Wat is Nederland Slank?

Nederland Slank helpt u om snel en verantwoord uw streefgewicht te kunnen bereiken én te behouden.* Daarvoor kijken we naar de specifieke oorzaken van uw overgewicht, want die zijn per persoon verschillend. Afvallen met Nederland Slank biedt daarom een individuele oplossing op maat in de vorm van een uitgebalanceerd voedingsplan, afgestemd op uw eigen lichaam en levensstijl.


Wat is Nederland Slank niet?

Afvallen met Nederland Slank is niet afvallen via een dieet. U hoeft geen honger te lijden of calorieën te tellen. Nederland Slank biedt gevarieerde maaltijdvoorstellen aan met normale en gezonde voeding. De juiste combinatie, hoeveelheid en frequentie van eten is er op gericht dat u kunt afvallen. Er komen dus geen shakes, pillen of poeder aan te pas als u gaat afvallen met Nederland Slank.


Voel je topfit in 2020

Wil jij je topfit voelen in 2020? Schrijf je dan nu in en krijg het eerste consult gratis én het Endorfine Herstelplan boek cadeau! 


Resultaten

Het programma dat u volgt wanneer u gaat afvallen met Nederland Slank biedt meer voordelen dan alleen maar afvallen. De uitgebalanceerde voeding kan de hormoonbalans van uw lichaam weer herstellen, waardoor eten opnieuw in energie wordt omgezet in plaats van vet. Daarnaast kan uw weerstand worden verhoogd en krijgt u snel minder last van gezondheidsklachten en kwaaltjes.*

HIPPOCRATES ZEI AL: "GEBRUIK VOEDING ALS JE MEDICIJN"


Persoonlijke Coaching

Afvallen met Nederland Slank betekent professionele begeleiding in de vorm van een persoonlijke coach. Die maakt een dieet plan dat volledig is afgestemd op uw individuele situatie. De coach leert u bovendien alles over gezonde voeding en hoe u uw streefgewicht ook in de toekomst kunt behouden. Zo kunt u uw persoonlijke programma voor de rest van uw leven blijven gebruiken.


Onze professionele diëtisten geven consulten door het hele land

Nederland Slank heeft diëtisten in het hele land. Bovendien bieden we online consulten aan. Het maakt dus helemaal niet uit waar u woont, want onze professionele diëtisten zijn in heel Nederland beschikbaar om u te helpen wanneer u gaat afvallen met Nederland Slank.


*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.