bannerimage

Week 1: ervaring afvallen Esre

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
31 augustus 2014

Ik ben Esre, 29 jaar en mama van een prachtige baby. Helaas heb ik mijn piekmoment bereikt sinds mijn bevalling qua gewicht. Nog nooit ben ik zo zwaar geweest en nog nooit heb ik me 9 ellendig gevoeld. ik vond het 2 maanden geleden dan ook echt tijd voor actie en ben toen intensief gaan googlen. Zodoende kwam ik terecht bij Metabolic Balance En Nederlandslank.

Na een  heerlijke vakantie (met veel lekkere eten!) in Turkije ben ik vandaag begonnen met het programma. Dit was mijn eerste dag van de twee voorbereidingsdagen. Ik ben gegaan voor een aardappeldag. De aardappelen vielen me nog mee maar bitterzout.. Jakkes! Het kwam er bijna uit. verschrikkelijk vond ik het. maarja.. het hielp wel.

Helaas heb ik maar 2 maaltijden kunnen nemen vandaag omdat ok erg laat ontbeet. Ik  kon mijn laatste maaltijd dus niet nuttigen voor 21 uur zonder er minder dan 5 uur tussen te laten. Gelukkig valt het mee qua honger. Het is heel goed te doen. Mijn man en bezoek aten heerlijke turkse ravioli. vond het wel moeilijk te negeren . Maar negeren moet ik ook leren. Voorheen at ik alles wat ik lekker vond. Ik moet nu gewoon leren nee te zeggen tegen mezelf. Ik heb er alle vertrouwen in!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.