bannerimage

Mijn ervaring als diëtist bij Nederland Slank

Geschreven door: Rachida Lachhab
03 maart 2016

bannerimage

Mijn ervaring als diëtist bij Nederland Slank

Geschreven door: Rachida Lachhab

‘Let food be thy medicine and medicine be thy food.’  - Hippocrates

vitaminepillentrans-300x169

Als ik zie wat de juiste voeding doet met cliënten die ik begeleid sta ik keer op keer versteld. Ik zie dagelijks cliënten die zich fit, energiek en gelukkig voelen sinds ze hun voedingspatroon hebben aangepast. Mensen bij wie gewrichtspijn, vermoeidheidsklachten en hoofdpijn als sneeuw voor de zon verdwijnen nadat zij pas een paar dagen ons programma volgen. Jonge en ouderen die met het programma slapen als een roos en geen last meer hebben van maagzuur en een opgeblazen gevoel.

Eén ding hebben deze mensen gemeen: ze hebben met behulp van Nederland Slank een persoonlijk voedingsplan gevolgd en hiermee een gezond gewicht bereikt én hun gezondheid enorm verbeterd.

Als diëtist bij Nederland Slank is niets mij meer te gek. Ik ben ervan overtuigd dat voeding het medicijn is voor een heleboel klachten, kwalen en aandoeningen. En het bewijs daarvoor zie ik dagelijks voorbij komen tijdens het begeleiden van mijn cliënten. Ik leer mensen hun eetgedrag te veranderen, zonder hierbij gebruik te maken van chrashdiëten, shakes of afslankpillen. Met natuurlijke, gezonde voeding als uitgangspunt, brengen we de hormoonhuishouding in balans en werken we aan een evenwichtige en natuurlijke stofwisseling. Als je stofwisseling in balans is en je lichaam goed werkt, kun je erop vertrouwen dat het aangeeft waar je behoefte aan hebt.

Veel mensen onderschatten nog steeds de geneeskracht van goede, gezonde voeding. Ook zien veel mensen de ernst van overgewicht en alle bijkomende klachten niet in. Onze samenleving wordt niet alleen steeds zwaarder op steeds jongere leeftijd, ook gaat onze gezondheid enorm achteruit en hebben we te maken met klachten, aandoeningen en ziektes. Terwijl ik ervan overtuigd ben dat veel van deze problemen voorkomen en verholpen kunnen worden met het juiste voedingspatroon!

Met het Nederland Slank programma hoop ik zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij het in balans brengen van hun stofwisseling en zo te werken aan een optimale gezondheid!

Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida is Orthomoleculair Therapeut en Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, spreker en docent. Ze studeerde af aan de Haagsche Hogeschool als diëtist en Orthomoleculair Therapeut werd ze bij Natura Foundation. Daarnaast heeft ze de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 en 2 en de Epigenetica van ADHD gevolgd.