jorieke-nederland

Afvallen en gezonder worden met Nederland Slank

Geschreven door: Rachida Lachhab
08 september 2020

Afvallen was nog nooit zo gemakkelijk!

Het verhaal van Els:

Wat ben ik blij dat ik aan het plan van NS begonnen ben. Ik was veel te zwaar en had last van veel lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, hartklachten, buikpijn, opgeblazen gevoel, gewrichtspijn, slecht slapen etc.
 
 
Dus ging ik via google opzoek naar iets wat mij kon helpen. Ik wilde geen shakes of een koolhydraatarm dieet, maar op een gezonde manier gewicht verliezen en van mijn klachten afkomen. En dat is mij gelukt omdat ik NS gevonden had wat mij erg aansprak. Vooral omdat aan de hand van je bloeduitslag je plan opgesteld wordt.
 
 
In 11 weken was ik 17 kilo kwijt maar ook mijn klachten. Ik voel me fit, kan weer goed lopen (wat voorheen een probleem was) en mijn huid ziet er beter uit. Kortom  ik had dit veel eerder moeten ontdekken.
 
 
En dan de complimenten die ik krijg zoals van: "wat zie je er goed uit of je straalt weer" dat is zo ontzettend leuk en geeft de motivatie om door te gaan tot de -25 kilo.
Ook de begeleiding en het intake gesprek zijn superfijn, ze geven goede tips en alles kan gevraagd worden!
 
 
Hieronder een foto van mij voor het programma en nadat ik 17 kilo kwijt was!
 
 
 

 

els-veltman-voor-en Els voor en na haar gewichtsverlies.

 

 
Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida: Orthomoleculair Therapeut, Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding Mijn naam is Rachida en ik ben gepassioneerd over gezondheid en voeding. Met een uitgebreide achtergrond in voeding en orthomoleculaire therapie, ben ik toegewijd aan het helpen van mensen om hun welzijn te verbeteren en een gezondere levensstijl te bereiken. Mijn reis begon aan de Haagsche Hogeschool, waar ik afstudeerde als diëtist. Ik geloof sterk in de kracht van voeding als basis voor een gezond leven. Daarom heb ik me verder gespecialiseerd in orthomoleculaire therapie via Natura Foundation, waar ik lid ben van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Deze holistische benadering van gezondheid richt zich op het optimaliseren van de juiste voedingsstoffen in het lichaam voor een optimaal functioneren. Mijn toewijding aan voortdurende educatie heeft me ook geleid naar de wereld van epigenetica. Ik heb zowel de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 als level 2 voltooid, en ik ben gespecialiseerd in de epigenetica van ADHD. Dit heeft mijn begrip van de complexe relatie tussen genetica, omgevingsfactoren en gezondheid verdiept. Naast mijn klinische werkzaamheden als diëtist en orthomoleculair therapeut, ben ik ook een actieve spreker en docent op het gebied van gezondheid en voeding. Ik geloof in het delen van kennis en het inspireren van anderen om bewuste keuzes te maken voor hun gezondheid. Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Ik ben er trots op dat ik een rol mag spelen in het helpen van anderen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en een welzijnsniveau te bereiken dat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Laten we samenwerken aan jouw optimale gezondheid en welzijn. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Rachida Orthomoleculair Therapeut (lid MBOG) & Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding