Nederland-Slank-Mar-19-2024-09-45-42-0682-AM

Nederland Slank programma van Auke

Geschreven door: Auke de Krijger
17 juni 2015

Beste Nederland Slankers,

Ik ben Auke, 25 jaar en woon in Tilburg. Ik ben de jongste van een drieling. Gezelligheid en samenwerking staan dus hoog in mijn prioriteitenlijstje! Ik ben dol op koken en leer graag nieuwe dingen op het gebied van voeding en gezondheid. De ayurvedische voedingsleer staat nu op mijn boekenlijst.
Ook ik begin vol goede moed aan het voedingsprogramma van Nederland Slank. Gister ben ik 25 jaar geworden, dus hoe leuk is het nu om fris en fruitig naar een blakende gezondheid te gaan in dit nieuw levensjaar! En dat ‘blakend van gezondheid’ wil ik dus bereiken met het Nederland Slank programma! Wat ik hoop te bereiken met dit programma m.b.t. mijn gezondheidsambities? Een betere huid, een betere nachtrust, een gedoseerd eetpatroon opbouwen en nieuwe smaken en recepten ontdekken.

auke

 

 

 

 

 

 

 

In het Nederland Slank programma wordt het wel even afkicken van mijn lievelingsfruit De Banaan én mijn gewoonte om vaak op een dag te eten…Maar alles is aan te passen natuurlijk. Ik zal elke week mijn voortgang bijhouden door middel van mijn meterstanden, en zal elke keer benoemen wat mij opvalt in mijn traject. Tevens zal ik foto’s maken van mijn maaltijden (tenzij ze té lekker zijn dat ik het al heb opgegeten!)

Een smakelijke voortzetting!

Nederland Slmeterstandenank week 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes Auke

Auke de Krijger

Geschreven door: Auke de Krijger