bannerimage

Mijn start bij Nederland Slank

Geschreven door: Astrid Kasbergen
29 november 2016

Mijn start bij Nederland Slank

Vandaag heb ik planuitleg gehad van Liesbeth. Momenteel ben ik een alleseter dus dit zal echt wel even een verandering worden. Mijn doel is niet om af te vallen, maar om me fitter te voelen. Al slank zijn vind ik een grote valkuil omdat je zou denken alles te kunnen eten. Niet dus. Ik ben heel benieuwd wat het met mijn lichaam en geest gaat doen.

Lichamelijke klachten zijn vooral een opgeblazen en pijnlijke buik bij stress, soms onrustige huid, maagzuur, lage bloeddruk en moeheid. Verbetering van mijn gezondheid tussen de oren voelt echter als prioriteit om lekkerder in m’n vel te zitten. Waarschijnlijk gaan er ook klachten verminderen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.

Ik, mijn bitterzout en bio zilvervliesrijst gaan vanaf morgen de twee voorbereidingsdagen in!

 

WIN_20161209_16_44_59_Pro-300x169 Klaar voor de start

 

 

0-meting-300x218 De beginmeting

 

Astrid Kasbergen

Geschreven door: Astrid Kasbergen