Digitally generated Snowflakes hanging against blue background-1

Tips voor de feestdagen:

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
22 december 2023

Tips voor de feestdagen:


De feestdagen staan weer voor de deur en we weten allemaal hoe verleidelijk het kan zijn om jezelf te laten gaan met suikerrijke snacks en vette lekkernijen. Maar dit jaar willen we een andere benadering voorstellen! We hebben zes uiterst handige tips samengesteld om je te helpen volop te genieten van de feestvreugde, zonder dat je jezelf in januari hoeft uit te hongeren.

1. Vooruit plannen: Leer hoe je slim vooruit kunt plannen om te voorkomen dat je toegeeft aan de verleiding van feestelijke lekkernijen. Het plannen van je maaltijden kan een wereld van verschil maken!

2. Houd het simpel: Ontdek hoe je kunt genieten van eenvoudige, verse maaltijden die niet alleen heerlijk smaken, maar ook vriendelijk zijn voor je spijsvertering.

3. Gezond uit eten: We delen handige 'regels' voor gezond uit eten gaan, zodat je kunt genieten van een maaltijd zonder je schuldig te voelen.

4. Verstandig omgaan met alcohol: Kom erachter welke drankjes de beste keuzes zijn als je wilt proosten, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor je gezondheid.

5. Ontspannen!: We begrijpen dat de feestdagen soms stressvol kunnen zijn, maar we laten je zien hoe je stress kunt verminderen en bewust kunt genieten van elke hap, zonder schuldgevoelens.

6. Neem je eigen gezonde traktatie mee: Ontdek de kunst van het meenemen van een gezonde traktatie, waarmee je niet alleen jezelf verwent, maar ook je gastheer of -vrouw verrast.


Met vriendelijke groet, Liesbeth

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn