Nederland-Slank-Mar-19-2024-09-45-42-0682-AM

Trendvoedsel onder het vergrootglas

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
18 januari 2020

 

ceviche

Sushi was gisteren - vandaag eet je ceviche. Het Peruaanse nationale gerecht is DE culinaire trend van deze tijd - en het is eigenlijk gewoon een eenvoudige visfilet in combinatie met fruit of groenten. Net zoals wij bij Nederland Slank altijd hebben genoten van eten.

In tegenstelling tot de Japanse trendsetters, wordt de vis op Ceviche niet echt rauw gegeten. Het eiwit marineert in citroen- en limoensap, wat in feite leidt tot een bepaald gaar-effect. In combinatie met vers, knapperig fruit of groenten, smaakt het gerecht heerlijk licht - avocado, uien of paprika's gaan er bijzonder goed mee samen.

Metabool evenwicht en trendvoedsel - in dit geval een geweldig team!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn