Nederland-Slank-Mar-21-2024-05-43-56-9962-AM

Mijn ervaring als diëtist bij Nederland Slank

Geschreven door: Rachida Lachhab
03 maart 2016

‘Let food be thy medicine and medicine be thy food.’  - Hippocrates

vitaminepillentrans-1

Als ik zie wat de juiste voeding doet met cliënten die ik begeleid sta ik keer op keer versteld. Ik zie dagelijks cliënten die zich fit, energiek en gelukkig voelen sinds ze hun voedingspatroon hebben aangepast. Mensen bij wie gewrichtspijn, vermoeidheidsklachten en hoofdpijn als sneeuw voor de zon verdwijnen nadat zij pas een paar dagen ons programma volgen. Jonge en ouderen die met het programma slapen als een roos en geen last meer hebben van maagzuur en een opgeblazen gevoel.

Eén ding hebben deze mensen gemeen: ze hebben met behulp van Nederland Slank een persoonlijk voedingsplan gevolgd en hiermee een gezond gewicht bereikt én hun gezondheid enorm verbeterd.

Als diëtist bij Nederland Slank is niets mij meer te gek. Ik ben ervan overtuigd dat voeding het medicijn is voor een heleboel klachten, kwalen en aandoeningen. En het bewijs daarvoor zie ik dagelijks voorbij komen tijdens het begeleiden van mijn cliënten. Ik leer mensen hun eetgedrag te veranderen, zonder hierbij gebruik te maken van chrashdiëten, shakes of afslankpillen. Met natuurlijke, gezonde voeding als uitgangspunt, brengen we de hormoonhuishouding in balans en werken we aan een evenwichtige en natuurlijke stofwisseling. Als je stofwisseling in balans is en je lichaam goed werkt, kun je erop vertrouwen dat het aangeeft waar je behoefte aan hebt.

Veel mensen onderschatten nog steeds de geneeskracht van goede, gezonde voeding. Ook zien veel mensen de ernst van overgewicht en alle bijkomende klachten niet in. Onze samenleving wordt niet alleen steeds zwaarder op steeds jongere leeftijd, ook gaat onze gezondheid enorm achteruit en hebben we te maken met klachten, aandoeningen en ziektes. Terwijl ik ervan overtuigd ben dat veel van deze problemen voorkomen en verholpen kunnen worden met het juiste voedingspatroon!

Met het Nederland Slank programma hoop ik zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij het in balans brengen van hun stofwisseling en zo te werken aan een optimale gezondheid!

Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida: Orthomoleculair Therapeut, Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding Mijn naam is Rachida en ik ben gepassioneerd over gezondheid en voeding. Met een uitgebreide achtergrond in voeding en orthomoleculaire therapie, ben ik toegewijd aan het helpen van mensen om hun welzijn te verbeteren en een gezondere levensstijl te bereiken. Mijn reis begon aan de Haagsche Hogeschool, waar ik afstudeerde als diëtist. Ik geloof sterk in de kracht van voeding als basis voor een gezond leven. Daarom heb ik me verder gespecialiseerd in orthomoleculaire therapie via Natura Foundation, waar ik lid ben van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Deze holistische benadering van gezondheid richt zich op het optimaliseren van de juiste voedingsstoffen in het lichaam voor een optimaal functioneren. Mijn toewijding aan voortdurende educatie heeft me ook geleid naar de wereld van epigenetica. Ik heb zowel de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 als level 2 voltooid, en ik ben gespecialiseerd in de epigenetica van ADHD. Dit heeft mijn begrip van de complexe relatie tussen genetica, omgevingsfactoren en gezondheid verdiept. Naast mijn klinische werkzaamheden als diëtist en orthomoleculair therapeut, ben ik ook een actieve spreker en docent op het gebied van gezondheid en voeding. Ik geloof in het delen van kennis en het inspireren van anderen om bewuste keuzes te maken voor hun gezondheid. Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Ik ben er trots op dat ik een rol mag spelen in het helpen van anderen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en een welzijnsniveau te bereiken dat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Laten we samenwerken aan jouw optimale gezondheid en welzijn. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Rachida Orthomoleculair Therapeut (lid MBOG) & Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding