bannerimage

Het moet er gisteren af

Geschreven door: Adrienne
08 september 2020

Het lukt goed om mijn dieet te volgen. Ik weet wat ik mag eten en ik heb zo mijn voorkeuren. Geitenyoghurt met een mandarijn is een heerlijk ontbijtje. Een halve geprakte avocado met een minitomaatje en zonnebloempitten op een cracker vind ik ook zalig. Wist je trouwens dat je die andere helft goed in de koelkast kan bewaren wanneer je de pit erin laat? De avocado wordt dan niet bruin. Mijn favoriete werklunch is geitenkaas met twee crackers en een salade van olijven, tomaat, komkommer en ui. (zie foto).IMG_4002
Dit is ook het juiste jaargetijde om af te vallen. Ik lig niet klappertandend in mijn bed omdat mijn lijf doorheeft dat ik de spaarbrander weer heb aangezet. En met dit weer eet ik sowieso het liefste salades. Je merkt, tussen mijn oren zit het goed. Ik zit nog steeds in de “ik-wil-het-en-ik-wil-het-en-ik-wil-het-modus” en wat ik wil is 22 kg eraf! Helaas werkt het zo dat het met kilo’s er aan vliegt en dat het met onsjes er af kruipt. En dat eraf, dat moet gisteren natuurlijk klaar zijn! Want doelen stellen, dat kan ik. “Vóór mijn vakantie (12 augustus) is het eraf”…. Helemaal als ik naar de foto kijk die op mijn verjaardag is genomen. (7 mei) Maar soms moet ik onder ogen zien dat ik mijn doel misschien moet bijstellen, want deze week ben ik maar 0,9 kilo afgevallen. En dat is een vieze tegenvaller, kan ik je zeggen. Ik heb me tot op de letter aan mijn dieet gehouden. Alles gewogen, liters waters weggewerkt en dit is het resultaat.IMG_4025
Maar ík ga dóór, ik wil het en ik wil het en voor mijn vakantie is er héél veel af! Tot volgende week!

Adriënne

(red.) Komt goed Adrienne, bijna 5 kg in 2 weken  :)Adrienne-12-6-16

 

Adrienne

Geschreven door: Adrienne