bannerimage

Week 1: ervaring afvallen Esre

Geschreven door: admin
31 augustus 2014

bannerimage

Week 1: ervaring afvallen Esre

Geschreven door: admin

Ik ben Esre, 29 jaar en mama van een prachtige baby. Helaas heb ik mijn piekmoment bereikt sinds mijn bevalling qua gewicht. Nog nooit ben ik zo zwaar geweest en nog nooit heb ik me 9 ellendig gevoeld. ik vond het 2 maanden geleden dan ook echt tijd voor actie en ben toen intensief gaan googlen. Zodoende kwam ik terecht bij Metabolic Balance En Nederlandslank.

Na een  heerlijke vakantie (met veel lekkere eten!) in Turkije ben ik vandaag begonnen met het programma. Dit was mijn eerste dag van de twee voorbereidingsdagen. Ik ben gegaan voor een aardappeldag. De aardappelen vielen me nog mee maar bitterzout.. Jakkes! Het kwam er bijna uit. verschrikkelijk vond ik het. maarja.. het hielp wel.

Helaas heb ik maar 2 maaltijden kunnen nemen vandaag omdat ok erg laat ontbeet. Ik  kon mijn laatste maaltijd dus niet nuttigen voor 21 uur zonder er minder dan 5 uur tussen te laten. Gelukkig valt het mee qua honger. Het is heel goed te doen. Mijn man en bezoek aten heerlijke turkse ravioli. vond het wel moeilijk te negeren . Maar negeren moet ik ook leren. Voorheen at ik alles wat ik lekker vond. Ik moet nu gewoon leren nee te zeggen tegen mezelf. Ik heb er alle vertrouwen in!

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.