bannerimage

Snel afvallen met Nederland Slank, 07-10-2014, Diane Reijntjes

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
14 oktober 2014

Baalweek

Afgelopen week een echte baalweek gehad en heb dan ook alles gegeten waar ik trek in had. Ik begon de maandag met goede moed, maar door omstandigheden was het middag en t avondeten al op een ander niveau. Het blijkt dat niet overal gedaan wordt waar je om vraagt. Erg jammer trouwens. Woensdag was ook geen goede dag……
Maar goed ik had al een paar dagen daarvoor ontzettend veel moeite met alles  en had er ook niet aan toegegeven tot vorige week maandag.
Ik heb mij gewoon laten gaan de hele week en nu maar kijken wat de schade is.
Nou de kilo's vlogen natuurlijk omhoog, alle cm's waar ik zo trots op was vlogen ineens weer behoorlijk naar beneden. Ik had ontzettend veel last van moeheid, mijn energielevel was 0,0…..ik kreeg last van haaruitval, vreselijke hoofdpijnen en sliep erg slecht.
Ik kreeg ook een schuldgevoel naar mijn kinderen toe, omdat er best veel geld naar mij toegaat i.v.m. voeding, vitamines en noem maar op.
Qua financiën weet ik niet hoe lang ik dit nog kan volhouden want ik heb afgelopen week te horen gekregen dat mijn collega's en ik tussen jan. en jun. 2015 allemaal onze banen kwijt zijn.
Ik ben gisteren weer opnieuw begonnen en moet een beetje het plezier van t koken weer terug vinden…wat je mag eten is op een gegeven moment zo saai, ik probeer op allerlei manieren te variëren maar alles heb je toch echt al meerdere malen gegeten.
Het lijkt wel of ik een dip heb momenteel en daar wil ik graag uit, mijn man probeert mij op alle manieren te helpen en aan te moedigen, maar ja hij is er niet altijd.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.