bannerimage

Overgang fase 3

Geschreven door: Astrid Kasbergen
30 december 2016

 

Astrid-Kasbergen-150x150 Astrid solliciteert bij Nederland Slank als dietist, orthomoleculair therapeut i.o. voordat ze kan beginnen volgt ze het programma bij Nederland Slank

 

Afgelopen week ben ik overgestapt naar fase 3. Eerst met hoeveelheden die iets meer waren dan in het plan voor fase 2 staan. Ik merkte dat dit niet voldoende was voor mijn lichaam nu, omdat het voor mij niet de bedoeling is om af te vallen. Tussen de maaltijden door voelde ik me wat flauw en had ik moeite om niet te gaan snacken of de maaltijd de vervroegen.

Liesbeth raadde me aan om de hoeveelheden te verhogen met 25%. Na deze berekening te hebben gemaakt heb ik de aantallen in de maaltijdplanning met post-its veranderd. Het doet me goed nu zoveel meer te eten.

 

Verhoging grammen fase 3 Verhoging grammen fase 3

 

Ik ben erg blij dat ik weer olie mag gebruiken door de salade en om in te bakken. Dit geeft weer meer vrijheid in bereiding en receptuur.
Het kerstdiner als sjoemelmaaltijd was erg fijn! Alleen de buikpijn van de zoetigheid achteraf wat minder. Dit wist ik natuurlijk wel van te voren dat zoiets zou gaan gebeuren ;)
Na het tussendoor uitproberen van andere producten is het vrij duidelijk wat het lichaam niet fijn vindt. Vandaag heb ik bijvoorbeeld koemelk geprobeerd in een cappuccino… Dit laat ik voortaan wel staan :)

 

Vordering Vordering

 

Astrid Kasbergen

Geschreven door: Astrid Kasbergen