bannerimage

Afvallen en gezonder worden met Nederland Slank

Geschreven door: Rachida Lachhab
08 september 2020

bannerimage

Afvallen en gezonder worden met Nederland Slank

Geschreven door: Rachida Lachhab

Afvallen was nog nooit zo gemakkelijk!

Het verhaal van Els:

Wat ben ik blij dat ik aan het plan van NS begonnen ben. Ik was veel te zwaar en had last van veel lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, hartklachten, buikpijn, opgeblazen gevoel, gewrichtspijn, slecht slapen etc.
 
 
Dus ging ik via google opzoek naar iets wat mij kon helpen. Ik wilde geen shakes of een koolhydraatarm dieet, maar op een gezonde manier gewicht verliezen en van mijn klachten afkomen. En dat is mij gelukt omdat ik NS gevonden had wat mij erg aansprak. Vooral omdat aan de hand van je bloeduitslag je plan opgesteld wordt.
 
 
In 11 weken was ik 17 kilo kwijt maar ook mijn klachten. Ik voel me fit, kan weer goed lopen (wat voorheen een probleem was) en mijn huid ziet er beter uit. Kortom  ik had dit veel eerder moeten ontdekken.
 
 
En dan de complimenten die ik krijg zoals van: "wat zie je er goed uit of je straalt weer" dat is zo ontzettend leuk en geeft de motivatie om door te gaan tot de -25 kilo.
Ook de begeleiding en het intake gesprek zijn superfijn, ze geven goede tips en alles kan gevraagd worden!
 
 
Hieronder een foto van mij voor het programma en nadat ik 17 kilo kwijt was!
 
 
 

 

afvallen met nederland slank Els voor en na haar gewichtsverlies.

 

 
Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida is Orthomoleculair Therapeut en Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, spreker en docent. Ze studeerde af aan de Haagsche Hogeschool als diëtist en Orthomoleculair Therapeut werd ze bij Natura Foundation. Daarnaast heeft ze de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 en 2 en de Epigenetica van ADHD gevolgd.