bannerimage

Wedden dat ik....7 kg per maand kan afvallen?

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
07 september 2020

bannerimage

Wedden dat ik....7 kg per maand kan afvallen?

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Waar wil jij om wedden dat ik niet 7 kg kan afvallen voor 4 maart a.s.?

Zeg het op onze FB-pagina en like ons om op de hoogte te blijven natuurlijk :)

Snel afvallen met Liesbeth

Het is weer tijd om mezelf bij de kladden te pakken. En de 62 kg te bereiken, wat me nog nooit gelukt is. Chocolade en wijn wint het vaak van mijn ambitie voor ik dat "gezondste" gewicht bereik.
Mijn ijdelheid is inmiddels weer groter dan mijn trek en omdat ik mijn zomerkleding weer aan wil, ben ik maandag jl. aan mijn programma begonnen. En dat betekent dat ik gezond en zonder verlies van spiermassa ga afvallen.

Om die ambitieuze 62 kg te halen moest ik 7 kg afvallen (toen ik de eerste keer het programma deed ben ik tot 63 kg afgevallen) op 3 maart a.s. heb ik wat sociale stimulatie nodig. Dus als jullie mee willen doen aan mijn challenge, mag je een voorstel doen waarom je wilt wedden dat ik het niet haal :)  Want ik wed dat ik het wel haal :)

Een stapel repen pure chocolade, een kookboek of een mooie fles wijn, wat kun je allemaal verzinnen? Zeg het maar op onze Facebook pagina.

En natuurlijk krijg ik datzelfde van jou, als ik wel 7 kg kan afvallen in die maand!

 

IMG_5691-768x1024 31 januari 2017

 

 

IMG_5731-768x1024 5-2-17

 

 

meterstanden Liesbeth 5-2-17

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.