Nederland-Slank-4

Nasi van bloemkool rijst

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
16 maart 2020

Ingrediënten

nasi-goreng
  • 1 portie gehakt,
  • kip óf 2 eitjes,
  • 2 eetl. olijfolie,
  • ‘Oosterse’ groenten zoals taugé,
  • paprika en prei, bloemkool, 
  • nasikruiden (bij voorkeur zelfgemaakt)

Bereiding

  1. Doe olijfolie in de wok en bak het gehakt.
  2. Voeg na 5 minuten de gesneden Oosterse groenten toe.
  3. Maak van bloemkool bloemkoolrijst met een grove rasp of in de keukenmachine.
  4. Voeg je nasikruiden samen met de bloemkoolrijst toe in de pan met groenten en gehakt.
  5. Laat alles weer even 5 minuten bakken

Als je liever ei bij je nasi eet: laat het gehakt dan achterwege en bak er 2 spiegeleitjes bij!

Eet smakelijk!

 

Laat Mij Meer Lekkere Recepten Zien