Nederland

Gezond het nieuwe jaar in

Heb je het helemaal gehad met de eeuwige strijd tegen de overtollige kilo’s? Of zit je al een tijd niet lekker in je vel en wil je je gezonder, energieker en gelukkiger voelen? Ga dan gezond het nieuwe jaar in!

Gratis consult
snelresultaat
Afvallen zonder honger
lekkereten
Snel resultaat
levens lang effect
Lekker eten
nocure
No cure, no pay
usp reviews
Duizenden slankere mensen

Ook gezond en verantwoord afvallen met Nederland Slank?

Persoonlijk programma

Nederland Slank helpt je om snel en verantwoord je streefgewicht te bereiken én te behouden*, zonder honger! We onderzoeken de specifieke oorzaken van je overgewicht, want die zijn per persoon verschillend. Afvallen met Nederland Slank doe je met een programma op maat in de vorm van een uitgebalanceerd voedingsplan en persoonlijke begeleiding. Verantwoord afvallen, op afstand!

Over het programma

Goede voornemens

Goede voornemens voor een gezondere leefstijl mislukken vaak omdat men niet snel genoeg voldoende resultaat ziet. Het afvallen kan bijvoorbeeld minder snel gaan als men had gehoopt of men voelt zich niet bepaald fitter door de nieuwe gezonde leefstijl. Veel mensen raken hierdoor al gauw ontmoedigd, waarna ze weer terugvallen in hun oude ongezonde gewoontes.

Effectief afvallen

Levenslang resultaat

De enige manier om succesvol en blijvend af te vallen en je fit te voelen is door je ongezonde gewoontes te veranderen. Voor altijd! Dat betekent dus niet dat je even snel 4 weken gaat lijnen om daarna weer je oude gewoontes op te pakken. Afvallen en gezonder worden betekent dus verandering voor altijd. Start vandaag met een slanke toekomst en vraag een gratis consult aan!

Gratis consult aanvragen

Gelezen in

vriendin
logo-jan-3
logo-libelle-1
logo-laurens
logo-fd-1

Zij zijn het bewijs

Voel je topfit met Nederland Slank

Wees eens eerlijk. Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens? Ben jij enthousiast begonnen maar zit je broek eigenlijk wat te strak en voel je je niet topfit? Tijd om hier verandering in aan te brengen. Met het programma van Nederland Slank gun je jezelf een gezond lijf en voel je je binnen een mum van tijd helemaal topfit!

Met Nederland Slank werk je niet alleen op een gezonde en verantwoorde wijze naar je streefgewicht, je creëert een gezonde levensstijl voor jezelf. Hierdoor ben je niet alleen fit en gezond in het nieuwe jaar, maar ben je een leven lang fit! Wil je weten hoe je fit wordt? Lees dan snel verder.

Voel je topfit in het nieuwe jaar!

Wil jij het nieuwe jaar vol energie en zelfvertrouwen starten, met een fit en gezond lichaam?

Het endorfinesysteem zorgt voor de juiste balans in ons lichaam, voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het programma van Nederland Slank biedt inzicht en handvatten om dit evenwicht te bereiken en te behouden.

Nederland Slank programma

De start van het programma is een gratis consult. Daarna kun je besluiten of je je wilt inschrijven en worden je bloedwaarden geanalyseerd. Met die resultaten wordt een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor je samengesteld. Gedurende het traject krijg je 10 consulten van een ervaren diëtist / orthomoleculair therapeut die je persoonlijk begeleid en bijstaat. Wil je meer weten over het programma van Nederland Slank?

Over goede voornemens

Goede voornemens. Elk jaar weer beloven we onszelf van alles. Gezonder gaan eten, meer bewegen, stoppen met roken, op tijd naar bed. Maar helaas lukt het vaak niet om deze goede voornemens vol te houden. Wil jij weten hoe je daar verandering in kunt brengen? Nederland Slank vertelt je alles over het maken van goede voornemens die wél werken!

10 tips om je gezonde goede voornemens vol te houden:

  1. Breng mensen in je omgeving op de hoogte van je goede voornemens.
  2. Herinner jezelf telkens aan de voordelen en herhaal je doelen.
  3. Zoek het gezelschap op van mensen die dezelfde doelen hebben.
  4. Vermijd verleidelijke situaties tot je sterk genoeg in je schoenen staat.
  5. Pak je nieuwe gewoontes gewoon weer op als het een keertje mis gaat!
  6. Zoek een buddy: samen houd je het makkelijker vol.
  7. Blijf consistent en plan je nieuwe gewoontes in.
  8. Kijk dagelijks naar wat je nieuwe gewoonte je nu al oplevert, zoals je fit en energiek voelen.
  9. Visualiseer je leven met je nieuwe gewoonte. Zie je nieuwe gewoontes dus niet als iets tijdelijks, maar als een nieuwe manier van leven!
  10. Focus niet op wat je niet meer mag, maar vooral op wat je wel allemaal mag.

Gratis consult

Vele honderden anderen gingen je voor, met succes! Meld je nu aan voor een gratis consult en ga gezond het nieuwe jaar in. Hierin stel je al je vragen en nemen we onze werkwijze met je door. Ben je enthousiast? Dan gaan we aan de slag met een persoonlijk plan en begeleiding. En onthoud: No cure, no pay! Als je met onze hulp alsnog je streefgewicht niet behaalt, betalen wij je het volledige bedrag terug. Niets te verliezen dus (behalve die kilo's). Waar wacht je nog op?

Plan een gratis consult Een vraag stellen