Hoe werkt het Nederland Slank programma?

www.nederlandslank.nl

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Het Nederland Slank Programma is gebaseerd op vooraanstaand medisch onderzoek naar de effecten van de menselijke hormoonhuishouding op het menselijk lichaam en de gezondheid. Het menselijk groeihormoon is verantwoordelijk voor zowel het afbreken van vet in uw lichaam als het aanmaken en behouden van de organen en het spierweefsel. De werking van het menselijk groeihormoon wordt onder andere beïnvloed door twee stofjes:

Insuline, dat het bloedsuikerniveau regelt; en


Serotonine, dat de behoefte aan voedsel regelt.

Screenshot

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Er is geconstateerd dat een verstoord evenwicht tussen insuline en serotonine resulteert in een laag niveau van het menselijk groeihormoon. Als gevolg hiervan wordt voedsel dat u inneemt omgezet in vet in plaats van energie. Hierdoor komt u aan en blijft u aankomen. Het Nederland Slank Programma stimuleert en reguleert de stofjes insuline, serotonine en het menselijk groeihormoon.

How Werkt

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Het Nederland Slank Programma is:

Geen proteïneprogramma
Geen programma waarbij u calorieën hoeft te tellen
Geen programma waarbij u pillen hoeft te slikken
Geen programma waarbij u voedselvangers hoeft te gebruiken

Persoonlijk advies

Het NederlandSlank Programma is alleen succesvol wanneer het op maat wordt afgestemd op uw lichaam. Alleen op basis hiervan kunnen wij het juiste eetprogramma voorschrijven waarmee u permanent af zult vallen. Wij zijn zo overtuigd dat het NederlandSlank Programma voor u zal werken dat wij het aanbieden op basis van “no cure, no pay”: als u uw doel niet bereikt dan krijgt u uw geld terug!

Apple

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Nederland Slank in Stappen

 • 1. Opstellen van het persoonlijke NederlandSlank Programma
  In een persoonlijk consult wordt met u besproken wat uw problemen, behoeften en wensen zijn. Daarnaast wordt uw bloed onderzocht. Aan de hand van het consult en de bloedtest wordt er voor u een persoonlijk en tijdelijk eetprogramma opgesteld.
 • 2. Uw Nederland Slank Programma volgen
  Uw unieke eetprogramma zorgt voor snel en gezond vetverlies en versteviging van de huid en de spieren. Wat u eet maakt niet uit. U mag allerlei soorten voedsel eten gedurende de tijd dat u uw persoonlijke NederlandSlank Programma volgt: rood en wit vlees, vis, groente, fruit en zuivelproducten zoals kaas en yoghurt. Wat wel uitmaakt zijn de hoeveelheden en de combinaties.
  Het voor u persoonlijk uitgebalanceerd eetprogramma schrijft speciale hoeveelheden en combinaties van voedsel voor die ervoor zorgen dat insuline en serotonine in uw lichaam weer voorgoed in balans komen. Tijdens het volgen van het NederlandSlank Programma zult u gegarandeerd vooruitgang boeken en kunt u tot maar liefst 12 kilo per maand verliezen.
 • 3. Stabilisatieprogramma
  Wanneer u twee kilo verwijderd bent van uw streefgewicht volgt u een kort en simpel stabilisatieprogramma van 15 à 20 dagen om ervoor te zorgen dat u voorgoed op gewicht blijft. Na afloop van het NederlandSlank Programma zal uw lichaam een evenwichtige hormoonhuishouding hebben. U ontvangt tips en richtlijnen om blijvend een slank en gezond leven leiden zonder gewichtstoename en diëten.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult