bannerimage

WHTSUP IN STYLE

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
19 september 2019

bannerimage

WHTSUP IN STYLE

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Leonieke style

 

Dat ik sinds een paar maanden een stuk bewuster kijk naar wat ik allemaal in mijn mond stop, daar heb ik al eens eerder over geschreven in één van mijn blogs. Mijn persoonlijke voedingsplan is echt revolutionair gebleken. Gezond eten levert niet alleen fysiek resultaat, het geeft je écht nog veel meer daarnaast. Je slaapt beter, je humeur is beter en je hebt meer energie. Het heeft mij veel goeds gebracht en gelukkig zijn er steeds meer fans in Nederland.

Dieetclub

Nederland Slank haalde ook de media met een mooie column in JAN Magazine. De dieetclub, zo noemde Suzanne het online afslankprogramma. Een originele beschrijving die meteen zegt waar het op staat. Leest toch leuker en lekkerder dan te schrijven dat een orthomoleculair therapeut zich de komende tijd bemoeit met jouw voeding. Maar zo is het wel ;-)

Een heel leuk en motiverend aspect van ‘de dieetclub’ is de besloten Facebook pagina waar we onderling de dialoog met elkaar aangaan, elkaar feliciteren met behaalde resultaten en waar smakelijke recepten worden gedeeld. Ook werd er onlangs een prijs uitgereikt waar je kans op maakte als je je verhaal instuurde. Daar heb ik natuurlijk aan meegedaan en hoera… ik was de gelukkige winnaar! Mijn prijs? Met hulp van Mia-K Styling is mijn kledingkast gereorganiseerd. Zo leuk!

Combineren

Nu dacht ik altijd dat ik dat zelf wel kan, oud met nieuw combineren. Een goede basis en dan af en toe wat bijzonders, zo ingewikkeld kan het niet zijn. Voor je het weet echter, puilt je kast uit en heb je nog regelmatig het idee dat je niets om aan te trekken hebt.

Hier komt de expertise van Mia om de hoek kijken. Met jouw eigen spullen, waarvan je dacht dat de houdbaarheidsdatum wel verstreken zou zijn, maakt zij geweldige, nieuwe combinaties. Bij elke foto van een setje dat ze voorstelt, roep ik uitgelaten: “Dat ga ik morgen aantrekken.”

Dress up your wardrobe

Met een rek op wieltjes komt ze bij je binnen en gaat ze als een wervelwind aan de slag. Shirts, broeken, rokjes, hakken, sneakers en slippers; alles wordt bij elkaar gelegd en gefotografeerd. Wat huiswerk vooraf is altijd handig. Zo had ik wat jasjes klaar liggen die ik superleuk vind, maar waar ik nooit wat leuks bij vind en ze dan toch niet draag. Da’s toch zonde?

Dat vindt Mia Karin Feelders ook. Haar hulp en advies zijn een waardevolle en duurzame investering. Zonder dat je iets nieuws gekocht hebt, heb je het idee dat je elke dag iets nieuws aan hebt. Je begrijpt dat ik je deze slimme styling van harte kan aanbevelen. Ik geef je haar nummer met alle plezier!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.