bannerimage

Snel slank met Marion

Geschreven door: Marion
13 oktober 2014

Week 8

De magische 88 is toch heel onverwachts gekomen!! Ik kon het niet geloven toen ik vanochtend op de weegschaal stond op de sportschool. Hoe is dit mogelijk? Ik was echt totaal niet gemotiveerd. Ik wilde al gaan kijken wat het was dat mij op de 90 kilo hield. Ik kan vooral bedenken dat geen afscheid kan nemen van mijn mooie kleding. En nu dan toch ineens 88 kilo. Een gewicht dat ik al heel, heel lang weer wilde wegen. En ik geniet met volle teugen van dit moment. Ik straal en ben zo blij. En ja, het werkt zo bij mij, ik ben ook weer gemotiveerd om door te gaan.*

PA130005-224x300 IMG_43421-300x224

Ik ben alleen wel een beetje uitgekeken op mijn recepten. Heel lief kreeg ik als antwoord op mijn blog nog twee tips voor lekkere maaltijden die ik zeker ga uitproberen. Kip uit de oven met piment(?), dat kruid ken ik helemaal niet en daar ga ik zeker naar op zoek om het eens uit te proberen.

Ik had eerder geschreven over witte bonen met bloemkool, een smakeloze hap. Vooral de bloemkool maar nu is het wel een van mijn favoriete gerechten die koud mee te nemen zijn, maar dan met kip of met 2 eieren. Heel simpel met wat paprikapoeder en een sjalotje. Hoe iets simpels heel smakelijk kan zijn.

En ik heb de pompoen ontdekt, bij de aubergine, champignons en sjalotje een paar teentje knoflook in de oven en dat is echt smullen.

IMG_4336-300x224

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Marion

Geschreven door: Marion