bannerimage

Trendvoedsel onder het vergrootglas

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
18 januari 2020

bannerimage

Trendvoedsel onder het vergrootglas

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

 

ceviche

Sushi was gisteren - vandaag eet je ceviche. Het Peruaanse nationale gerecht is DE culinaire trend van deze tijd - en het is eigenlijk gewoon een eenvoudige visfilet in combinatie met fruit of groenten. Net zoals wij bij Nederland Slank altijd hebben genoten van eten.

In tegenstelling tot de Japanse trendsetters, wordt de vis op Ceviche niet echt rauw gegeten. Het eiwit marineert in citroen- en limoensap, wat in feite leidt tot een bepaald gaar-effect. In combinatie met vers, knapperig fruit of groenten, smaakt het gerecht heerlijk licht - avocado, uien of paprika's gaan er bijzonder goed mee samen.

Metabool evenwicht en trendvoedsel - in dit geval een geweldig team!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.