bannerimage

Snel afvallen met Nederland Slank, 07-10-2014, Diane Reijntjes

Geschreven door: admin
14 oktober 2014

bannerimage

Snel afvallen met Nederland Slank, 07-10-2014, Diane Reijntjes

Geschreven door: admin

Baalweek

Afgelopen week een echte baalweek gehad en heb dan ook alles gegeten waar ik trek in had. Ik begon de maandag met goede moed, maar door omstandigheden was het middag en t avondeten al op een ander niveau. Het blijkt dat niet overal gedaan wordt waar je om vraagt. Erg jammer trouwens. Woensdag was ook geen goede dag……
Maar goed ik had al een paar dagen daarvoor ontzettend veel moeite met alles  en had er ook niet aan toegegeven tot vorige week maandag.
Ik heb mij gewoon laten gaan de hele week en nu maar kijken wat de schade is.
Nou de kilo's vlogen natuurlijk omhoog, alle cm's waar ik zo trots op was vlogen ineens weer behoorlijk naar beneden. Ik had ontzettend veel last van moeheid, mijn energielevel was 0,0…..ik kreeg last van haaruitval, vreselijke hoofdpijnen en sliep erg slecht.
Ik kreeg ook een schuldgevoel naar mijn kinderen toe, omdat er best veel geld naar mij toegaat i.v.m. voeding, vitamines en noem maar op.
Qua financiën weet ik niet hoe lang ik dit nog kan volhouden want ik heb afgelopen week te horen gekregen dat mijn collega's en ik tussen jan. en jun. 2015 allemaal onze banen kwijt zijn.
Ik ben gisteren weer opnieuw begonnen en moet een beetje het plezier van t koken weer terug vinden…wat je mag eten is op een gegeven moment zo saai, ik probeer op allerlei manieren te variëren maar alles heb je toch echt al meerdere malen gegeten.
Het lijkt wel of ik een dip heb momenteel en daar wil ik graag uit, mijn man probeert mij op alle manieren te helpen en aan te moedigen, maar ja hij is er niet altijd.

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.