Nederland-Slank-Mar-21-2024-05-43-56-9962-AM

snel en op een goede manier afvallen met wendy

Geschreven door: Wendy
08 september 2020

 

Ik ben Wendy 19 jaar en ik studeer onderwijsassistenten 2de jaar.


van klein af aan werd ik vanaf groep 6 gepest omdat ik forser was dan andere kinderen. ( ik wil niet "dik" zeggen want ik ben tevreden over wie en hoe ik ben en als ik me eigen wijs maak dat ik dik ben voel ik me een stuk lelijker, en dat wil ik niet want dan gaat me zelfvertrouwen omlaag.) ik was altijd dat meisje wat zich niet liet horen of van zich afbeet, en zo ging dat maar door ook in de 1ste jaar/brugklas ging het gepest maar verder haalde onvoldoendes en ging ziek naar huis, of ik maakte me zelf ziek zodat ik maar niet naar school hoefde te gaan en dat ik veilig thuis kon blijven. 

Toen in het 2de leerjaar ging ik lager leren omdat door mijn afwezigheid geen doorstroom kon plaatsvinden naar leerjaar 2 theoretisch/ havo. in het 2 de leerjaar leerde ik een meisje kennen C, en ook zij was fors en zij liet me inzien dat je ook kon accepteren hoe je nou eenmaal ben. en zij gaf mij die vriendschap die ik al een tijdje niet meer had gehad. en nou 6 jaar verder zijn we nog steeds beste vriendinnen en kunnen niet zonder elkaar. zij steunt me in alles.   sinds die leerjaar 2 wordt ik niet meer gepest en misschien heeft ze wel mij geholpen om niet verder ongelukkig te worden en niet meer te weten of het wel zin heeft om ergens voor te vechten (voor plezier en mooie dingen in me leven).

je zal wel denken: waarom schrijft ze dit nou? dat zal ik je is uitleggen. als ik nooit haar had leren kennen of door naar havo/theoretisch was gegaan. zou het pesten niet opgehouden zijn en zou ik nooit tevreden met me zijn of geen zelfvertrouwen hebben. begin dan maar eens met afslanken.. voel je je niet prettig met wie je ben kan je afvallen wat je maar wil maar je zal nooit gelukkig worden met je zelf want je verleden blijft zich herhalen, want iedereen zei dat je dik was en lelijk.. dat blijft toch in je hoofd spoken of je het nu wil of niet. doordat ik tevreden ben met hoe ik nu ben heb ik die wilskracht om dingen te willen doen en te ontdekken nog in mijn leven.. en waarom zou ik dan niet proberen om toch wat gewicht te verliezen op een goede manier van eten   en GEEN 3x shake op een dag zijn..

ik ben begonnen met Nederland slank omdat iemand mij deze heeft aanbevolen. ik heb me aangemeld begin augustus voordat ik op vakantie ben gegaan naar Tunesië met mijn vriend. ik heb 3 dagen voordat ik ging vliegen bloed geprikt en toen ik thuis was had ik mijn mapje met mijn persoonlijk plan binnen. ik ben toen ook die maandag (18 aug) begonnen met de voorbereidingsdagen en voor beide dagen heb ik de fruitdagen gekozen omdat ik weg ben van fruit. en eerlijk gezegd was ik in de avond van dag 2 het fruit hartstikke beu maar goed het was alleen die avond nog om alleen fruit te eten. maar gelukkig geen honger gevoel gehad en gelukkig kan ik van me eigen al veel water drinken dus 4 liter water wat mij voorgeschreven is gaat me redelijk goed af. 

Woensdag mocht ik dan weer eten wat mijn plan me voorschreef en wat lach ik me dood als ik terug denk aan die woensdag voor het eerst in me leven heb ik soya yoghurt op, en weetje in mijn gedachte dacht ik dat het smerig zou zijn en dat ik echt met kokhalsingen het zou moeten eten maar dat viel reuze mee ik vond het zelfs meevallen en voor mij leek het net of het yoghurt was met muesli smaakje eraan. en echt het is lekker en elke keer als ik wakker word neem ik dat want dat is het enige wat in mijn opties staat wat nog een beetje snel en makkelijk is en met telkens ander fruit geeft dat toch de afwisseling in smaak. morgen 1 september is het een week geleden dat ik begonnen ben dan weeg ik me weer en ben benieuwt wat ik te zien krijg.

mijn gegevens en foto's toen in begon met Nederland slank

wendy-18

 

groetjes...

01-09-2014

jeejj!!  ik ben deze week 5 kilo afgevallen* en hoe ? zonder honger maar wel moe zijn. en hoe ik me nu voel? super trots dat ik zoveel ben afgevallen in 1 week. maar ook een week met veel gevoelens die zich uiten en vooral uitte dat in huilen, voordat ik op vakantie ging naar tunesie kreeg ik het bericht van een oom dat hij nog een paar jaar te leven heeft of beter gezegd een oom die elk moment de familie verlaat door een stomme ziekte :'( een ziekte wat zo ver is dat er niks meer valt te doen! en dat kreeg ik deze week flink omhoog en besefte pas echt dat het echt afgelopen is en er echt geen enkele kans is dat hij nog lang samen bij ons is. de ene dag gaat het super goed en de andere dag kan hij zijn bed niet uit. maar ondanks die dagen en periodes heb ik opgelet wat ik gegeten heb.  sorry maar deze week geen foto doordat ik deze helemaal vergeten te maken ben.

 

Naamloos_jpgl 1 sept

 

fijne dag nog.

08-09-2014.

niet tevreden met mezelf, veel spanningen in de familie en een rooster van school die ook niet meehelpt. dat heb ik wel gezien ook aan de resultaten ben dan ook weer aangekomen en het eten ging ook niet geweldig. veel deze weet weer gehuild en toen ik het resultaat zag dacht ik van ik stop. het word me teveel niks wil me nu nog goed laten voelen, dus dit kan er toch ook nog wel bij. toch ben ik bij me arm afgevallen en alles wel een beetje alleen de weegschaal geeft geen mooi cijver als ik dan toch iets positiefs moet vinden om door te gaan.

 

8-sept 8 sept

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

 

 

Wendy

Geschreven door: Wendy