Voel je topfit in het nieuwe jaar!

voel-je-topfit

Wees eens eerlijk. Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens? Ben jij enthousiast begonnen maar zit je broek eigenlijk wat te strak en voel je je niet topfit? Tijd om hier verandering in aan te brengen. Met het programma van Nederland Slank gun je jezelf een gezond lijf en voel je je binnen een mum van tijd helemaal topfit!

topfitMet Nederland Slank werk je niet alleen op een gezonde en verantwoorde wijze naar je streefgewicht, je creëert een gezonde levensstijl voor jezelf. Hierdoor ben je niet alleen fit en gezond in het nieuwe jaar, maar ben je een leven lang fit! Wil je weten hoe je fit wordt? Lees dan snel verder.

Een video afspraak met Liesbeth maken

Ik wil een gratis video consult met Liesbeth

Voel je topfit in het nieuwe jaar!

lekker in je vel in 2021

Wil jij het nieuwe jaar vol energie en zelfvertrouwen starten, met een fit en gezond lichaam?

Het endorfinesysteem zorgt voor de juiste balans in ons lichaam, voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Gaan we hier niet goed mee om, dan kunnen we chronische aandoeningen ontwikkelen. Het boek geeft uitleg en inzicht over ons lichaam, geest, voeding en gezondheid.


Nederland Slank programma

de juiste voeding helpt je om topfit te worden

De start van het programma is een gratis consult. Daarna kun je besluiten of je je wilt inschrijven en worden je bloedwaarden geanalyseerd. Met die resultaten wordt een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor je samengesteld. Gedurende het traject krijg je 10 consulten van een ervaren diëtist / orthomoleculair therapeut die je persoonlijk begeleid en bijstaat. Wil je meer weten over het programma van Nederland Slank?

Ik wil een gratis video consult met Liesbeth


Start nu en krijg het kookboek cadeau t.w.v. 39,50

Schrijf je nu in voor het Nederland Slank programma en krijg het kookboek  cadeau!

Bekijk hier een preview van het boek:Schrijf mij in voor een topfit nieuw jaar!

Vul het contact formulier in of bel ons op 085-0657472.

Ik wil een gratis video consult met Liesbeth