jorieke-nederland-2

snel afvallen met Marion

Geschreven door: Marion
19 augustus 2014

Vanaf nu ga ik ervoor. Ik wil echt de overtollige kilo’s kwijt.

Mijn moeder is al haar hele leven aan de lijn en dat is iets wat ik echt niet wilde. De laatste jaren ben ik mij steeds bewuster gaan voeden, maar ondanks mijn betere keuzes ben ik wel elk jaar een paar kilo aangekomen. Mijn maximale gewicht ben ik 3 jaar geleden al gepasseerd en ik werd eigenlijk steeds wanhopiger en treuriger dat ik mijn gewicht niet naar beneden zag gaan. En daarom nu NederlandSlank. Na al die verhalen gelezen te hebben op internet wil ik ook zulke positieve berichten kunnen laten horen en zien.

Ik heb mijn eerste gesprek met Islem gehad waarin ze het plan heeft uitgelegd. Toen ik het plan binnenkreeg was ik verbaasd, zo’n dun boekje, en ook opgelucht want het is een heel duidelijk plan. Zeker na de uitleg van Islem.

Marion

 

Marion

Geschreven door: Marion