik moest alleen goed opletten of ik geen veranderingen merkte in mijn gemoedstoestand. En die is er alleen maar op vooruit gegaan ;).

Ook mag ik nu langzaam koolhydraten toevoegen aan mijn lunch en dit ga ik verder opbouwen. Ik vind het spannend om te zien of er iets veranderd aan mijn lichaam, maar tot nu toe gaat alles nog goed! Hieronder zie je mijn meterstanden van deze week.

Zoals je kunt zien zijn sommige waarden omhoog gegaan (bovenbeen, borstomvang en gewicht) maar omdat ik nu weer wat meer eet ging het sporten ook een stuk beter, dus ik denk dat mijn spieren wat gegroeid zijn of vocht vasthouden omdat ik getraind heb. Al met al ben ik super tevreden, ik voel me fit, ben minder moe en ik heb zelfs het idee dat mijn huid verbeterd is!

Tot volgende week!

Groetjes Marijn

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.