bannerimage

Op zoek naar een gezonde leefstijl?

Geschreven door: Rachida Lachhab
11 september 2019

bannerimage

Op zoek naar een gezonde leefstijl?

Geschreven door: Rachida Lachhab

Wie wil dat nou niet, een gezonde en vitale leefstijl? Veel mensen weten echter niet wat zo’n gezonde leefstijl inhoudt en hoe ze dit kunnen bereiken.

Gelukkig zijn wij bij Nederland Slank gespecialiseerd in het bereiken en behouden van een gezonde en vitale leefstijl. Dus ben jij op zoek naar hulp bij het stellen van doelen en het krijgen van een gezonde leefstijl? Lees dan gauw verder!

De knop moet om! gezonde leefstijl

De eerste belangrijke stap naar het krijgen van een gezonde leefstijl is bereid zijn een blijvende verandering door te voeren. Veel mensen beseffen namelijk niet dat je alleen een gezonde leefstijl kunt krijgen als je verandert. De knop moet om!

De gehele leefstijl moet veranderen en dat is soms moeilijk. Daarom is het verstandig om doelen voor jezelf op te stellen. Wat wil je precies bereiken en wat heb je daarvoor nodig? 

Het veranderen van mindset is daarom ook erg belangrijk. Je gaat niet alleen je gewoontes veranderen, maar ook je denkwijze.

Het veranderen dien je te doen vanuit positiviteit. Dat betekent dat je het moet doen vanuit de juiste, positieve motivatie. Als je bijvoorbeeld wil afvallen of gezond gaan eten omdat je jezelf te dik vindt, is dit een negatieve benadering. Probeer het vanuit een andere hoek te zien, bijvoorbeeld dat je wil afvallen omdat je je gezond en lekker in je vel wilt voelen. Met een positieve benadering ben je er bewuster mee bezig en zul je het ook goed vol houden!

5 praktische tips voor een gezonde leefstijl

Het krijgen en behouden van een gezond leven is niet iets wat je van de ene op de andere dag onder de knie hebt. Daar heb je een goede begeleiding in nodig en de juiste adviezen. Nederland Slank helpt je daar graag bij!

Toch willen we je alvast een eindje op weg helpen.
Hieronder vind je enkele praktische adviezen die op weg helpen naar een gezond en vitaal leven!

  • - Beperk je maaltijdfrequentie tot 3 maaltijden per dag en neem geen tussendoortjes. Door minder vaak te eten geef je je lichaam meer rust en zal het lichaam eerder gebruik gaan maken van je vetreserves.
  • - Vermijd kant-en-klaar producten en bewerkte voedingsmiddelen. Pakjes en zakjes bevatten vaak veel slechte ingrediënten, zoals suiker, smaakversterkers en andere e-nummers. Door deze te vermijden ga je al een stuk gezonder eten!
  • - Drink water! Veel drankjes zoals sapjes en limonade zitten boordevol suikers en zijn dus dikmakend, maar ook slecht voor je tanden. Als je deze drankjes gaat vervangen voor water, krijg je voldoende vocht binnen en hoef je minder snel naar de tandarts!
  • - Ga een uurtje eerder naar bed. Voldoende slaap is erg belangrijk voor het herstel van je organen en je energielevel.
  • - Kom elke dag minimaal een half uur in beweging. Voldoende beweging zorgt er niet alleen voor dat je je spieren ondersteunt, het is ook erg belangrijk voor een goede werking van je stofwisseling.
  •  
  • AdobeStock_190345434-1024x577

Nederland Slank geeft jou de hulp die je nodig hebt!

Wil jij graag echt een gezonde leefstijl krijgen? Wil je gewicht kwijt of van bepaalde klachten af? Bij Nederland Slank zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het krijgen van een gezond lichaam en geest!

Met een persoonlijk voedingsadvies op basis van bloedonderzoek krijg je precies te horen welke voeding er bij je past. Gedurende 10 consulten met een diëtist en orthomoleculair therapeut begeleiden we je naar je gezondheidsdoel.

Dus wil jij ook gezond en fit worden en blijven? Vraag dan nu een gratis consult aan en zet je eerste stap naar een healthy lifestyle!

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

 

Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida is Orthomoleculair Therapeut en Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, spreker en docent. Ze studeerde af aan de Haagsche Hogeschool als diëtist en Orthomoleculair Therapeut werd ze bij Natura Foundation. Daarnaast heeft ze de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 en 2 en de Epigenetica van ADHD gevolgd.