bannerimage

WHTSUP IN STYLE

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
19 september 2019

Leonieke style

 

Dat ik sinds een paar maanden een stuk bewuster kijk naar wat ik allemaal in mijn mond stop, daar heb ik al eens eerder over geschreven in één van mijn blogs. Mijn persoonlijke voedingsplan is echt revolutionair gebleken. Gezond eten levert niet alleen fysiek resultaat, het geeft je écht nog veel meer daarnaast. Je slaapt beter, je humeur is beter en je hebt meer energie. Het heeft mij veel goeds gebracht en gelukkig zijn er steeds meer fans in Nederland.

Dieetclub

Nederland Slank haalde ook de media met een mooie column in JAN Magazine. De dieetclub, zo noemde Suzanne het online afslankprogramma. Een originele beschrijving die meteen zegt waar het op staat. Leest toch leuker en lekkerder dan te schrijven dat een orthomoleculair therapeut zich de komende tijd bemoeit met jouw voeding. Maar zo is het wel ;-)

Een heel leuk en motiverend aspect van ‘de dieetclub’ is de besloten Facebook pagina waar we onderling de dialoog met elkaar aangaan, elkaar feliciteren met behaalde resultaten en waar smakelijke recepten worden gedeeld. Ook werd er onlangs een prijs uitgereikt waar je kans op maakte als je je verhaal instuurde. Daar heb ik natuurlijk aan meegedaan en hoera… ik was de gelukkige winnaar! Mijn prijs? Met hulp van Mia-K Styling is mijn kledingkast gereorganiseerd. Zo leuk!

Combineren

Nu dacht ik altijd dat ik dat zelf wel kan, oud met nieuw combineren. Een goede basis en dan af en toe wat bijzonders, zo ingewikkeld kan het niet zijn. Voor je het weet echter, puilt je kast uit en heb je nog regelmatig het idee dat je niets om aan te trekken hebt.

Hier komt de expertise van Mia om de hoek kijken. Met jouw eigen spullen, waarvan je dacht dat de houdbaarheidsdatum wel verstreken zou zijn, maakt zij geweldige, nieuwe combinaties. Bij elke foto van een setje dat ze voorstelt, roep ik uitgelaten: “Dat ga ik morgen aantrekken.”

Dress up your wardrobe

Met een rek op wieltjes komt ze bij je binnen en gaat ze als een wervelwind aan de slag. Shirts, broeken, rokjes, hakken, sneakers en slippers; alles wordt bij elkaar gelegd en gefotografeerd. Wat huiswerk vooraf is altijd handig. Zo had ik wat jasjes klaar liggen die ik superleuk vind, maar waar ik nooit wat leuks bij vind en ze dan toch niet draag. Da’s toch zonde?

Dat vindt Mia Karin Feelders ook. Haar hulp en advies zijn een waardevolle en duurzame investering. Zonder dat je iets nieuws gekocht hebt, heb je het idee dat je elke dag iets nieuws aan hebt. Je begrijpt dat ik je deze slimme styling van harte kan aanbevelen. Ik geef je haar nummer met alle plezier!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn