Vacature: administratief medewerker

Onze cliënten krijgen in Nederland vaak vergoeding van zorgverzekeraars voor de consulten bij Nederland Slank en de Metaboloog als zij een aanvullende verzekering hebben.

Het is een precies werkje hoewel niet erg ingewikkeld. 

Als je een computer hebt en op afstand wilt werken, hebben wij een paar uur per week werk voor jou voor 15 euro per uur.

Als de samenwerking prettig is hebben we misschien ook meer voor je te doen.

marker

 


Wie zijn wij?

Nederland Slank leert mensen gezond te eten volgens een wetenschappelijk bewezen succesformule op basis van een bloedanalyse en een driedaagse menu-cyclus (Geen pillen, shakes of injecties dus)
We bestrijden met dit programma overgewicht (op basis van no-cure-no pay) en heel veel voeding-gerelateerde ziekten.Onze missie is om de helft van Nederland en nu ook Europa te redden, van overgewicht en andere kwalen.

 

Dat klinkt ambitieus maar dat gaan we wel doen. Daarom hebben we een vacature open voor een communicatie deskundige.

 

www.nederlandslank.nlhubfssocial-suggested-imageswww.nederlandslank.nlhubfssocial-suggested-imageswww.nederlandslank.nlhubfsdr- Naomi Dongelmans-d-4

Naomi Dongelmans bestseller auteur.

Een voormalig CFO van Audax, de digital rescue/marketeer van o.a. Randstad, Philips en McAfee. Daar kun je dus een hoop van leren.
De komende 5 jaar zullen we elk jaar het aantal cliënten dat we helpen, verdubbelen.

Werken met stimulerende collega’s, veel online

Taken:

Wij houden ervan om mensen zoveel vrijheid te geven als ze aankunnen en daarbij zoveel mogelijk gebruik te maken van hun talenten. Zo zullen we samen vorm geven aan je job.

Plezier in je werk is daarbij een belangrijke leidraad.

Reageer nu