Nederland-Slank-Mar-27-2024-05-28-29-9720-AM

Wedden dat ik....7 kg per maand kan afvallen?

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
07 september 2020

Liesbeth-Petrina

Waar wil jij om wedden dat ik niet 7 kg kan afvallen voor 4 maart a.s.?

Zeg het op onze FB-pagina en like ons om op de hoogte te blijven natuurlijk :)

Snel afvallen met Liesbeth

Het is weer tijd om mezelf bij de kladden te pakken. En de 62 kg te bereiken, wat me nog nooit gelukt is. Chocolade en wijn wint het vaak van mijn ambitie voor ik dat "gezondste" gewicht bereik.
Mijn ijdelheid is inmiddels weer groter dan mijn trek en omdat ik mijn zomerkleding weer aan wil, ben ik maandag jl. aan mijn programma begonnen. En dat betekent dat ik gezond en zonder verlies van spiermassa ga afvallen.

Om die ambitieuze 62 kg te halen moest ik 7 kg afvallen (toen ik de eerste keer het programma deed ben ik tot 63 kg afgevallen) op 3 maart a.s. heb ik wat sociale stimulatie nodig. Dus als jullie mee willen doen aan mijn challenge, mag je een voorstel doen waarom je wilt wedden dat ik het niet haal :)  Want ik wed dat ik het wel haal :)

Een stapel repen pure chocolade, een kookboek of een mooie fles wijn, wat kun je allemaal verzinnen? Zeg het maar op onze Facebook pagina.

En natuurlijk krijg ik datzelfde van jou, als ik wel 7 kg kan afvallen in die maand!

 

IMG_5691 31 januari 2017

 

 

IMG_5731 5-2-17

 

 

meterstanden-liesbeth meterstanden Liesbeth 5-2-17

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn