jorieke-nederland-3

Nederland Slank, snel afvallen met Diane Reijntjes, 16-09-2014

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
23 september 2014

Hallo,

Iets meer dan 3 maand geleden begonnen met afvallen via Nederland Slank. Nu ben ik inmiddels  9.9 kilo afgevallen en ben ik 26.5 cm kwijt! *

Ik ben erg trots op mijzelf, maar heb zeker nog een hele lange weg te gaan! Ik ben Pantea dan ook erg dankbaar dat ze er voor mij is en altijd ook een oplossing weet te vinden.

 

 

Mevrouw Diane Reijntjes OVERZICHT VAN HET VERLOOP VAN DE BELANGRIJKSTE VERANDERINGEN DIE GEDURENDE HET PROGRAMMA OPTREDEN. Nederland Slank               Nieuwe Haven 141 k           3117 AA Schiedam telefoon: 010 3409991
WEEK 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
DATUM 10-jun 16-sep
NAVELHOOGTE (IN CM) 105 92
HEUPHOOGTE (IN CM) 126 116
BOVENBEEN (IN CM) 70 66,5
GEWICHT (IN KG) 97 87,1
HUID * 2 3
VERMOEIDHEID * 4 1
MAAGZUUR * 2 1
GEWRICHTSKLACHTEN * 1 4
HOOFDPIJN * 4 1
BLOEDDRUK * . .
SLAAP * 2 1
minder aantal kilo's 9,9
pagina 13 minder aantal cm's 26,5
* Beoordeel uw veranderingen s.v.p. op een schaal van 1-7,
waarbij bijvoorbeeld 1 staat voor "géén vermoeidheid" en 7 voor "ernstige vermoeidheid".

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.