Ervaringen Nederland Slank deel 2 spreadsheet

Naam (Titel)

Naam (Voornaam)

Naam (Midden)

Naam (Achternaam)

Naam (Tussenvoegsel)

Wanneer ben je met het programma gestart?

Wat vind je van het programma?

Waarom vind je dat?

Inzenddatum

 

Ellen

 

van de Pol-Beuker

 

3-5

5

Het dieet is goed vol te houden en je kunt gevarieerd en lekker eten. Verder voel ik mij er goed bij. De combinatie van een gezond eetpatroon en het verliezen van overgewicht is heel fijn.

2020-04-13 12:36:24

 

Sanderijn

 

Reddingius

 

13

4

Gaat goed voel me vrij gezond

2020-04-05 14:12:28

 

joukje

 

van der schalk

 

2-3

5

Het programma werkt ,langzaam maar gestaag verdwijnen de kilo s .  De ondersteuning is aanwezig maar niet overmatig . Naast het verlies van kilo s verkrijg je ook meer energie , betere nachtrust , in mijn geval veel meer haaruitval en je huid veranderd .

2020-04-05 09:36:33

 

Edwien

 

Engelberts

 

-2

4

De 5 uur tijd tussen de maaltijden valt mij zwaar. Ook het uitslapen ih weekend lukt niet omdat ik dan niet uitkom met de tijd. Verder heel tevreden.

2020-03-29 15:45:08

 

Wilma

 

Kooiman

 

13

5

Goede voedings adviezen, persoonlijke adviezen, die goed resultaat geven.

2020-03-22 20:24:14

 

Ada

 

van Es

 

13

5

Omdat ik daadwerkelijk goed afviel, het goed vol te houden is en ik me er heel goed bij voel.

2020-03-16 19:58:26

 

Tjarda

 

Pape

 

3-5

1

Moest alleen maar vieze dingen eten, ben nog geen kilo afgevallen.

Ook moesten jullie mijn huisarts laten schrikken, terwijl de uitslag normaal is bij mij.

2020-03-16 00:29:14

 

Vinciane

 

Klein

 

7-13

5

Meteen resultaat - had de laatste 4 jaar alles al geprobeerd zonder resultaat.

Ik vind het een geode begeleiding - heel persoonlijk - moest vaker op zakenreis en Rachida heft me geholpen om tijdens de reizen zo veel rekening mogeljk te houden met het plan.

Klachten overgang voor zo goed als weg. en ik voel me echt goed.

2020-03-15 17:36:45

 

Marianne

 

Moojen

 

13

5

Omdat ik nog steeds op gewicht ben.

2020-03-15 16:45:33

 

Anoniem

 

 

 

13

5

Omdat het werkt.

2020-03-15 14:23:04

 

Marijke

 

Deegens

 

13

3

Ik vond de begeleiding mager, vooral veel verwijzing naar de facebookgroep, in plaats van persoonlijke adviezen. Het voelde voor mij als "zoek dat zelf maar uit".

2020-03-15 11:48:08

 

Carin

 

Sieling

 

13

1

Het is en blijft een dieet waarbij je jezelf heel veel dingen moet ontzeggen. En bij elk dieet is dat nou juist heel moeilijk. Verder is het duur voor hetgeen je ervoor krijgt. Terugkijkend naar die paar skype consulten denk ik had ik maar een andere keuze gemaakt dan was ik niet zoveel geld kwijt geweest. Dan had ik naar een orthomoleculair diëtist in de buurt gegaan (dat adviseer ik andere ook). Dan had ik zelf meer controle gehad over het aantal consulten dat ik had kunnen afspreken en betalen. Nederland Slank voelt voor mij als een verdienmodel. Mbt gewicht ben ik geen gram kwijt dat gaat nog steeds op en neer en ik weet uit mijn omgeving dat veel mensen met hetzelfde probleem kampen ongeacht welk dieet.

2020-03-15 10:55:01

 

ine

 

klosters

 

-2

4

Ik val af. Ik zou zeer tevreden zijn als het niet zo saai was, er goede recepten die passen bij mijn voedingsprofiel, het duidelijker was waar de ondersteuning uit bestaat en wanneer die plaatsvindt.

2020-03-12 10:21:00

 

Bert

 

van de Pol

 

-2

5

 

2020-03-10 20:38:18

 

Bert

 

van de Pol

 

2-3

5

Het programma biedt direct resultaat

Er zit veel afwisseling in

Het is wetenschappelijk

2020-03-01 21:20:30

 

Anoniem

 

 

 

7-13

4

Gevarieerd programma

2020-02-24 11:37:46

 

Zonder naam

 

 

 

5-7

5

De grondige benadering, gebaseerd op bloedwaardes, en het persoonlijke maatwerk heeft voor mij geleid dat voor het eerst een dieet, beter gezegd leefstijl, bij mij werkt! En bovendien eet ik lekker en voelt het als heel natuurlijk en gemakkelijk te doen. Het is voor mij nu wat anders maar smakelijk eten!

Het is fijn begeleid te worden in het afvaltraject. De adviezen leiden steeds tot het ondersteunen van het afvallen. In mijn geval soms ook het beperken van het snelle afvallen.. Ik ben ondertussen 27 kilo lichter, beweeg me gemakkelijker en voel me daarbij goed.

2020-02-24 09:52:39

 

Ellen

 

van de Pol-Beuker

 

-2

5

Mijn klachten zijn verdwenen en ik viel me goed. Inmiddels ben ik ruim 11 kilo kwijt. b

2020-02-24 09:14:13

 

anoniem

 

 

 

7-13

5

Bijna een jaar geleden begonnen aan het dieet volgens de Nederland Slank methode. Uiteindelijk binnen 4 maanden 12 kg afgevallen. Mijn eetgewoonten zijn nog steeds volgens de methode en ik ben er blij mee. Ik voel mij veel beter, fitter en ben minder ziek.

Je mag best af en toe buiten je boekje gaan, wat ik ook geregeld doe bv tijdens een etentje, maar ga de dag erna weer terug naar de basis.

2020-02-23 07:28:51

 

anoniem

 

 

 

2-3

5

Omdat het een helder programma is , met de juiste begeleiding .

2020-02-17 07:24:53

 

Sanderijn

 

Reddingius

 

-2

4

Mijn vorige mening mag op de site van NL slank gedeeld worden

2020-02-17 07:10:31

 

Sanderijn

 

Reddingius

 

13

4

NL Slank is een goed programma. Het meest positief vind ik dat je lekker mag eten. Er is meer dan voldoende keus.

2020-02-17 07:09:34

 

Frans

 

Wermer

 

7-13

5

Dag Liesbeth,

Enigszins gewend aan het op eigen benen staan en zonder coaching door het leven te moeten, het volgende:

Wat hebben jij (en Rachida) mij goed geholpen om het op mijn lijf geschreven voedingsplan na te leven.

Nederlandslank en jullie begeleiding/ informatie heeft mij van mijn herniaklachten in rug en rechterbeen afgeholpen.

Drie maten minder en 5 nieuwe gaten in oude leren riemen geven mij een strakkere look.

Dank voor de hartelijke en deskundige wijze waarop jullie het soms lastige traject met mij, vol humor en mildheid, hebben afgelegd.

De lunches en workshop waren smakelijk en motiverend.

2020-02-07 09:34:33

 

Debbie

 

de Ruiter

 

-2

5

Ik ben pas 4 dagen bezig, maar ik voel me goed. Heb geen honger gevoel.

2020-01-16 21:18:43

 

Anoniem

 

 

 

-2

5

Voel me beter , slaap beter en ben al wat gewicht verloren , uiteraard gaat dat gewichtsverlies niet zo hard als ik zou willen maar er gaat tot nog toe wel steeds iets af .

2020-01-06 07:20:38

 

Anita

 

Meijaard

 

2-3

5

Ondanks de feestdagen en hier en daar wat gesjoemel val ik nog steeds af. Beetje bij beetje.

De hulp en ondersteuning is prettig en laagdrempelig.  Het programma duidelijk en vrij goed te volgen. 

Niet alle klachten verdwijnen snel. Alles heeft tijd nodig. Alle kilo's die er aan zitten hebben ook tijd nodig gehad om er aan te komen. Dus hebben ook tijd nodig er af te gaan.

15 kilo kwijt nu. En fitter en minder pijn en klachten in mijn benen.

Honger gevoel is minimaal.  Ook als is de verleiding soms erg groot. Omdat ik weet waarom ik er aan ben begonnen en vind het een vrij duur programma, kan ik de verleidingen redelijk weerstaan.

De ideeën van mede NL slankers zijn leuk om te lezen en ook lekker. Niet alles is mijn smaak. Maar daardoor word ik zelf ook creatiever.

2020-01-02 14:09:23

 

anoniem

 

 

 

13

4

Omdat ik bijna 20 kg ben afgevallen

2019-12-28 19:42:11

 

Jenny

 

van Amelsvoort

 

3-5

5

Omdat het programma doet wat het beloofd. Ik val nog steeds kleine beetjes af per week en ben daarmee al in totaal 18 kilo kwijt.

Gezonde voeding (geen poedertjes) en makkelijk vol te houden en vooral geen hongergevoel

2019-12-22 10:49:15

 

Evelien

 

Van puijenbroek

 

2-3

5

Ik voel me fitter en en ben 9 kilo kwijt inmiddels!

2019-12-19 07:11:05

 

Arnold

 

Van de worp

 

7-13

5

je kunt dit programma makkelijk volgen en je kunt heerlijk eten

je komt niks tekort

2019-12-15 08:18:13

 

Imre

 

Giesselbach

 

13

5

Ik viel niet alleen gemakkelijk af, maar ik blijf ook gemakkelijk op gewicht. En het allerbelangrijkste, ik heb meer energie en minder last van mijn overgangsklachten.

2019-12-13 18:02:19

 

Isabelle

 

Garcia van Gool

 

3-5

5

Het programma werkt goed en ik heb resultaat gezien.

2019-12-11 21:03:53

 

Monika

 

Kramer

 

13

5

Omdat het werkt..

2019-11-21 11:21:21

 

Jaap

 

Wichgers

 

13

3

Op zich is het programma heel sterk, maar de begeleiding schoot te kort. Achteraf gezien had ik een te groot doel gesteld, ik had heel snel al een behoorlijk mooi resultaat, maar wilde meer. In plaats van een pas op de plaats te maken en de situatie te stabiliseren. Bleef ik door sukkelen, begeleiding deed niet meer dan zeggen dat ik het gewoon moest doen, dat wist ik zelf ook wel maar kon het niet op dat moment. Daar had achteraf gezien de begeleiding moeten ingrijpen en de regie te nemen naar een stabilisatie. Is dus niet gebeurt, gedurende tijd kwam er langzaam kilo voor kilo erbij, en ben ik weer terug bij af.

2019-11-14 17:04:16

 

Wilma

 

Kooiman

 

13

5

Het is geweldig omdat het werkt!  Nu ben ik slanker fitter en heb minder pijn.

2019-11-13 17:21:59

 

Marie-Jose

 

van Klooster

 

2-3

4

Ben tevreden omdat ik voor het eerst in 5 jaar meer afval dan 1 kg.

2019-11-11 19:32:42

 

Esther

 

Olsthoorn

 

-2

5

Super goed, ik ben bezig met de supplementen en die werken echt heel goed. Voel me een ander mens!!

 

Dank Liesbeth!

2019-11-01 12:57:21

 

Els

 

Veltman

 

5-7

5

Wat ben ik blij dat ik aan het plan van NS begonnen ben. Ik was veel te zwaar en had last van veel lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, hartklachten, buikpijn, opgeblazen gevoel, gewrichtspijn, slecht slapen etv. Dus ging ik via google opzoek naar iets wat mij kon helpen. Ik wilde geen shakes, koolgydraatarm dieet maar op een gezonde manier gewicht verliezen en van mijn klachten afkomen. En dat is mij gelukt omdat ik NS gevonden had wat mij erg aansprak. Vooral omdat aan de hand van je bloeduitslag je plan opgesteld word. In 11 weken was ik 17 kilo kwijt maar ook mijn klachten. Ik voel me fit, kan weer goed lopen (wat voorheen een probleem was) en mijn huid ziet er beter uit. Kortom  ik had dit veel eerder moeten ontdekken.

En dan de complimenten die ik krijg zoals van: "wat zie je er goed uit of je straalt weer" dat is zo ontzettend leuk en geeft de motivatie om door te gaan tot de -25 kilo.

Ook de begeleiding en het intake gesprek zijn superfijn, ze geven goede tips en alles kan gevraagd worden.

Ik raad het iedereen aan die zich fit wil voelen en daarbij af wil vallen.

2019-11-01 09:22:26

 

John

 

Brouwer

 

13

5

Goed begeleiding en persoonlijke aandacht indien nodig.

2019-10-11 17:08:45

 

Jeannette

 

van Warmerdam

 

13

5

Omdat ik blijvend overtollige kilo's kwijt ben, mijn energie weer terug heb en omdat dit een life time investment is. Dit zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn door het in de basisverzekering op te nemen. Of nog beter: gewoon standaard iedere Nederlander zo'n persoonlijk voedingsplan geven.

2019-10-11 16:59:10

 

Marie-josé

 

Bosma

 

13

5

Na 30 jaar veel sporten en gezond eten nooit veel kunnen afvallen.

Na 3 weken nl slank zat ik al op gewicht.

Door gegaan en nog vele kilo’s afgevallen.

Nu nog steeds goed op gewicht.

2019-10-11 16:23:14

 

Siham

 

Hajji

 

13

4

Met discipline moet je de voorbereidingsfase en de eerste 14 dagen even doorkomen. Het is toch wennen en op dit begin superr moeilijk. Niet alleen omdat je ineens alles af moet wegen of hongeraanvallen krijgt op ieder moment van de dag, maar ook omdat dat bitterzout echt smerig is, die voorbereidingsfase deprimeert en er weken zijn waarin je gewoon niet poept! Maar na ongeveer een maand zijn al jouw klachten weg, geloof me, zelfs de klachten die je niet eens wist dat je ze had tot ze ineens weer terugkomen als je klaar bent met fase 4..

Nee echt, na 3 maanden wordt het wegen automatisme, tot je merkt dat je ineens geen weegschaal meer nodig hebt want je ogen weten hoeveel je moet hebben! En na 5 maanden had ik niet eens door dat ik aan een dieet was voedingsgewijs, maar elke week kon ik me na een douchebeurt weer verbazen over de nieuwe spieren die voelbaar waren! En als je dan ineens niet meer ziek wordt in de winter of ever!! En meer energie hebt dan je ooit had, zelfs als kind niet! Nou dan weet je dat dit HET BESTE dieet is en ALLES de moeite waard was!

2019-10-11 16:20:39

 

Wendy

 

Broersen

 

3-5

5

minder last van reuma en ook nog -12 kilo (leuke bonus)

2019-10-06 13:43:16

 

Jacqueline

 

Koldenhof

 

-2

1

1e sessie was ik tevreden heb ook klanten aangebracht . 2e sessie helaas was patena tijdelijk uit de roulatie door privé omstandigheden en heb ik alle begrip voor maar tot op heden nooit meer terug gebeld

2019-10-04 22:42:59

 

Adrienne

 

Mol

 

3-5

4

Het gaat goed, ben 11 kilo kwijt. Maar door privé omstandigheden is het de laatste weken iets lastiger. Daarom val ik de laatste weken iets minder af. Maar ik vind dat niet zo erg, gelukkig kom ik ook niet aan. Er zijn momenteel andere zaken die meer mijn prioriteit vragen. Dus het gaat iets minder hard dan een paar weken geleden maar weet dat het aan mijzelf ligt.

2019-10-03 14:42:50

 

hella

 

van der Lee

 

-2

3

Beste Nederland slank ik ben pas een week geleden begonnen en kan dus nog niet uitgebreid reageren.Heb zelfs nog niet voor de tweede maal met mijn dieetcoach geskyped.

Tot dusver lukt het aardig ook al loop ik wel eens tegen een honger?klopje aan.

Ben blij dat ik gestart ben om mij lijf/leven weer op te pakken. Na 4 maanden geleden een nieuwe heup.

2019-10-02 19:07:57

 

Marie-Claire

 

Giessen

 

-2

5

Heel tevreden over jullie deskundigheid en alle gegeven informatie. Ik voel me een stuk fitter en energieker als voorheen

2019-09-30 19:09:32

 

Esther

 

Buijs

 

2-3

5

De tips, de begeleiding, het resultaat. Het is gewoon goed.

2019-09-24 12:09:59

 

Evelyn

 

Kramer

 

2-3

5

Ik voel me goed, overgangsklachten zo goed als verledentijd:) en in 8 weken al 11 kg lichter. Ik ben blij😉

2019-09-24 11:10:38

 

samaneh

 

Mousavi Davoudi

 

2-3

3

Het is nog steeds heel mogelijk voor mij om vol te houden. Die hongergevoel en trek in iets lekker maakt me gek!

2019-09-19 13:20:15

 

Maureen

 

Heemskerk

 

-2

4

Ik vind de hoeveelheden die ik moet eten erg groot per maaltijd en had in het begin meer gewichtsverlies verwacht.

2019-09-18 13:22:36

 

Martine

 

Röell

 

-2

5

Helder en duidelijke instructies, makkelijk contact en overleg met begeleiding

2019-09-18 10:11:58

 

maddy

 

whittle

 

-2

5

Met mijn te langzaam werkende schildklier is het altijd zeer moeilijk geweest slank te blijven. Na het overlijden van mijn oudste zoon zes jaar geleden, kwam ik langzaam aan. Bijna ieder jaar een kilo. Mijn BMI was niet alarmerend, echter komende uit een familie waar iedereen heel slank is, voelde ik mij niet goed. Na twee maanden ben ik nu bijna op mijn streefgewicht en weeg ik haast tien kilo minder. Ik voel mij heel goed.

2019-09-17 15:45:43

 

ton

 

Rodenburg

 

2-3

5

Niet alleen 8 kg minder, 'buikje' ipv buik, maar ook bewuster over kracht van voeding. Gewoon anders, maar ook echt  lekker eten en afvallen.

2019-09-14 21:42:31

 

Tonny

 

Jansen

 

7-13

5

Omdat het maatwerk is.

2019-09-13 17:45:19

 

Inge

 

Kien

 

-2

3

Ik moet nog even wennen aan het programma. In sommige groepen voedingsmiddelen zit weinig keuze , of moeilijk verkrijgbare producten,zodat ik het gevoel heb dat ik veel van hetzelfde aan het eten ben. Qua groentes kun je wel varieren, maar ik zie me bij het ontbijt nog geen spruitjes of rode kool bijvoorbeeld eten en dan val je toch snel terug op dezelfde dingen.

2019-09-13 15:55:44

 

Ada

 

van Es

 

7-13

5

 

2019-09-11 12:52:54

 

Hanan

 

Sedrak

 

-2

4

 

2019-09-06 22:11:24

 

Agnes

 

Ton

 

-2

4

 

2019-09-04 13:39:12

 

Miranda

 

van de Nobelen

 

3-5

5

 

2019-09-01 12:01:07

 

Maria

 

Morais

 

3-5

5

 

2019-08-29 07:57:41

 

Anja

 

Bunk

 

-2

4

 

2019-08-24 21:53:36

 

Anja

 

Francissen

 

7-13

5

 

2019-08-14 11:42:36

 

Esther

 

Iskes

 

-2

5

 

2019-08-13 15:58:29

 

samaneh

 

Mousavi Davoudi

 

-2

3

 

2019-08-08 11:53:44

 

Jacqueline

 

Smeets

 

7-13

3

 

2019-08-08 09:18:38

 

Dorota

 

Bresser

 

2-3

5

 

2019-08-05 22:46:40

 

Dorota

 

Bresser

 

2-3

4

 

2019-08-05 16:15:22

 

Geertje

 

van der Burgh

 

5-7

5

 

2019-08-02 20:32:16

 

Vera

 

van Honk

 

-2

5

 

2019-08-01 10:01:14

 

Marcel

 

Jansen

 

2-3

3

 

2019-07-30 17:22:51

 

Zahide

 

Kaplan

 

2-3

3

 

2019-07-29 23:17:38

 

Michiel

 

Pieterse

 

-2

4

 

2019-07-29 09:42:26

 

Pegah

 

Alipour

 

-2

3

 

2019-07-24 13:15:10

 

Hans

 

Kampers

 

7-13

5

 

2019-07-24 07:47:11

 

Linda EW

 

de Weert van Bekhoven

 

-2

5

 

2019-07-23 20:10:31

 

Michaela

 

Moorman

 

5-7

5

 

2019-07-22 19:42:06

 

Marius

 

Rutges

 

2-3

5

 

2019-07-22 18:52:42

 

Els

 

Rutges

 

-2

4

 

2019-07-22 14:31:16

 

Miranda

 

van de Nobelen

 

2-3

5

 

2019-07-21 12:33:49

 

Maria

 

Morais

 

2-3

5

 

2019-07-17 12:55:37

 

Sabrine

 

van Aernsbergen

 

5-7

4

 

2019-07-15 19:40:04

 

Lorraine

 

van der Stok

 

-2

5

 

2019-07-15 12:44:06

 

Annemieke

 

Kools

 

7-13

3

 

2019-07-13 11:31:16

 

Henriet

 

Bolman

 

-2

5

 

2019-07-09 12:50:16

 

franca

 

Warmenhoven

 

2-3

1

 

2019-07-06 03:39:53

 

Carla

 

Paaij

 

5-7

5

 

2019-07-01 14:22:28

 

Jacqueline

 

Peters

 

-2

3

 

2019-06-24 13:17:08

 

Janneke

 

Pel

 

-2

5

 

2019-06-23 17:49:21

 

Petra

 

de Wit

 

5-7

4

 

2019-06-23 12:01:48

 

Marianne

 

Moojen

 

7-13

5

 

2019-06-20 19:56:18

 

Sonja

 

Heemskerk

 

5-7

4

 

2019-06-19 20:30:26

 

Marianne

 

Willems

 

2-3

5

 

2019-06-19 10:20:47

 

Carla

 

Ferreira

 

-2

5

 

2019-06-18 10:27:21

 

Rita

 

Bakker

 

-2

4

 

2019-06-10 19:52:21

 

Marius

 

Rutges

 

-2

4

 

2019-06-10 13:48:34

 

Els

 

Rutges

 

-2

4

 

2019-06-10 13:31:09

 

Miranda

 

van de Nobelen

 

-2

4

 

2019-06-09 12:24:26

 

Geertje

 

van der Burgh

 

3-5

5

 

2019-06-07 14:17:58

 

Carolien

 

Brouwer

 

-2

3

 

2019-06-05 13:13:16

 

Maria

 

Morais

 

-2

5

 

2019-06-05 10:52:21

 

Chantal

 

Bouwmeester

 

5-7

1

 

2019-06-03 22:06:25

 

Anne

 

van den Heuvel

 

3-5

1

 

2019-05-28 11:29:35

 

Michaela

 

Moorman

 

3-5

4

 

2019-05-28 11:22:45

 

Monique

 

Heiszwolf

 

-2

5

 

2019-05-27 12:31:38

 

franca

 

Warmenhoven

 

-2

2

 

2019-05-24 12:42:49

 

Greet

 

Hooymeijer

 

2-3

4

 

2019-05-23 12:12:13

 

F.E.

 

Wermer

 

-2

5

 

2019-05-22 19:27:48

 

Monique

 

Bos

 

-2

4

 

2019-05-21 20:48:30

 

Nicole

 

Jacobs

 

-2

5

 

2019-05-20 22:48:45

 

Marjolijn

 

Stigter

 

3-5

5

 

2019-05-20 17:22:04

 

Cynthia

 

van den Bogaert

 

-2

4

 

2019-05-13 20:29:40

 

Yvonne

 

Muller

 

-2

2

 

2019-05-07 20:55:29

 

sandra

 

van de Pas

 

3-5

4

 

2019-05-05 09:38:04

 

Linda

 

van Dorp

 

-2

5

 

2019-05-04 19:07:20

 

Marjo

 

Van der Werff

 

3-5

3

 

2019-05-03 18:44:50

 

Greet

 

Hooymeijer

 

-2

4

 

2019-05-02 11:50:47

 

Elise

 

Schipper

 

2-3

4

 

2019-05-02 11:23:11

 

Barbara

 

Janssen

 

2-3

5

 

2019-04-28 19:08:34

 

Maud

 

Berger

 

2-3

5

 

2019-04-23 15:15:31

 

Marianne

 

Willems

 

-2

5

 

2019-04-23 10:59:13

 

Marlies

 

Vercruysse

 

-2

2

 

2019-04-22 14:01:10

 

Meri

 

Van Burik

 

5-7

5

 

2019-04-17 06:42:43

 

Anja

 

Eissens

 

-2

5

 

2019-04-14 18:35:31

 

Anja

 

Kalk

 

-2

4

 

2019-04-12 20:36:18

 

Gieta

 

Pultoo

 

-2

4

 

2019-04-12 16:39:01

 

Greet

 

Hooymeijer

 

-2

4

 

2019-04-11 14:36:49

 

Lianne

 

Zevenbergen

 

3-5

5

 

2019-04-09 09:57:01

 

Marjolijn

 

Stigter

 

2-3

5

 

2019-04-08 18:21:34

 

Mary

 

Duindam

 

2-3

5

 

2019-04-04 13:14:55

 

Ria

 

Stam

 

7-13

5

 

2019-04-03 17:41:05

 

Judith

 

Koppenol

 

-2

2

 

2019-04-03 08:20:46

 

Marlou

 

Gebel

 

2-3

5

 

2019-04-01 09:30:30

 

Ivonne

 

Tiemersma

 

7-13

4

 

2019-03-29 14:05:18

 

marjan

 

broer

 

7-13

4

 

2019-03-28 21:41:02

 

Els

 

Heyboer

 

7-13

3

 

2019-03-28 16:52:24

 

Helene

 

de Soeten

 

2-3

4

 

2019-03-27 19:52:56

 

Meri

 

Van Burik

 

3-5

5

 

2019-03-27 17:39:00

 

Carla

 

Paaij

 

2-3

5

 

2019-03-25 11:32:15

 

Femke

 

van de Pol

 

2-3

2

 

2019-03-21 23:08:40

 

Marieke

 

Schiferli-Haandrikman

 

3-5

3

 

2019-03-19 11:55:00

 

Maud

 

Berger

 

-2

5

 

2019-03-17 12:19:51

 

Barbara

 

Janssen

 

-2

5

 

2019-03-16 08:25:57

 

Tonny

 

Jansen

 

5-7

5

 

2019-03-15 20:35:27

 

Simone

 

Heirman

 

5-7

4

 

2019-03-15 19:54:33

 

Ada

 

van Es

 

3-5

5

 

2019-03-12 15:08:26

 

Wilma

 

de Jong

 

2-3

5

 

2019-03-10 21:50:50

 

Sabine

 

Van der Meulen

 

5-7

4

 

2019-03-07 16:57:05

 

Anne

 

van den Heuvel

 

-2

3

 

2019-03-04 18:59:16

 

Leonie

 

futselaar

 

3-5

5

 

2019-03-04 11:59:02

 

Sabrine

 

van Aernsbergen

 

-2

4

 

2019-02-27 16:38:05

 

Marjolijn

 

Stigter

 

-2

4

 

2019-02-26 18:35:55

 

Sylvia

 

Stymans

 

2-3

3

 

2019-02-25 09:21:00

 

wilma

 

de Haan

 

-2

5

 

2019-02-22 11:50:32

 

Eveliene

 

Van Pernis

 

5-7

4

 

2019-02-20 19:36:23

 

Sanderijn

 

Reddingius

 

3-5

4

 

2019-02-19 23:35:19

 

Ellen

 

Moes-Velders

 

5-7

5

 

2019-02-19 16:10:39

 

I.J.M.

 

Ensink

 

5-7

5

 

2019-02-19 14:17:36

 

Angèl

 

Massop

 

5-7

5

 

2019-02-15 11:23:53

 

Marlou

 

Gebel

 

-2

5

 

2019-02-13 21:55:38

 

Carla

 

Paaij

 

-2

3

 

2019-02-11 11:54:23

 

sandra

 

van de Pas

 

-2

2

 

2019-02-10 10:02:27

 

Marielle

 

Huijs

 

-2

4

 

2019-02-07 23:12:51

 

Franca

 

Koet

 

-2

5

 

2019-02-07 21:43:34

 

Nathalie

 

van Duijvenbode

 

-2

5

 

2019-02-07 09:53:40

 

Dana

 

Evic

 

13

5

 

2019-02-01 20:08:36

 

Graciella

 

vd Heijde

 

7-13

2

 

2019-01-31 21:35:47

 

Arnold

 

Van de worp

 

2-3

5

 

2019-01-24 08:16:33

 

Janneke

 

de Vries

 

3-5

4

 

2019-01-22 20:30:20

 

Dorothy

 

Rauws

 

-2

4

 

2019-01-22 18:21:19

 

Leonie

 

futselaar

 

2-3

5

 

2019-01-22 13:25:15

 

Mila

 

Gupta

 

5-7

2

 

2019-01-20 09:43:22

 

Tonny

 

Jansen

 

3-5

5

 

2019-01-19 15:43:37

 

Rowena

 

van Houwelingen

 

-2

3

 

2019-01-18 13:47:31

 

anja

 

geene

 

2-3

5

 

2019-01-17 18:50:24

 

Daniëlle

 

Bek

 

-2

4

 

2019-01-16 20:23:44

 

Ada

 

van Es

 

2-3

5

 

2019-01-15 15:49:23

 

Meri

 

Van Burik

 

2-3

4

 

2019-01-14 07:51:00

 

Angelique

 

den Ouden

 

-2

5

 

2019-01-13 09:24:44

 

Sanderijn

 

Reddingius

 

2-3

4

 

2019-01-12 10:02:00

 

Sanderijn

 

Reddingius

 

2-3

4

 

2019-01-09 08:26:17

 

Barbara

 

Jonkman

 

3-5

5

 

2019-01-08 18:19:58

 

Sara

 

Khalili

 

5-7

5

 

2019-01-03 16:50:19

 

AGNES

 

ALBLAS

 

-2

5

 

2019-01-02 20:03:16

 

Stephanie

 

van der Drift

 

3-5

4

 

2018-12-30 12:14:26

 

Jacqueline

 

Jonker

 

3-5

4

 

2018-12-28 17:10:27

 

ilse

 

schmitz

 

5-7

5

 

2018-12-27 08:37:59

 

Natascha

 

Jurgens

 

-2

2

 

2018-12-26 18:18:13

 

I.J.M.

 

Ensink

 

3-5

5

 

2018-12-26 14:52:14

 

Paula

 

van der Maat

 

3-5

5

 

2018-12-21 21:27:08

 

Petra

 

Helmond

 

5-7

4

 

2018-12-21 19:19:51

 

A.W.M

 

de Winter

 

5-7

4

 

2018-12-21 13:00:17

 

Sylvia

 

Konings

 

5-7

3

 

2018-12-20 20:51:00

 

Marianne

 

Moojen

 

5-7

5

 

2018-12-20 18:52:41

 

Tjarda

 

Pape

 

5-7

2

 

2018-12-20 18:28:52

 

Angela

 

Mulder

 

5-7

5

 

2018-12-20 15:19:55

 

Willeke

 

van Veen

 

3-5

5

 

2018-12-20 15:13:39

 

Ersoy

 

Akdeniz

 

5-7

5

 

2018-12-20 15:11:52

 

Marjo

 

Van der Werff

 

-2

4

 

2018-12-13 22:38:02

 

Elise

 

van Veen

 

-2

5

 

2018-12-12 20:11:33

 

Janneke

 

de Vries

 

2-3

5

 

2018-12-11 11:22:09

 

Leonie

 

futselaar

 

-2

4

 

2018-12-10 14:33:56

 

Tonny

 

Jansen

 

2-3

5

 

2018-12-08 19:46:43

 

Simone

 

Heirman

 

2-3

3

 

2018-12-07 17:07:00

 

anja

 

geene

 

-2

5

 

2018-12-05 21:25:39

 

Ada

 

van Es

 

-2

5

 

2018-12-04 16:37:18

 

Monique

 

Docter

 

3-5

5

 

2018-12-02 16:40:01

 

Paula

 

Wolff

 

2-3

3

 

2018-11-30 11:56:13

 

Julia

 

Veerbeek

 

2-3

5

 

2018-11-28 21:36:07

 

Meri

 

Van Burik

 

-2

4

 

2018-11-28 20:56:53

 

Sanderijn

 

Reddingius

 

-2

4

 

2018-11-27 21:47:44

 

Barbara

 

Jonkman

 

-2

4

 

2018-11-27 17:58:15

 

Yasemin

 

Selat

 

-2

4

 

2018-11-27 17:12:17

 

Mila

 

Gupta

 

3-5

2

 

2018-11-26 20:09:11

 

Marie-Lou

 

Punte

 

3-5

2

 

2018-11-19 09:33:57

 

elsely

 

van empel

 

-2

4

 

2018-11-16 23:40:36

 

Aracely

 

Huisman

 

7-13

1

 

2018-11-15 20:04:00

 

Eveliene

 

Van Pernis

 

2-3

5

 

2018-11-14 19:51:23

 

Ellen

 

Moes-Velders

 

2-3

5

 

2018-11-13 15:50:49

 

I.J.M.

 

Ensink

 

2-3

5

 

2018-11-13 15:28:29

 

Gonny

 

Langeland

 

7-13

5

 

2018-11-12 19:13:34

 

jose

 

Vuursteen

 

7-13

5

 

2018-11-11 15:46:26

 

Hanneke

 

Slooter

 

3-5

5

 

2018-11-10 19:29:16

 

Chantal

 

Hoevers

 

5-7

5

 

2018-11-09 23:20:59

 

Sita

 

Hekking

 

5-7

5

 

2018-11-09 17:20:06

 

Safiye

 

Gurbuz

 

5-7

5

 

2018-11-08 15:34:10

 

Ulku

 

Sahin

 

5-7

4

 

2018-11-08 10:19:05

 

Anja

 

Francissen

 

2-3

5

 

2018-11-07 09:29:52

 

magda

 

de jong

 

2-3

4

 

2018-11-06 17:08:56

 

Jacqueline

 

Koldenhof

 

-2

4

 

2018-10-31 18:20:32

 

Rita

 

Woudstra

 

3-5

4

 

2018-10-30 17:21:20

 

Manon

 

Brouwer

 

3-5

3

 

2018-10-27 10:02:19

 

Tonny

 

Jansen

 

-2

5

 

2018-10-26 14:15:50

 

Arjen

 

Maarse

 

3-5

5

 

2018-10-25 21:42:03

 

Gerrie

 

Koenders

 

3-5

5

 

2018-10-25 18:32:45

 

Anja

 

van Niersen

 

3-5

2

 

2018-10-25 17:17:30

 

Angela

 

Mulder

 

3-5

5

 

2018-10-25 16:18:26

 

Ada

 

van Es

 

-2

4

 

2018-10-23 11:55:57

 

Cécille

 

Franschman

 

2-3

1

 

2018-10-22 13:13:40

 

Suze

 

Vis

 

2-3

5

 

2018-10-12 19:41:55

 

Marie-Lou

 

Punte

 

2-3

3

 

2018-10-09 15:54:05

 

Jacqueline

 

Jonker

 

-2

4

 

2018-10-05 15:58:12

 

Loeki

 

Jasdpers-Wolkenfelt

 

-2

5

 

2018-10-04 23:13:04

 

I.J.M.

 

Ensink

 

-2

5

 

2018-10-02 15:08:27

 

magda

 

de jong

 

-2

4

 

2018-09-27 20:26:35

 

Yolanda

 

Van Mil

 

5-7

5

 

2018-09-27 16:40:40

 

Koen

 

Ruis

 

5-7

3

 

2018-09-27 16:23:12

 

Anja

 

Francissen

 

-2

4

 

2018-09-26 11:27:44

 

Jeannette

 

Laban

 

-2

4

 

2018-09-24 14:19:07

 

Stephanie

 

Brouwer

 

-2

3

 

2018-09-19 22:29:25

 

Ingrid

 

Nonhof

 

7-13

4

 

2018-09-17 19:41:15

 

Marianne

 

Moojen

 

2-3

4

 

2018-09-14 20:23:35

 

Anja

 

van Niersen

 

2-3

3

 

2018-09-14 12:03:33

 

ilse

 

schmitz

 

2-3

4

 

2018-09-14 10:08:55

 

Saskia

 

Roda

 

2-3

4

 

2018-09-14 09:59:18

 

Rita

 

Woudstra

 

3-5

4

 

2018-09-14 08:03:43

 

Chantal

 

Hoevers

 

5-7

5

 

2018-09-13 23:16:40

 

Liesbeth

 

Boot

 

2-3

5

 

2018-09-13 22:57:31

 

Chantal

 

van Arensbergen

 

2-3

4

 

2018-09-13 21:04:13

 

Ilja

 

van der Meijden

 

3-5

5

 

2018-09-13 20:54:52

 

Anoniem

 

 

 

2-3

5

 

2018-09-13 17:32:58

 

Genoveva

 

Geppaart

 

3-5

5

 

2018-09-13 16:22:52

 

Ersoy

 

Akdeniz

 

-2

4

 

2018-09-13 16:17:33

 

Gerrie

 

Koenders

 

2-3

5

 

2018-09-13 16:14:48

 

Melanie

 

van de Brug

 

7-13

4

 

2018-09-07 15:54:17

 

Hennie

 

Zeij

 

7-13

4

 

2018-09-02 11:29:28

 

Bea

 

de Leeuw

 

7-13

5

 

2018-08-31 11:00:17

 

Marie-Lou

 

Punte

 

-2

3

 

2018-08-27 11:11:11

 

Cristina

 

FP

 

-2

5

 

2018-08-20 14:10:20

 

Thecla

 

Ferket

 

-2

4

 

2018-08-19 12:41:21

 

Hanneke

 

Slooter

 

-2

5

 

2018-08-16 19:10:40

 

Bregina

 

de Oude

 

-2

5

 

2018-08-16 14:19:45

 

Ilse

 

Janssen

 

-2

4

 

2018-08-15 17:44:20

 

Tjarda

 

Pape

 

-2

3

 

2018-08-13 16:58:04

 

Nel

 

de Hoog

 

7-13

5

 

2018-08-13 13:43:34

 

Graciella

 

van der Heijde

 

5-7

3

 

2018-08-10 19:22:15

 

Anoniem

 

 

 

-2

4

 

2018-08-08 07:26:37

 

Astrid

 

Cramer

 

7-13

5

 

2018-08-06 12:24:28

 

Yolanda

 

Van Mil

 

3-5

5

 

2018-08-04 20:14:35

 

ilse

 

schmitz

 

-2

5

 

2018-08-04 15:54:28

 

Rita

 

Woudstra

 

2-3

4

 

2018-08-04 14:24:53

 

Lily

 

van Outersterp

 

-2

5

 

2018-08-03 13:41:57

 

Ersoy

 

Akdeniz

 

-2

4

 

2018-08-03 11:00:27

 

Myrth

 

Verdonk

 

5-7

5

 

2018-08-03 08:46:50

 

Jacqueline

 

Broekhuizen

 

7-13

5

 

2018-08-03 07:50:14

 

Krista

 

Wissenburg

 

7-13

5

 

2018-08-03 07:09:50

 

Marianne

 

Moojen

 

-2

4

 

2018-08-02 23:35:16

 

Nevila

 

Demi

 

-2

4

 

2018-08-02 23:31:31

 

Marieke

 

Kruse

 

-2

3

 

2018-08-02 20:55:04

 

Linda

 

Wingelaar

 

-2

4

 

2018-08-02 20:03:20

 

Tanja

 

Vierbergen

 

3-5

5

 

2018-08-02 20:02:54

 

Pim

 

Jongste

 

7-13

5

 

2018-08-02 19:46:51

 

Nelly

 

Bosman

 

5-7

4

 

2018-08-02 19:43:37

 

Jacqueline

 

Van Dijk

 

3-5

5

 

2018-08-02 17:27:05

 

Siham

 

Hajji

 

7-13

4

 

2018-08-02 16:54:22

 

Anna Maria

 

van den Bossche

 

2-3

5

 

2018-08-02 16:45:11

 

Annemiek

 

Eschauzier

 

-2

5

 

2018-08-02 16:30:25

 

Lara

 

Lachminarainsingh

 

-2

1

 

2018-08-02 16:18:13

 

Saskia

 

Roda

 

-2

4

 

2018-08-02 16:13:10

 

Genoveva

 

Geppaart

 

-2

5

 

2018-08-02 16:11:20

 

Carin

 

Sieling

 

-2

4

 

2018-05-25 17:07:36

 

Conny

 

de Booij

 

3-5

4

 

2018-05-22 15:25:11

 

Gonny

 

Langeland

 

5-7

5

 

2018-05-20 20:16:12

 

Aracely

 

Huisman

 

5-7

2

 

2018-05-19 12:17:41

 

Tuba

 

Kafa

 

-2

5

 

2018-05-17 18:02:48

 

Jacqueline

 

Van Dijk

 

2-3

4

 

2018-05-16 21:37:55

 

Jelena

 

GRADIC

 

2-3

4

 

2018-05-15 10:46:23

 

liane

 

Tas

 

2-3

5

 

2018-05-14 20:05:20

 

jose

 

Vuursteen

 

5-7

5

 

2018-05-13 17:00:37

 

Annelies

 

Bol

 

3-5

2

 

2018-05-11 12:13:14

 

Nelly

 

Bosman

 

3-5

4

 

2018-05-09 21:08:54

 

T.M.J.

 

Hekking

 

-2

5

 

2018-05-09 11:32:36

 

Rebecca

 

Cole

 

3-5

5

 

2018-05-06 08:10:18

 

Titiana

 

Mol

 

2-3

5

 

2018-04-30 15:45:37

 

Marijke

 

Bouma

 

-2

4

 

2018-04-25 13:31:38

 

Liesbeth

 

Beuzekom

 

-2

5

 

2018-04-24 14:51:48

 

Elise

 

Rodenburg

 

7-13

5

 

2018-04-20 15:50:24

 

Linda

 

Sloots

 

2-3

5

 

2018-04-19 18:29:39

 

Caroline

 

Knoester-Reijngoudt

 

-2

4

 

2018-04-17 22:55:11

 

Chantal

 

Hoevers

 

-2

5

 

2018-04-17 15:27:31

 

maddie

 

wisman

 

-2

4

 

2018-04-13 10:42:31

 

Yolanda

 

Van Mil

 

2-3

4

 

2018-04-12 23:39:06

 

Jacqueline

 

Van Dijk

 

-2

4

 

2018-04-05 11:03:28

 

Salini

 

Nejal

 

2-3

4

 

2018-04-04 21:26:46

 

Denise

 

van de Meerakker

 

2-3

5

 

2018-04-04 18:06:07

 

Jolanda

 

anoniem

 

7-13

4

 

2018-04-04 12:57:46

 

Jolanda

 

anoniem

 

7-13

4

 

2018-04-04 12:57:17

 

Annelies

 

Hulsebosch

 

-2

3

 

2018-04-04 10:01:50

 

Marijke

 

Slotboom

 

3-5

5

 

2018-04-03 08:53:07

 

Ellen

 

De Jong

 

2-3

5

 

2018-04-01 20:27:32

 

Sandra

 

Wedding

 

2-3

4

 

2018-03-30 10:53:30

 

Joyce

 

Voogt

 

-2

5

 

2018-03-29 14:59:52

 

Nelly

 

Bosman

 

2-3

4

 

2018-03-29 07:54:46

 

Rebecca

 

Cole

 

2-3

5

 

2018-03-26 16:13:50

 

Jessica

 

Bijvang

 

2-3

1

 

2018-03-21 08:50:16

 

Titiana

 

Mol

 

-2

5

 

2018-03-19 16:10:03

 

jose

 

Vuursteen

 

3-5

5

 

2018-03-18 14:43:29

 

Ilja

 

Peters

 

-2

5

 

2018-03-16 17:26:50

 

Barbara

 

Scheringa

 

7-13

5

 

2018-03-15 19:56:53

 

Maas

 

van Meningen

 

3-5

4

 

2018-03-14 18:56:10

 

Koen

 

Ruis

 

-2

4

 

2018-03-14 18:32:55

 

janneke

 

Van Herwijnen

 

-2

5

 

2018-03-09 16:19:32

 

Linda

 

Sloots

 

-2

4

 

2018-03-08 16:01:27

 

Herna

 

van Dronkelaar

 

5-7

5

 

2018-03-08 06:02:40

 

Anjo

 

van der Kruissen

 

2-3

5

 

2018-03-06 13:46:20

 

Rozemarijn

 

Burger

 

2-3

5

 

2018-03-03 08:34:12

 

Hennie

 

Zeij

 

5-7

4

 

2018-03-02 09:33:40

 

Annet

 

Mulder-Wiercx

 

2-3

4

 

2018-03-01 15:16:32

 

Yolanda

 

Van Mil

 

-2

4

 

2018-03-01 13:04:36

 

Suzan

 

Boontjes

 

5-7

5

 

2018-02-28 12:44:47

 

Monique

 

Bazuin

 

3-5

5

 

2018-02-24 09:23:06

 

Graciella

 

van der Heijde

 

2-3

5

 

2018-02-23 11:36:38

 

Jessie

 

van Dijk

 

3-5

3

 

2018-02-22 17:50:04

 

Monika

 

kramer

 

3-5

5

 

2018-02-18 18:45:55

 

Nelly

 

Bosman

 

-2

3

 

2018-02-15 09:38:21

 

Carlijn

 

Goldhoorn

 

-2

4

 

2018-02-13 11:58:38

 

Jessica

 

Bijvang

 

-2

1

 

2018-02-11 23:06:01

 

Gonny

 

Langeland

 

2-3

5

 

2018-02-06 20:01:03

 

Nel

 

Kapsenberg

 

-2

5

 

2018-02-06 16:48:45

 

Claudia

 

De groot

 

2-3

4

 

2018-02-04 21:04:55

 

jose

 

Vuursteen

 

2-3

5

 

2018-02-04 16:28:25

 

jose

 

Vuursteen

 

2-3

5

 

2018-02-04 16:25:45

 

Carina

 

Weijma

 

3-5

5

 

2018-02-04 12:09:33

 

Suzanne

 

Janbroers

 

3-5

5

 

2018-02-02 18:37:01

 

Will

 

van der Poel

 

5-7

4

 

2018-02-01 15:00:45

 

Astrid

 

Cramer

 

5-7

5

 

2018-01-31 09:05:39

 

Marjan

 

van der Meer

 

-2

5

 

2018-01-30 21:21:52

 

fidan

 

olgun

 

7-13

4

 

2018-01-30 12:14:15

 

Prya

 

Ramkisoen

 

7-13

3

 

2018-01-29 11:52:26

 

Petra

 

Posthuma de Boer

 

7-13

5

 

2018-01-29 08:42:08

 

Jacqueline

 

Broekhuizen

 

5-7

5

 

2018-01-28 14:47:00

 

Aenne

 

Poen

 

3-5

4

 

2018-01-27 22:40:18

 

Monika

 

kramer

 

2-3

5

 

2018-01-24 20:12:03

 

Anjo

 

van der Kruissen

 

-2

5

 

2018-01-23 09:26:54

 

maartje

 

versteegen

 

2-3

4

 

2018-01-22 20:39:20

 

Ingrid

 

Nonhof

 

3-5

4

 

2018-01-22 17:28:04

 

Marcel

 

van Dalen

 

-2

5

 

2018-01-21 12:35:53

 

Petra

 

van Dalen

 

-2

5

 

2018-01-21 09:02:15

 

Fenny

 

de Blois

 

7-13

4

 

2018-01-18 14:15:57

 

Barta

 

Meeder

 

2-3

2

 

2018-01-18 13:18:42

 

Jan

 

Wognum

 

-2

4

 

2018-01-17 13:38:23

 

Lou

 

Hemmes

 

2-3

5

 

2018-01-16 09:22:54

 

Coby

 

Bins

 

-2

5

 

2018-01-15 19:37:06

 

Janneke

 

Herbert

 

-2

5

 

2018-01-15 14:15:05

 

Melanie

 

van de Brug

 

3-5

5

 

2018-01-13 07:30:54

 

Graciella

 

van der Heijde

 

-2

5

 

2018-01-12 11:22:09

 

Adrie

 

Klop

 

3-5

5

 

2018-01-11 23:18:14

 

Jeanette

 

Steenvoorden

 

3-5

5

 

2018-01-10 16:28:49

 

Ellen

 

De Jong

 

-2

5

 

2018-01-07 12:09:46

 

Marjan

 

van Proosdij

 

5-7

5

 

2018-01-05 09:47:52

 

Anita

 

van Dijk-Speelman

 

2-3

5

 

2018-01-03 09:56:24

 

Anoeska

 

van der Sluijs

 

5-7

4

 

2018-01-02 17:42:41

 

Annet

 

Veer

 

-2

4

 

2018-01-02 14:34:39

 

Janet

 

van Dordrecht

 

7-13

5

 

2017-12-29 14:04:26

 

Astrid

 

Wijsman

 

2-3

3

 

2017-12-28 23:23:50

 

Nancy

 

Gaertner

 

3-5

5

 

2017-12-27 22:53:45

 

Susanne

 

Rijnders

 

5-7

4

 

2017-12-27 16:40:20

 

jose

 

Vuursteen

 

-2

4

 

2017-12-27 14:01:44

 

Louis

 

Gussenhoven

 

7-13

4

 

2017-12-27 13:23:30

 

Gonny

 

Langeland

 

-2

5

 

2017-12-26 21:37:28

 

Rina

 

Ruizendaal

 

3-5

5

 

2017-12-26 10:00:00

 

Christel

 

van der Neut

 

5-7

5

 

2017-12-18 20:15:18

 

maartje

 

versteegen

 

-2

4

 

2017-12-14 10:26:10

 

Natasja

 

van de Beeten

 

-2

5

 

2017-12-14 10:10:10

 

HannaH

 

de Leeuwe

 

2-3

5

 

2017-12-13 19:39:42

 

Herna

 

van Dronkelaar

 

2-3

5

 

2017-12-12 07:30:34

 

Petra

 

van Dalen

 

-2

3

 

2017-12-11 11:02:14

 

Will

 

van der Poel

 

3-5

4

 

2017-12-06 22:31:57

 

Coby

 

Bins

 

-2

3

 

2017-12-04 22:17:27

 

Jeannette

 

van Warmerdam

 

2-3

5

 

2017-12-04 14:43:43

 

Melanie

 

van de Brug

 

2-3

3

 

2017-12-04 10:59:54

 

Adrie

 

Klop

 

2-3

5

 

2017-12-01 23:56:15

 

Pim

 

Jongste

 

5-7

5

 

2017-11-30 21:56:44

 

Christa

 

van der Wijst

 

7-13

5

 

2017-11-29 19:53:40

 

Jessie

 

van Dijk

 

-2

5

 

2017-11-29 11:38:02

 

Tineke

 

Berkhout

 

5-7

4

 

2017-11-28 20:21:50

 

Marie-josé

 

Bosma

 

5-7

5

 

2017-11-28 16:23:08

 

LINDA

 

MANDEMAKER

 

-2

4

 

2017-11-21 12:37:40

 

Annette

 

Vooijs

 

2-3

5

 

2017-11-17 18:03:31

 

Karin

 

Winterswijk

 

-2

5

 

2017-11-15 15:51:43

 

Anita

 

van Dijk-Speelman

 

-2

5

 

2017-11-15 11:36:37

 

Conny

 

van den Broek

 

3-5

4

 

2017-11-14 17:44:35

 

pam

 

schikhof

 

3-5

5

 

2017-11-13 17:53:25

 

Gwendolijn

 

Boonekamp

 

3-5

3

 

2017-11-12 12:40:03

 

Marjan

 

van Proosdij

 

3-5

4

 

2017-11-09 23:23:17

 

Carin

 

Hurks

 

2-3

5

 

2017-11-09 17:49:22

 

Helen

 

Rikken

 

3-5

5

 

2017-11-08 18:22:05

 

Elena

 

Sentyurina

 

7-13

5

 

2017-11-07 10:34:18

 

Loes

 

Demmendaal

 

3-5

5

 

2017-11-05 10:45:07

 

HannaH

 

de Leeuwe

 

-2

5

 

2017-11-03 15:19:16

 

Krista

 

Wissenburg

 

-2

5

 

2017-11-03 12:25:57

 

Jeannette

 

van Warmerdam

 

-2

5

 

2017-11-02 21:27:12

 

Lyke

 

Krul

 

13

5

 

2017-11-01 19:01:43

 

John

 

Brouwer

 

2-3

5

 

2017-11-01 16:54:01

 

Susanne

 

Rijnders

 

3-5

4

 

2017-10-31 23:47:00

 

Marjolijn

 

Smeets

 

2-3

5

 

2017-10-30 16:13:22

 

Chris

 

HEINSIUS

 

2-3

4

 

2017-10-29 17:25:28

 

Zilla

 

Grondel

 

3-5

5

 

2017-10-29 13:22:42

 

Jolande

 

Michielsen

 

3-5

2

 

2017-10-28 18:16:46

 

Will

 

van der Poel

 

-2

3

 

2017-10-25 22:29:01

 

Adrie

 

Klop

 

-2

5

 

2017-10-21 11:53:50

 

Melanie

 

van de Brug

 

-2

3

 

2017-10-20 16:07:44

 

Mariet

 

Boon

 

2-3

5

 

2017-10-20 15:59:02

 

Herna

 

van Dronkelaar

 

-2

5

 

2017-10-17 22:24:47

 

Mieke

 

Reijnen

 

3-5

4

 

2017-10-15 08:24:50

 

Bea

 

de Leeuw

 

-2

5

 

2017-10-13 10:55:04

 

Hennie

 

Zeij

 

-2

4

 

2017-10-12 19:27:44

 

Laura

 

Dijkema

 

2-3

5

 

2017-10-12 15:35:56

 

Jolanda

 

Klaver

 

5-7

3

 

2017-10-04 15:30:28

 

Liesbeth

 

Poot

 

-2

4

 

2017-10-04 14:03:16

 

Marie-josé

 

Bosma

 

3-5

5

 

2017-10-03 19:01:09

 

Tineke

 

Berkhout

 

3-5

4

 

2017-10-01 18:11:06

 

Loes

 

Demmendaal

 

2-3

5

 

2017-09-30 12:31:58

 

Mallory

 

Lieuw-Fat

 

5-7

5

 

2017-09-30 09:46:20

 

Joyce

 

van der Donk

 

-2

3

 

2017-09-28 19:29:54

 

Martha

 

Vonder-van der Leij

 

3-5

5

 

2017-09-28 10:53:04

 

Helen

 

Rikken

 

2-3

5

 

2017-09-28 09:44:35

 

Silke

 

van der Horst

 

-2

5

 

2017-09-27 18:07:17

 

John

 

Brouwer

 

-2

4

 

2017-09-20 08:40:32

 

Elske

 

Blankestijn

 

-2

5

 

2017-09-18 11:37:07

 

Maryna

 

Makarova

 

2-3

4

 

2017-09-17 21:04:21

 

Chris

 

HEINSIUS

 

-2

5

 

2017-09-17 18:30:20

 

Zilla

 

Grondel

 

2-3

5

 

2017-09-16 10:23:54

 

Manon

 

Teunizen

 

-2

5

 

2017-09-16 08:36:22

 

Anja

 

Boon

 

5-7

4

 

2017-09-14 16:26:54

 

Manôn

 

Veenstra

 

3-5

5

 

2017-09-14 15:33:26

 

Annemarie

 

Eble

 

5-7

3

 

2017-09-14 09:08:52

 

Will

 

van der Poel

 

-2

3

 

2017-09-13 22:11:38

 

Francina

 

van Staalduinen

 

-2

2

 

2017-09-13 16:55:02

 

Claire

 

van Heeswijk

 

-2

5

 

2017-09-12 18:25:02

 

Mariet

 

Boon

 

-2

5

 

2017-09-08 19:07:27

 

Loes

 

van Dungen

 

7-13

1

 

2017-09-06 17:15:26

 

Roos

 

Hoogenberk

 

7-13

5

 

2017-09-04 21:33:12

 

Petra

 

Sonke

 

2-3

5

 

2017-09-04 09:00:36

 

Loes

 

Aalbers

 

2-3

5

 

2017-09-01 16:22:23

 

Laura

 

Dijkema

 

-2

5

 

2017-08-31 15:29:19

 

Jolande

 

Michielsen

 

-2

3

 

2017-08-28 22:58:51

 

Pim

 

Jongste

 

2-3

5

 

2017-08-26 08:42:20

 

Laura

 

Moolenaar

 

-2

5

 

2017-08-23 12:01:27

 

Daphne

 

Grund

 

-2

4

 

2017-08-22 19:32:44

 

Paul

 

Nas

 

-2

5

 

2017-08-21 23:00:25

 

Annet

 

Bouman

 

2-3

5

 

2017-08-21 19:06:46

 

Renate

 

Westdijk

 

2-3

5

 

2017-08-21 16:17:39

 

Dandolo

 

Pace

 

3-5

5

 

2017-08-21 15:06:39

 

Elise

 

Rodenburg

 

3-5

5

 

2017-08-17 20:11:22

 

Helen

 

Rikken

 

-2

5

 

2017-08-17 12:08:43

 

Helen

 

Rikken

 

-2

1

 

2017-08-17 11:09:28

 

Marijn

 

Teunizen

 

-2

5

 

2017-08-12 13:23:42

 

Michelle

 

Coenen

 

2-3

5

 

2017-08-10 08:34:43

 

Yvonne

 

Prins

 

5-7

5

 

2017-08-09 14:49:08

 

John

 

Brouwer

 

-2

5

 

2017-08-09 08:58:57

 

Barbara

 

Kok

 

-2

3

 

2017-08-08 15:11:25

 

marjory

 

zorge

 

-2

5

 

2017-08-03 23:03:13

 

Christel

 

van der Neut

 

-2

5

 

2017-07-31 21:25:21

 

Lucie

 

Zum Vörde

 

3-5

5

 

2017-07-29 15:37:56

 

Petra

 

Posthuma de Boer

 

5-7

5

 

2017-07-26 16:37:51

 

Beate

 

van Aarle

 

7-13

4

 

2017-07-25 22:21:53

 

Joan

 

van Rees

 

2-3

5

 

2017-07-24 16:02:56

 

Petra

 

Sonke

 

-2

5

 

2017-07-24 14:45:39

 

Annemarie

 

Eble

 

3-5

4

 

2017-07-20 09:15:18

 

Valentina (Tineke)

 

Van Belleghem

 

5-7

4

 

2017-07-19 11:42:10

 

Pim

 

Jongste

 

-2

5

 

2017-07-16 22:26:28

 

Martha

 

Vonder-van der Leij

 

-2

5

 

2017-07-15 09:20:21

 

Teun

 

de Haan

 

3-5

4

 

2017-07-13 10:12:23

 

Ivette

 

Van der Sluijs

 

-2

5

 

2017-07-11 08:41:23

 

Marja

 

Strootman

 

5-7

5

 

2017-07-04 23:35:02

 

Michelle

 

Coenen

 

-2

5

 

2017-07-04 21:59:21

 

Murat

 

Arac

 

5-7

5

 

2017-06-28 21:30:51

 

Corina

 

van Tricht

 

5-7

5

 

2017-06-28 20:07:57

 

Louis

 

Gussenhoven

 

5-7

5

 

2017-06-28 10:14:18

 

carole

 

Beelen

 

-2

3

 

2017-06-24 13:28:27

 

Helmone

 

van Putten

 

-2

3

 

2017-06-24 09:28:30

 

Ilse

 

de Zeeuw

 

-2

4

 

2017-06-23 23:31:10

 

Roger

 

Rodolf

 

2-3

5

 

2017-06-18 15:45:29

 

Ursula

 

De Vries

 

7-13

2

 

2017-06-14 19:44:09

 

Hanneke

 

Hens

 

-2

4

 

2017-06-13 19:01:08

 

Bianca

 

Hol

 

3-5

5

 

2017-06-11 09:00:04

 

Anja

 

Boon

 

2-3

5

 

2017-06-08 12:05:44

 

Geeske

 

Pieters

 

2-3

5

 

2017-06-07 12:55:22

 

Petra

 

Posthuma de Boer

 

3-5

5

 

2017-06-06 09:03:45

 

Lisette

 

van der Walle

 

2-3

5

 

2017-05-28 14:52:06

 

karin

 

bibo

 

3-5

5

 

2017-05-25 10:51:40

 

Diane

 

van Ieperen

 

3-5

2

 

2017-05-24 23:34:03

 

Elise

 

Rodenburg

 

-2

4

 

2017-05-23 10:58:14

 

Jolanda

 

NVT

 

-2

4

 

2017-05-22 09:35:50

 

Marianne

 

Hensen

 

-2

3

 

2017-05-15 15:53:02

 

Melany

 

Elting

 

3-5

1

 

2017-05-15 13:35:32

 

Marijke

 

van Velzen

 

7-13

4

 

2017-05-11 12:01:02

 

Elena

 

Sentyurina

 

5-7

5

 

2017-05-09 11:46:13

 

Ingrid

 

Beck

 

2-3

4

 

2017-05-08 09:32:44

 

Roger

 

Rodolf

 

-2

5

 

2017-05-05 10:41:39

 

Danielle

 

Zweers

 

5-7

5

 

2017-05-04 22:50:52

 

Kelly

 

Bolleboom

 

2-3

5

 

2017-05-04 20:25:08

 

Murat

 

Arac

 

3-5

5

 

2017-05-03 21:46:23

 

Bianca

 

Hol

 

2-3

5

 

2017-04-29 21:33:23

 

Annemarie

 

Eble

 

-2

5

 

2017-04-28 06:47:41

 

Jenny

 

Sindorf

 

7-13

2

 

2017-04-27 12:47:41

 

Desiree

 

Janssen

 

3-5

5

 

2017-04-25 22:43:59

 

Annamarie

 

Huijbregts

 

5-7

5

 

2017-04-25 14:11:49

 

Patricia

 

Knol

 

-2

5

 

2017-04-24 18:26:28

 

Bianca

 

van Vugt

 

2-3

4

 

2017-04-24 13:06:16

 

Geeske

 

Pieters

 

-2

5

 

2017-04-24 08:55:54

 

Anja

 

Boon

 

-2

4

 

2017-04-23 15:55:18

 

Fenny

 

 

 

3-5

4

 

2017-04-19 13:51:11

 

Janny

 

Boerema

 

-2

5

 

2017-04-18 15:45:00

 

Winifred

 

Middelaar

 

5-7

5

 

2017-04-18 09:59:54

 

Diana

 

de Held

 

5-7

5

 

2017-04-17 15:37:13

 

Teun

 

de Haan

 

-2

3

 

2017-04-17 13:07:41

 

Aukje

 

Mosterman

 

7-13

1

 

2017-04-16 10:28:38

 

Irma

 

Van der Mast

 

7-13

2

 

2017-04-14 10:55:52

 

Hester

 

Zorge

 

5-7

5

 

2017-04-13 08:24:19

 

Valentina (Tineke)

 

Van Belleghem

 

2-3

3

 

2017-04-11 21:26:48

 

Marjolein

 

Notenboom

 

-2

4

 

2017-03-29 19:29:15

 

Ingrid

 

Beck

 

2-3

4

 

2017-03-28 12:11:49

 

Barbera

 

Bol

 

2-3

4

 

2017-03-27 22:08:37

 

Esther

 

Hogenbirk

 

-2

5

 

2017-03-27 18:07:37

 

carla

 

debruin

 

3-5

5

 

2017-03-27 09:54:57

 

Janet

 

van Dordrecht

 

2-3

4

 

2017-03-25 12:01:01

 

Corina

 

van Tricht

 

2-3

5

 

2017-03-23 06:10:03

 

Murat

 

Arac

 

2-3

5

 

2017-03-22 20:21:10

 

Ilona

 

de Haas

 

7-13

5

 

2017-03-20 17:33:07

 

Ria

 

De Haas

 

3-5

5

 

2017-03-17 19:04:49

 

Minne

 

van Dijk

 

2-3

4

 

2017-03-17 11:56:58

 

Linda

 

van der Reest

 

2-3

4

 

2017-03-16 19:55:50

 

Richard

 

Groen

 

2-3

4

 

2017-03-16 19:08:16

 

Anita

 

Oosting

 

3-5

5

 

2017-03-15 17:51:40

 

Desiree

 

Janssen

 

2-3

5

 

2017-03-14 21:17:19

 

fidan

 

olgun

 

-2

3

 

2017-03-14 13:10:28

 

Naddy

 

Fereidouni

 

3-5

4

 

2017-03-14 08:01:25

 

Emma

 

Balsters

 

-2

5

 

2017-03-12 18:55:37

 

Jolanda

 

Hage

 

2-3

4

 

2017-03-09 21:03:12

 

Petra

 

Posthuma de Boer

 

-2

5

 

2017-03-09 08:53:39

 

Fleur

 

de Leede

 

3-5

5

 

2017-03-08 21:45:15

 

Jacquelien

 

van Stekelenburg

 

-2

5

 

2017-03-08 15:55:08

 

Simone

 

Schraepler

 

3-5

2

 

2017-03-08 15:43:49

 

Fenny

 

 

 

2-3

4

 

2017-03-08 11:00:05

 

John

 

Van der Zwan

 

-2

5

 

2017-03-08 07:18:00

 

Roos

 

Hoogenberk

 

5-7

5

 

2017-03-06 15:25:30

 

Ida

 

Tuinhof

 

-2

5

 

2017-03-03 19:35:18

 

Rehana

 

Guman

 

-2

5

 

2017-03-02 21:40:27

 

Patricia

 

Stolk

 

-2

5

 

2017-03-01 19:52:15

 

Valentina (Tineke)

 

Van Belleghem

 

-2

3

 

2017-03-01 09:10:49

 

Yda

 

Benard

 

-2

4

 

2017-02-28 18:25:58

 

Saygin

 

Ozer

 

2-3

5

 

2017-02-20 13:07:40

 

Ana-Marija

 

Salov

 

2-3

5

 

2017-02-20 10:49:23

 

Ine

 

Scheltinga

 

5-7

4

 

2017-02-16 20:53:11

 

Hester

 

Zorge

 

3-5

5

 

2017-02-15 19:35:39

 

Jantien

 

Oppewal

 

-2

4

 

2017-02-14 09:41:52

 

Monny

 

van der Feltz

 

5-7

5

 

2017-02-13 21:37:12

 

Janet

 

van Dordrecht

 

-2

5

 

2017-02-11 10:13:25

 

Marion

 

Haverkamp

 

-2

5

 

2017-02-10 20:55:10

 

Jord

 

Veldman

 

3-5

5

 

2017-02-09 21:11:20

 

Murat

 

Arac

 

-2

5

 

2017-02-09 08:24:34

 

Corina

 

van Tricht

 

-2

4

 

2017-02-08 20:13:59

 

Louis

 

Gussenhoven

 

-2

5

 

2017-02-07 18:11:06

 

Alime

 

Saribas

 

-2

5

 

2017-02-04 20:53:24

 

Ria

 

De Haas

 

2-3

4

 

2017-02-03 20:58:07

 

Anita

 

Oosting

 

2-3

5

 

2017-02-02 11:54:39

 

Jolanda

 

Hage

 

-2

3

 

2017-02-01 22:29:41

 

Andre

 

Kroos

 

-2

4

 

2017-02-01 13:44:17

 

Desiree

 

Janssen

 

-2

4

 

2017-01-31 21:19:43

 

Richard

 

Groen

 

-2

4

 

2017-01-31 20:20:20

 

Elena

 

Sentyurina

 

2-3

5

 

2017-01-31 09:56:19

 

Mischa

 

Rooimans

 

-2

5

 

2017-01-30 17:10:45

 

Karin

 

Bear

 

-2

3

 

2017-01-30 08:30:07

 

Kees

 

Heijl

 

-2

5

 

2017-01-25 21:44:19

 

Christa

 

Andeweg

 

5-7

5

 

2017-01-25 12:30:22

 

Karin

 

Ludikhuize

 

-2

4

 

2017-01-25 09:36:09

 

Karen

 

Helmens

 

-2

4

 

2017-01-24 23:11:23

 

Beate

 

van Aarle

 

5-7

4

 

2017-01-24 19:21:47

 

Nezaket

 

Ankarali

 

2-3

5

 

2017-01-24 12:17:51

 

Barbara

 

Bhoedjang

 

5-7

4

 

2017-01-22 11:19:26

 

L.

 

Ploegstra

 

-2

4

 

2017-01-20 15:07:50

 

Annamarie

 

Huijbregts

 

2-3

5

 

2017-01-17 15:08:53

 

Joyce

 

van Loo

 

2-3

5

 

2017-01-16 15:18:14

 

Jose

 

Snel

 

-2

3

 

2017-01-16 15:12:00

 

Sharine

 

Tokaay - de Vries

 

5-7

5

 

2017-01-14 19:57:50

 

Christa

 

van der Wijst

 

-2

4

 

2017-01-14 09:56:10

 

Loes

 

van Dungen

 

3-5

4

 

2017-01-12 10:11:27

 

Roos

 

Hoogenberk

 

3-5

5

 

2017-01-10 06:45:12

 

Winifred

 

Middelaar

 

2-3

4

 

2017-01-09 17:25:29

 

carine

 

pouwelsen

 

2-3

2

 

2017-01-09 14:00:43

 

Kirsten

 

Rebbers

 

7-13

2

 

2017-01-08 23:08:23

 

ellen

 

Pont

 

3-5

3

 

2017-01-08 13:52:05

 

Patricia

 

Van Gemonden

 

3-5

5

 

2017-01-07 10:33:03

 

Caroline

 

Mol

 

7-13

5

 

2017-01-06 16:57:07

 

Hester

 

Zorge

 

2-3

4

 

2017-01-06 11:22:11

 

Heleen

 

Waalewijn

 

7-13

4

 

2017-01-04 09:37:43

 

Jet

 

van Dijk

 

-2

5

 

2017-01-03 11:42:03

 

Wilma

 

Koolstra

 

5-7

4

 

2017-01-02 16:53:04

 

Saygin

 

Ozer

 

-2

5

 

2017-01-02 15:01:18

 

Ernest

 

Robert

 

7-13

5

 

2017-01-02 09:15:31

 

Gineke

 

van der Weide

 

-2

3

 

2016-12-29 13:23:11

 

Julia

 

van Hamond

 

3-5

5

 

2016-12-22 06:00:34

 

Anita

 

Oosting

 

-2

4

 

2016-12-21 16:39:06

 

Elena

 

Sentyurina

 

-2

5

 

2016-12-20 10:00:42

 

Gerdien

 

Onland

 

5-7

5

 

2016-12-18 07:59:45

 

Jacqueline

 

Kalkman

 

7-13

5

 

2016-12-16 13:43:09

 

Lyke

 

Krul

 

-2

5

 

2016-12-14 22:50:09

 

Marjolein

 

Kroos

 

3-5

5

 

2016-12-14 11:27:13

 

coby

 

van bentem

 

5-7

5

 

2016-12-13 20:29:11

 

Bob

 

Evers

 

7-13

1

 

2016-12-08 20:38:04

 

Elisabeth

 

Kuipers

 

-2

4

 

2016-12-07 20:58:29

 

Irma

 

Koolhaas

 

7-13

3

 

2016-12-07 14:59:52

 

Jacqueline

 

Koldenhof

 

5-7

5

 

2016-12-06 07:48:06

 

Corine

 

Does

 

5-7

4

 

2016-12-05 10:41:26

 

Ruby

 

Hensen

 

2-3

5

 

2016-12-03 20:10:31

 

Erik-Jan

 

van den Brink

 

5-7

5

 

2016-12-03 09:56:15

 

Jennifer

 

van der Pol

 

5-7

4

 

2016-12-02 12:56:41

 

Jolanda

 

van Impelen

 

7-13

5

 

2016-12-01 15:40:51

 

Diana

 

de Held

 

-2

4

 

2016-11-28 18:55:35

 

Liduine

 

van der Zee

 

2-3

4

 

2016-11-28 12:12:04

 

jeannette

 

leopold

 

3-5

5

 

2016-11-24 14:01:20

 

Hester

 

Zorge

 

-2

5

 

2016-11-23 22:17:44

 

Clementina

 

Kot

 

2-3

5

 

2016-11-23 21:57:20

 

Inge

 

te Brake

 

3-5

5

 

2016-11-22 10:47:31

 

Brigit

 

van Winden

 

2-3

4

 

2016-11-22 07:49:50

 

Elzo Jord

 

Veldman

 

-2

5

 

2016-11-17 19:45:08

 

Wim

 

van den Berg

 

-2

5

 

2016-11-15 20:35:34

 

Sharine

 

Tokaay - de Vries

 

3-5

4

 

2016-11-14 20:18:42

 

Marjo

 

Engberts-Hoogstraten

 

5-7

5

 

2016-11-14 17:39:36

 

Maggy

 

Zwetsloot

 

2-3

5

 

2016-11-09 08:36:09

 

Maggy

 

Zwetsloot

 

2-3

5

 

2016-11-09 07:27:35

 

Maggy

 

Zwetsloot

 

2-3

5

 

2016-11-08 19:37:11

 

Monny

 

van der Feltz

 

-2

5

 

2016-11-08 18:20:38

 

Anne-lyke

 

van Groen

 

-2

5

 

2016-11-08 15:11:57

 

Wilma

 

Koolstra

 

3-5

4

 

2016-11-07 17:36:42

 

Anne-lyke

 

van Groen

 

-2

5

 

2016-11-07 01:17:35

 

Maggy

 

Zwetsloot

 

2-3

5

 

2016-11-06 18:32:45

 

Annemarie

 

Zondervan

 

-2

4

 

2016-11-06 17:06:37

 

Maggy

 

Zwetsloot

 

2-3

5

 

2016-11-06 16:47:41

 

Maggy

 

Zwetsloot

 

2-3

5

 

2016-11-06 09:37:52

 

Julia

 

van Hamond

 

2-3

5

 

2016-11-04 05:40:17

 

Corry

 

Pols

 

2-3

3

 

2016-11-02 15:29:37

 

Anne-lyke

 

van Groen

 

-2

5

 

2016-11-01 11:22:14

 

Thea

 

Berndsen

 

-2

4

 

2016-11-01 09:44:09

 

Fanny

 

Estoppey

 

5-7

5

 

2016-10-30 17:30:48

 

Eveline

 

Houweling

 

7-13

3

 

2016-10-29 14:10:02

 

Erica

 

Egthuijsen

 

3-5

5

 

2016-10-21 10:59:54

 

coby

 

van bentem

 

3-5

5

 

2016-10-19 07:17:00

 

Ruud

 

van Rijn

 

3-5

5

 

2016-10-18 20:39:56

 

Beate

 

van Aarle

 

2-3

4

 

2016-10-17 19:24:25

 

Roos

 

Hoogenberk

 

-2

5

 

2016-10-17 13:05:31

 

Liduine

 

van der Zee

 

-2

3

 

2016-10-16 21:19:35

 

Patricia

 

Van Gemonden

 

-2

5

 

2016-10-16 18:29:12

 

ellen

 

Pont

 

-2

3

 

2016-10-16 16:16:03

 

Jacqueline

 

Koldenhof

 

5-7

5

 

2016-10-16 08:31:52

 

Renate

 

Hansler

 

2-3

5

 

2016-10-15 15:26:27

 

ria

 

geluk

 

-2

5

 

2016-10-14 20:57:33

 

Steven

 

Jhagroe

 

3-5

4

 

2016-10-14 11:40:16

 

Clementina

 

Kot

 

-2

5

 

2016-10-12 23:02:16

 

Ingrid

 

van Kampen

 

2-3

5

 

2016-10-12 13:54:34

 

Jacqueline

 

Koldenhof

 

5-7

5

 

2016-10-10 20:15:54

 

Jacqueline

 

Koldenhof

 

5-7

5

 

2016-10-10 19:07:07

 

Karin

 

van Stijn

 

-2

5

 

2016-10-10 15:15:07

 

Marieke

 

Span

 

5-7

5

 

2016-10-06 11:55:52

 

Grietje

 

Timmer

 

2-3

5

 

2016-09-30 14:26:37

 

Alien

 

Beers

 

2-3

5

 

2016-09-29 21:08:22

 

Nel

 

Vellekoop

 

-2

4

 

2016-09-26 20:13:25

 

Wilma

 

Koolstra

 

2-3

4

 

2016-09-26 18:51:35

 

Ellen

 

van Reenen

 

3-5

5

 

2016-09-26 15:00:13

 

Maggy

 

Zwetsloot

 

2-3

5

 

2016-09-23 10:30:10

 

saskia

 

pas

 

2-3

5

 

2016-09-23 09:39:34

 

Julia

 

van Hamond

 

-2

4

 

2016-09-22 23:18:25

 

Marjolein

 

Kroos

 

-2

4

 

2016-09-22 21:30:47

 

vera

 

barning

 

-2

4

 

2016-09-21 15:42:09

 

Lianne

 

Veldboer

 

-2

5

 

2016-09-16 13:37:10

 

Maggy

 

Zwetsloot

 

-2

5

 

2016-09-16 12:38:33

 

Gera

 

Getreuer

 

2-3

5

 

2016-09-15 16:13:19

 

Ingrid

 

Nahuys

 

5-7

4

 

2016-09-14 21:06:07

 

Gera

 

Getreuer

 

2-3

5

 

2016-09-13 22:31:48

 

Johanna

 

Groeneveld

 

-2

4

 

2016-09-12 18:19:42

 

Gera

 

Getreuer

 

2-3

5

 

2016-09-12 14:48:59

 

Anja

 

de Korte

 

-2

5

 

2016-09-10 13:18:58

 

Christa

 

Andeweg

 

-2

5

 

2016-09-08 20:59:41

 

Ayse

 

Demir

 

3-5

4

 

2016-09-07 16:40:58

 

Helma

 

Abis

 

-2

5

 

2016-09-06 20:10:40

 

coby

 

van bentem

 

2-3

5

 

2016-09-06 18:06:41

 

john

 

Boer

 

-2

5

 

2016-09-05 21:11:57

 

Fanny

 

Estoppey

 

3-5

5

 

2016-09-04 22:28:15

 

Renate

 

Hansler

 

-2

5

 

2016-09-03 14:54:35

 

margriet

 

verbruggen

 

5-7

3

 

2016-09-02 18:13:52

 

Marja

 

Schutte

 

-2

4

 

2016-09-01 16:06:30

 

Jenny

 

Sindorf

 

3-5

3

 

2016-09-01 12:48:15

 

Evelien

 

Beentjes

 

-2

3

 

2016-09-01 11:51:19

 

Soraya

 

Pol

 

2-3

5

 

2016-09-01 07:53:41

 

Mirjam

 

Buitendam

 

-2

4

 

2016-08-31 15:09:05

 

Susan

 

van Kessel

 

2-3

3

 

2016-08-31 14:44:59

 

Inge

 

te Brake

 

-2

4

 

2016-08-30 11:28:34

 

Jennifer

 

van der Pol

 

2-3

3

 

2016-08-28 09:15:26

 

Judith

 

Eken

 

2-3

5

 

2016-08-24 21:49:56

 

jet

 

voorn

 

2-3

3

 

2016-08-22 19:14:18

 

koos

 

kempe

 

5-7

5

 

2016-08-21 14:46:30

 

Nettie

 

van der Bijl-Avis

 

3-5

5

 

2016-08-19 21:50:22

 

Marian

 

Smits

 

2-3

5

 

2016-08-18 17:01:42

 

Arja

 

Hoebee

 

5-7

5

 

2016-08-15 19:19:16

 

Wilma

 

Koolstra

 

-2

4

 

2016-08-15 18:29:51

 

Jacqueline

 

Koldenhof

 

3-5

5

 

2016-08-15 12:45:34

 

Mirjam

 

Schot

 

7-13

3

 

2016-08-12 16:24:02

 

saskia

 

pas

 

2-3

5

 

2016-08-12 09:31:44

 

Shemara

 

van den Heuvel

 

3-5

5

 

2016-08-09 21:24:09

 

Marjo

 

Engberts-Hoogstraten

 

2-3

5

 

2016-08-08 21:43:53

 

Aletta

 

Mulder

 

5-7

5

 

2016-08-05 09:41:52

 

Anne

 

Diebels

 

5-7

4

 

2016-08-02 14:05:59

 

Ursula

 

De Vries

 

-2

4

 

2016-07-27 19:50:39

 

coby

 

van bentem

 

-2

4

 

2016-07-26 18:25:34

 

Fanny

 

Estoppey

 

2-3

5

 

2016-07-24 15:36:17

 

Erik

 

Does

 

-2

4

 

2016-07-23 14:43:45

 

Ingrid

 

Nahuys

 

3-5

4

 

2016-07-20 21:47:00

 

Korné

 

Bout

 

-2

4

 

2016-07-20 09:38:42

 

renate

 

kemna

 

-2

5

 

2016-07-19 11:34:56

 

Régine

 

van Dalen

 

-2

5

 

2016-07-15 12:48:50

 

Yvonne

 

Doijer-Doedijns

 

-2

5

 

2016-07-14 20:43:08

 

Korné

 

Bout

 

-2

4

 

2016-07-12 05:24:31

 

Korné

 

Bout

 

-2

4

 

2016-07-11 14:38:53

 

Sandra

 

Harsveldt

 

-2

5

 

2016-07-08 09:30:57

 

Alie

 

Kot-Dekker

 

-2

4

 

2016-07-07 22:27:44

 

Jacqueline

 

Koldenhof

 

2-3

5

 

2016-07-04 15:19:48

 

Ernest

 

Robert

 

5-7

5

 

2016-06-29 09:56:57

 

Marieke

 

Span

 

2-3

5

 

2016-06-28 22:07:06

 

cathalijn

 

gijsberts

 

3-5

5

 

2016-06-28 14:30:57

 

Neli

 

de Jong

 

5-7

5

 

2016-06-27 21:27:06

 

Brenda

 

van de Ree

 

-2

4

 

2016-06-26 07:55:28

 

Caroline

 

Mol

 

3-5

4

 

2016-06-25 23:22:12

 

Marijke

 

van Velzen

 

-2

3

 

2016-06-24 14:57:06

 

Joke

 

Ligterink

 

5-7

4

 

2016-06-22 10:22:27

 

koos

 

kempe

 

3-5

4

 

2016-06-20 08:26:52

 

Aletta

 

Mulder

 

-2

5

 

2016-06-17 21:16:38

 

Eric

 

Nederlof

 

5-7

5

 

2016-06-17 16:19:32

 

Jacqueline

 

Kalkman

 

5-7

5

 

2016-06-17 12:53:52

 

Fatima

 

El Bali

 

5-7

4

 

2016-06-16 14:37:56

 

e.j.

 

Duijn

 

-2

5

 

2016-06-16 07:24:28

 

Jan

 

Ferwerda

 

3-5

2

 

2016-06-15 07:48:05

 

Ayse

 

Demir

 

-2

4

 

2016-06-14 22:02:19

 

christine

 

hupkes

 

-2

1

 

2016-06-14 12:27:00

 

Fanny

 

Estoppey

 

-2

5

 

2016-06-12 13:15:16

 

Ilona

 

de Haas

 

2-3

5

 

2016-06-11 17:53:00

 

Jenny

 

Sindorf

 

-2

3

 

2016-06-10 07:53:07

 

Sindy

 

de Vries

 

3-5

5

 

2016-06-08 19:43:48

 

Anne

 

Diebels

 

3-5

4

 

2016-06-08 08:40:34

 

Bob

 

Evers

 

5-7

2

 

2016-06-07 15:05:51

 

Judith

 

Draaijer

 

5-7

4

 

2016-06-06 18:43:27

 

Marlies

 

Kroll

 

7-13

4

 

2016-06-04 18:39:25

 

Jolanda

 

van Impelen

 

5-7

5

 

2016-06-02 20:34:16

 

Githa

 

Mourits

 

2-3

5

 

2016-06-02 12:14:14

 

Cecile

 

van Willigen

 

-2

3

 

2016-06-02 11:52:02

 

Erna

 

Harkema

 

2-3

3

 

2016-05-29 20:25:18

 

Irma

 

Koolhaas

 

3-5

4

 

2016-05-28 15:58:59

 

Nettie

 

van der Bijl-Avis

 

-2

4

 

2016-05-28 14:06:13

 

Jack

 

Hoogland

 

2-3

4

 

2016-05-26 15:28:14

 

Lammie

 

van der Wal

 

2-3

5

 

2016-05-26 14:09:32

 

Fatih

 

Korkut

 

5-7

5

 

2016-05-26 13:46:26

 

Jacqueline

 

Koldenhof

 

-2

5

 

2016-05-23 12:40:04

 

Nel

 

Kamp-van der Wal

 

-2

5

 

2016-05-19 09:08:05

 

Ria

 

van den Eijnden

 

7-13

4

 

2016-05-17 17:46:35

 

Ron

 

Van Riemsdijk

 

-2

5

 

2016-05-16 13:57:01

 

Brigitte

 

Abbel

 

5-7

5

 

2016-05-11 23:36:47

 

koos

 

kempe

 

2-3

4

 

2016-05-11 08:35:12

 

Neli

 

de Jong

 

5-7

5

 

2016-05-04 15:45:37

 

Ernest

 

Robert

 

3-5

5

 

2016-05-04 09:03:08

 

Wilma

 

Mensing

 

-2

1

 

2016-05-04 08:38:15

 

Erna

 

Harkema

 

-2

4

 

2016-05-02 20:35:34

 

Jan

 

Peeters

 

5-7

5

 

2016-04-30 14:02:36

 

Sindy

 

de Vries

 

-2

5

 

2016-04-27 21:21:10

 

Ingrid

 

van den Brink

 

7-13

5

 

2016-04-26 14:49:36

 

Laetitia

 

Simonis

 

-2

4

 

2016-04-24 11:04:16

 

Jacqueline

 

Kalkman

 

3-5

5

 

2016-04-23 23:16:36

 

Eric

 

Nederlof

 

3-5

5

 

2016-04-21 16:58:55

 

adrienne

 

hogenhuis

 

3-5

3

 

2016-04-21 08:39:55

 

Judith

 

Draaijer

 

3-5

4

 

2016-04-11 19:03:47

 

Antoinette

 

Soer

 

3-5

5

 

2016-04-11 11:51:10

 

Bob

 

Evers

 

3-5

3

 

2016-04-10 10:03:35

 

Fadila

 

Touzani

 

2-3

4

 

2016-04-08 15:12:20

 

Jeanet

 

Penning

 

2-3

4

 

2016-04-05 11:06:02

 

Helen

 

Heerschop

 

2-3

4

 

2016-04-04 19:30:11

 

Anne

 

van Vossen

 

3-5

5

 

2016-04-04 18:06:54

 

Irma

 

Koolhaas

 

3-5

5

 

2016-04-04 10:27:11

 

Arja

 

Hoebee

 

-2

4

 

2016-03-29 14:07:12

 

esther

 

schmitz

 

2-3

4

 

2016-03-23 15:40:43

 

Ernest

 

Robert

 

2-3

5

 

2016-03-23 11:22:16

 

Margriet

 

Heijboer

 

-2

5

 

2016-03-22 16:32:45

 

Wilma

 

Mensing

 

-2

3

 

2016-03-21 15:44:37

 

Peter

 

van der Brugge

 

3-5

4

 

2016-03-19 16:46:48

 

Fatima

 

El Bali

 

2-3

3

 

2016-03-18 17:34:58

 

Leonieke

 

Borrie-Hinse

 

-2

5

 

2016-03-18 12:20:44

 

Brigitte

 

Abbel

 

3-5

5

 

2016-03-16 16:58:23

 

Joke

 

Ligterink

 

2-3

5

 

2016-03-16 10:13:02

 

Jacqueline

 

Kalkman

 

2-3

4

 

2016-03-12 17:41:49

 

Ria

 

Dijkstra

 

3-5

5

 

2016-03-10 19:23:31

 

adrienne

 

hogenhuis

 

2-3

2

 

2016-03-09 22:19:40

 

Mia Karin

 

Feelders

 

-2

4

 

2016-03-09 00:14:16

 

cecile

 

Oligschlager-Rooding

 

5-7

4

 

2016-03-07 11:46:35

 

Ineke

 

Visschers

 

3-5

4

 

2016-03-06 21:30:32

 

Marion

 

Heinrichs

 

7-13

5

 

2016-03-04 13:12:19

 

Mirjam

 

van der Velde

 

2-3

5

 

2016-03-01 13:26:13

 

Astrid

 

Verhees

 

5-7

4

 

2016-02-29 20:05:53

 

sonja

 

jansma

 

2-3

4

 

2016-02-29 10:26:31

 

Irma

 

Koolhaas

 

2-3

5

 

2016-02-29 09:08:10

 

Peter

 

Dumont

 

3-5

5

 

2016-02-27 10:07:25

 

Peter

 

Dumont

 

3-5

5

 

2016-02-27 08:51:00

 

Jeanet

 

Penning

 

-2

5

 

2016-02-26 17:19:26

 

Fadila

 

Touzani

 

-2

4

 

2016-02-26 15:16:56

 

Helen

 

Heerschop

 

2-3

3

 

2016-02-22 18:46:30

 

Ellen

 

Hoogenboom

 

5-7

4

 

2016-02-22 15:38:00

 

Caroline

 

Mol

 

-2

4

 

2016-02-21 20:49:36

 

Fatih

 

Korkut

 

2-3

5

 

2016-02-19 22:08:19

 

Heleen

 

Waalewijn

 

-2

3

 

2016-02-18 22:02:08

 

Sonja

 

Ranke

 

-2

4

 

2016-02-16 18:29:10

 

Marie-Louise

 

Dorreboom

 

3-5

4

 

2016-02-15 11:02:14

 

Filiz

 

Bavkir-Kivrakdal

 

-2

5

 

2016-02-13 15:03:04

 

Ellen

 

Frielink

 

-2

5

 

2016-02-11 15:30:29

 

Willeke

 

de Boer

 

-2

5

 

2016-02-11 09:04:56

 

Cynthia

 

Fransen

 

3-5

5

 

2016-02-10 20:25:52

 

Ernest

 

Robert

 

-2

5

 

2016-02-10 14:55:27

 

Margriet

 

Heijboer

 

-2

5

 

2016-02-10 13:06:40

 

Neli

 

de Jong

 

-2

4

 

2016-02-08 21:24:43

 

patricia

 

de bruin

 

-2

3

 

2016-02-08 17:27:38

 

Brigitte

 

Abbel

 

2-3

5

 

2016-02-08 13:42:03

 

Lydia

 

Frings

 

2-3

5

 

2016-02-02 21:00:08

 

Marlies

 

Mulder

 

2-3

3

 

2016-02-01 11:55:02

 

Jannet

 

van der Meer

 

5-7

5

 

2016-01-30 17:20:33

 

Ivana

 

van Werkhoven

 

2-3

5

 

2016-01-29 20:15:12

 

Jacqueline

 

Kalkman

 

-2

5

 

2016-01-29 15:08:19

 

Fatima

 

El Bali

 

-2

4

 

2016-01-28 14:41:49

 

Claudia

 

S

 

-2

5

 

2016-01-26 20:13:46

 

Ineke

 

Visschers

 

2-3

4

 

2016-01-24 15:14:16

 

Merel

 

van Westen

 

5-7

5

 

2016-01-20 13:50:55

 

Mirjam

 

van der Velde

 

-2

5

 

2016-01-19 19:34:31

 

Frida

 

Steenblik

 

3-5

4

 

2016-01-18 22:11:00

 

sonja

 

jansma

 

-2

4

 

2016-01-18 09:59:41

 

Peter

 

Dumont

 

2-3

5

 

2016-01-16 18:23:26

 

Peter

 

Dumont

 

2-3

5

 

2016-01-16 10:40:34

 

Irma

 

Koolhaas

 

-2

4

 

2016-01-14 08:37:13

 

Rita

 

van der Meulen

 

2-3

5

 

2016-01-12 15:03:42

 

Fatih

 

Korkut

 

-2

5

 

2016-01-11 11:13:48

 

Anne

 

van Vossen

 

-2

4

 

2016-01-04 15:37:59

 

Olof

 

de Bont

 

5-7

3

 

2016-01-04 13:49:53

 

Ivana

 

van Werkhoven

 

-2

5

 

2016-01-04 12:56:44

 

Ronald

 

Mens

 

-2

5

 

2015-12-31 13:08:40

 

Cynthia

 

Fransen

 

2-3

5

 

2015-12-30 23:02:52

 

Iva

 

Voncina

 

3-5

5

 

2015-12-30 12:33:04

 

Peter

 

van der Brugge

 

-2

3

 

2015-12-26 15:30:24

 

Lydia

 

Frings

 

-2

5

 

2015-12-22 19:02:15

 

Sylvia

 

Vogelzang

 

-2

4

 

2015-12-21 15:51:57

 

Ria

 

Dijkstra

 

-2

4

 

2015-12-18 10:33:00

 

Karen

 

Schepman- de Bruijn

 

7-13

4

 

2015-12-17 22:16:28

 

Kaia

 

Van de Ven

 

7-13

1

 

2015-12-15 21:42:44

 

Marlies

 

Kroll

 

5-7

4

 

2015-12-14 19:02:32

 

Ineke

 

Visschers

 

-2

4

 

2015-12-13 22:36:40

 

Eveline

 

Houweling

 

-2

3

 

2015-12-13 11:24:06

 

Susan

 

Beunen

 

2-3

4

 

2015-12-11 20:23:11

 

anita

 

kap

 

5-7

2

 

2015-12-11 17:56:29

 

Gracia

 

Bets

 

7-13

5

 

2015-12-11 09:00:51

 

Mirjam

 

Schot

 

2-3

4

 

2015-11-06 19:48:46

 

Sabine

 

Schreinemacher

 

2-3

4

 

2015-11-04 14:46:42

 

Nurten

 

Karakurt

 

2-3

4

 

2015-11-02 20:16:40

 

José

 

van den Broek

 

-2

5

 

2015-11-02 11:03:32

 

Ingeborg

 

Langendorff

 

-2

4

 

2015-10-28 22:40:18

 

Ingrid

 

van den Brink

 

5-7

5

 

2015-10-28 08:50:59

 

Jannet

 

van der Meer

 

2-3

5

 

2015-10-24 09:43:47

 

Merel

 

van Westen

 

2-3

5

 

2015-10-23 22:50:29

 

Calja

 

Hellebrand

 

-2

3

 

2015-10-23 22:17:54

 

Anita

 

Jol

 

-2

4

 

2015-10-23 09:59:45

 

Jacqueline

 

Telleman

 

-2

3

 

2015-10-22 19:26:35

 

cecile

 

Oligschlager-Rooding

 

-2

4

 

2015-10-21 21:01:20

 

anita

 

kap

 

3-5

2

 

2015-10-16 17:18:10

 

Marlies

 

Kroll

 

3-5

2

 

2015-10-12 17:29:51

 

Marja

 

Walraven

 

5-7

5

 

2015-10-08 10:32:24

 

Leonne

 

Lemmens

 

5-7

5

 

2015-10-04 14:00:57

 

Iva

 

Voncina

 

-2

5

 

2015-10-02 13:50:07

 

Petra

 

De Haan

 

-2

4

 

2015-09-29 15:12:04

 

Anja

 

van den Berg

 

3-5

5

 

2015-09-28 13:41:59

 

patricia

 

Bos

 

-2

4

 

2015-09-27 16:25:47

 

Mirjam

 

Schot

 

-2

4

 

2015-09-25 19:28:57

 

Ria

 

van den Eijnden

 

3-5

4

 

2015-09-24 12:37:33

 

Wouter

 

Rog

 

-2

5

 

2015-09-23 22:32:24

 

Nurten

 

Karakurt

 

-2

4

 

2015-09-21 21:20:20

 

karin

 

hekman

 

2-3

5

 

2015-09-20 10:49:13

 

Jorieke

 

Kuipers

 

3-5

5

 

2015-09-18 14:42:12

 

Froukje

 

Meinema

 

3-5

5

 

2015-09-17 16:48:47

 

Saskia

 

Aertssens

 

-2

4

 

2015-09-16 14:37:25

 

Jannet

 

van der Meer

 

-2

4

 

2015-09-13 13:02:25

 

Tineke

 

Prosper

 

-2

5

 

2015-09-12 20:33:44

 

Paula

 

Adams

 

-2

3

 

2015-09-10 14:35:05

 

Antoinette

 

Bol

 

3-5

4

 

2015-09-07 23:55:17

 

Rosi

 

Marletta

 

2-3

5

 

2015-09-07 17:04:11

 

anita

 

kap

 

2-3

2

 

2015-09-04 11:15:48

 

Merel

 

van Westen

 

-2

5

 

2015-09-03 12:17:06

 

Marlies

 

Kroll

 

2-3

4

 

2015-08-29 17:28:38

 

Diane

 

van Beurden

 

5-7

1

 

2015-08-29 09:21:56

 

Hilde

 

Beekers

 

3-5

5

 

2015-08-27 11:04:20

 

Femke

 

Crijns

 

2-3

4

 

2015-08-22 17:30:51

 

Ingrid

 

de Moet

 

-2

2

 

2015-08-21 15:09:08

 

Reshma

 

Maharadjdin

 

2-3

3

 

2015-08-19 09:34:14

 

Anja

 

van den Berg

 

2-3

4

 

2015-08-17 10:17:49

 

jeanette

 

zwinselman

 

2-3

5

 

2015-08-16 14:00:48

 

jeanette

 

zwinselman

 

2-3

5

 

2015-08-16 13:58:51

 

Lia

 

Kool

 

3-5

2

 

2015-08-16 11:33:06

 

Jikke

 

Hoogveld

 

3-5

4

 

2015-08-15 17:12:02

 

Jorieke

 

Kuipers

 

2-3

4

 

2015-08-15 11:32:16

 

Eva

 

Eringaard

 

3-5

4

 

2015-08-13 14:29:06

 

Ria

 

van den Eijnden

 

2-3

4

 

2015-08-13 10:52:45

 

Leonne

 

Lemmens

 

3-5

5

 

2015-08-09 22:45:05

 

karin

 

hekman

 

-2

4

 

2015-08-09 06:36:30

 

Wilma

 

Van meurs

 

3-5

2

 

2015-08-07 14:38:10

 

andrea

 

de roon

 

-2

4

 

2015-07-28 08:50:59

 

Mieke

 

Slagt Nijsen

 

5-7

5

 

2015-07-25 16:39:46

 

anita

 

kap

 

-2

2

 

2015-07-24 13:19:36

 

Zeynur

 

Sancak

 

-2

5

 

2015-07-19 21:56:24

 

Marlies

 

Kroll

 

-2

4

 

2015-07-19 19:26:38

 

Carin

 

van der Mei

 

2-3

4

 

2015-07-18 11:58:50

 

Margriet

 

Machiels

 

2-3

5

 

2015-07-16 19:01:31

 

Jenny

 

Blei

 

2-3

3

 

2015-07-14 17:50:39

 

Ans

 

Arfman

 

3-5

4

 

2015-07-13 16:01:00

 

Rennie

 

Meeuwsen

 

2-3

5

 

2015-07-10 07:48:47

 

Anja

 

van den Berg

 

-2

4

 

2015-07-06 09:43:49

 

Anja

 

van den Berg

 

-2

4

 

2015-07-06 09:12:55

 

Lia

 

Kool

 

-2

5

 

2015-07-04 15:07:33

 

Diane

 

van Beurden

 

3-5

1

 

2015-07-02 14:55:41

 

Eva

 

Eringaard

 

2-3

4

 

2015-07-02 10:04:41

 

Herma

 

vd Maas

 

5-7

5

 

2015-07-01 17:12:55

 

Ria

 

van den Eijnden

 

-2

4

 

2015-07-01 08:54:00

 

Leonne

 

Lemmens

 

2-3

4

 

2015-06-28 21:02:40

 

Wilma

 

Van meurs

 

2-3

2

 

2015-06-26 15:57:36

 

Ekrem

 

Saruhan

 

2-3

4

 

2015-06-26 09:36:35

 

Froukje

 

Meinema

 

-2

5

 

2015-06-25 17:13:39

 

Gerard

 

Does

 

-2

2

 

2015-06-25 12:15:50

 

Jacoline

 

Baggerman

 

-2

5

 

2015-06-24 18:28:33

 

Deniece

 

von Harras

 

2-3

4

 

2015-06-24 09:34:12

 

Jenny

 

Blei

 

2-3

4

 

2015-06-23 19:12:51

 

Louise

 

Beskers

 

-2

3

 

2015-06-22 15:22:21

 

Désirée

 

van der Jagt

 

5-7

3

 

2015-06-21 21:26:23

 

Kaia

 

Van de Ven

 

5-7

1

 

2015-06-18 20:05:43

 

Jenny

 

Van der Kemp

 

3-5

5

 

2015-06-18 17:06:26

 

Hilde

 

Beekers

 

-2

4

 

2015-06-17 17:39:41

 

Mirjan

 

van Gurp

 

5-7

4

 

2015-06-14 16:41:35

 

Cora

 

Hoving-Wentzel

 

-2

3

 

2015-06-11 17:34:10

 

Gracia

 

Bets

 

5-7

5

 

2015-06-11 08:11:44

 

Harry

 

Renting

 

-2

4

 

2015-06-07 15:19:24

 

Margriet

 

Machiels

 

-2

5

 

2015-06-03 11:58:17

 

Lammert

 

de Vries

 

3-5

4

 

2015-06-02 22:54:47

 

Heleen

 

Damsteegt

 

5-7

4

 

2015-06-02 21:53:59

 

Ans

 

Arfman

 

2-3

4

 

2015-06-01 17:15:36

 

Gerard

 

Does

 

-2

1

 

2015-05-31 19:19:02

 

Mieke

 

Slagt Nijsen

 

3-5

5

 

2015-05-29 22:28:45

 

Elly

 

van STaalduinen

 

-2

4

 

2015-05-27 22:14:44

 

Xandra

 

Witkam

 

-2

5

 

2015-05-26 22:27:32

 

Hans

 

van Ginkel

 

3-5

5

 

2015-05-26 13:09:42

 

Lia

 

Kool

 

-2

3

 

2015-05-24 22:04:53

 

Eva

 

Eringaard

 

-2

3

 

2015-05-21 16:32:02

 

Diane

 

van Beurden

 

2-3

2

 

2015-05-20 12:47:06

 

Miep

 

Hermans

 

-2

4

 

2015-05-19 17:52:26

 

Leonne

 

Lemmens

 

-2

4

 

2015-05-15 12:11:49

 

Ekrem

 

Saruhan

 

-2

3

 

2015-05-15 10:18:28

 

Astrid

 

Gilissen

 

3-5

5

 

2015-05-12 20:58:26

 

Marga

 

Dirven

 

2-3

4

 

2015-05-11 10:59:47

 

Jenny

 

Van der Kemp

 

2-3

5

 

2015-05-07 21:30:53

 

Lammert

 

de Vries

 

2-3

3

 

2015-05-06 10:03:19

 

Bianca

 

Nielen

 

3-5

4

 

2015-05-05 15:28:20

 

Semia

 

Ekici-Terler

 

-2

4

 

2015-04-24 10:28:20

 

Karen

 

Schepman- de Bruijn

 

3-5

4

 

2015-04-22 15:53:33

 

Ans

 

Arfman

 

-2

4

 

2015-04-20 17:38:33

 

Marion

 

Heinrichs

 

-2

5

 

2015-04-18 05:58:59

 

Mieke

 

Slagt Nijsen

 

2-3

5

 

2015-04-17 22:27:27

 

Gracia

 

Bets

 

3-5

5

 

2015-04-15 21:02:59

 

Diane

 

van Beurden

 

-2

3

 

2015-04-08 10:14:46

 

Annemiek

 

Koster

 

5-7

4

 

2015-04-05 14:53:57

 

Jedidjah

 

Hielkema

 

5-7

5

 

2015-04-01 12:25:05

 

Miriam

 

Verwijs

 

-2

2

 

2015-03-28 10:22:09

 

Jenny

 

Van der Kemp

 

-2

5

 

2015-03-26 15:49:43

 

Paola

 

Barahona-Benítez

 

2-3

5

 

2015-03-25 00:41:36

 

Tineke

 

Pera

 

3-5

3

 

2015-03-24 08:12:59

 

Lammert

 

de Vries

 

-2

4

 

2015-03-22 13:56:24

 

Sandra

 

Den Hartog

 

-2

4

 

2015-03-13 10:21:18

 

Gracia

 

Bets

 

2-3

5

 

2015-03-10 20:59:54

 

Mieke

 

Slagt Nijsen

 

-2

5

 

2015-03-06 21:09:25

 

Ada

 

Kwakkelstein

 

3-5

5

 

2015-03-05 12:22:43

 

Valerie

 

Oliveira

 

-2

1

 

2015-03-03 10:27:27

 

Audry

 

Spaetgens

 

-2

5

 

2015-02-24 22:11:48

 

Trea

 

van der Wal

 

2-3

5

 

2015-02-23 18:50:29

 

Astrid

 

Gilissen

 

-2

5

 

2015-02-17 14:51:06

 

Esther

 

Groenewegen-Jonker

 

-2

4

 

2015-02-16 13:11:29

 

vita

 

appels

 

-2

5

 

2015-02-15 15:50:18

 

Marianne

 

Evertse

 

3-5

4

 

2015-02-13 10:14:37

 

Herma

 

vd Maas

 

-2

5

 

2015-02-11 06:09:22

 

Bianca

 

Nielen

 

-2

3

 

2015-02-10 16:19:52

 

Dilek

 

Saruhan

 

3-5

5

 

2015-02-03 09:41:49

 

Karen

 

De bruijn

 

-2

4

 

2015-01-27 22:17:17

 

Marianne

 

van Leeuwen

 

2-3

5

 

2015-01-24 06:44:29

 

Mirjan

 

van Gurp

 

-2

4

 

2015-01-23 13:36:41

 

Bibi

 

Abdool Azeezkhan

 

-2

4

 

2015-01-22 11:49:24

 

Ada

 

Kwakkelstein

 

2-3

5

 

2015-01-22 10:18:18

 

Liesbeth

 

Zandijk

 

-2

5

 

2015-01-22 07:59:50

 

Gracia

 

Bets

 

-2

5

 

2015-01-21 17:47:50

 

Maria

 

Oerlemans

 

-2

4

 

2015-01-16 17:08:42

 

Marjanie

 

Kartadi

 

3-5

4

 

2015-01-16 14:12:28

 

Trea

 

van der Wal

 

-2

5

 

2015-01-11 19:26:31

 

Danielle

 

Dittmer

 

2-3

3

 

2015-01-05 19:30:20

 

Anne Marie

 

Raadtgever

 

-2

3

 

2014-12-29 17:31:47

 

Annemiek

 

Koster

 

2-3

4

 

2014-12-26 18:56:17

 

Walter

 

van der Smitte

 

-2

4

 

2014-12-25 14:01:01

 

Marianne

 

van Leeuwen

 

-2

5

 

2014-12-14 11:12:25

 

Ada

 

Kwak

 

-2

5

 

2014-12-10 20:27:14

 

Marjanie

 

Kartadi

 

2-3

5

 

2014-12-03 18:16:04

 

Annemiek

 

Koster

 

-2

3

 

2014-11-16 19:40:57

 

Dilek

 

Saruhan

 

-2

4

 

2014-11-12 12:33:22

 

Lisanne

 

Creyghton-Rietveld

 

7-13

4

 

2014-10-14 13:45:52

 

Erica

 

Bos

 

3-5

5

 

2014-10-05 18:09:14

 

Karin

 

Vervuurt

 

3-5

5

 

2014-09-21 10:51:10

 

Aaltje

 

Kuylman

 

-2

4

 

2014-09-21 10:02:49

 

Klaartje

 

Vingerhoets

 

7-13

4

 

2014-09-17 06:32:50

 

Lia

 

Wolf

 

5-7

3

 

2014-09-10 21:06:39

 

Ranu

 

Jaipal

 

3-5

4

 

2014-09-09 13:35:08

 

Hans

 

Scheffer

 

3-5

4

 

2014-09-08 21:58:55

 

Bart

 

Oudraad

 

3-5

5

 

2014-09-08 13:20:23

 

Amber

 

Peeters

 

7-13

1

 

2014-09-08 13:14:54

 

Yolande

 

de Wit

 

3-5

5

 

2014-09-08 13:08:41

 

Diane

 

Reijntjes-Stegeman

 

2-3

4

 

2014-09-07 19:08:55

 

Jos

 

van Horik

 

13

5

 

2014-09-07 17:37:39

 

Seppel

 

Niemeijer

 

-2

5

 

2014-09-07 14:09:20

 

Anneke

 

van Welie-Wassink

 

7-13

5

 

2014-09-07 09:14:21

 

Martine

 

van Bemmel

 

7-13

1

 

2014-09-06 23:23:29

 

Valentine

 

Wikaart

 

5-7

5

 

2014-09-06 21:32:36

 

Rony

 

Daamen

 

7-13

5

 

2014-09-06 21:05:46

 

Janny

 

Douma-Krol

 

3-5

5

 

2014-09-06 16:17:57

 

Hanne

 

weijtmans

 

7-13

4

 

2014-09-06 15:25:44

 

van Eijk

 

Willy

 

13

3

 

2014-09-06 14:56:21

 

Nury

 

Huinck

 

3-5

4

 

2014-09-06 11:33:26

 

Bert

 

Nummerdor

 

3-5

5

 

2014-09-06 10:48:51

 

Angelique

 

Mahler

 

13

5

 

2014-09-06 10:31:08

 

Angelique

 

Mahler

 

13

5

 

2014-09-06 10:04:06

 

Prina

 

Zorg

 

13

5

 

2014-09-06 09:47:39

 

Bert

 

Derks

 

13

3

 

2014-09-06 09:33:04

 

Carin

 

Van den Hoogen-Giepmans

 

-2

4

 

2014-09-06 09:07:19

 

Astrid

 

van Elst

 

7-13

3

 

2014-09-06 09:05:42

 

>lll

 

>

 

13

5

 

2014-09-05 07:28:13