bannerimage

Lijnen of vermageren

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
22 januari 2020

bannerimage

Lijnen of vermageren

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Lijnen of vermageren en je goed voelen. Dat is het streven en dat kan bereikt worden met het individueel opgestelde afslankprogramma. Depressieve klachten, die samenhangen met de oorzaak en het gevolg van je overgewicht verdwijnen vaak ook met ons unieke programma.

Lijnen of vermageren met Nederland Slank

Lijnen of vermageren  kan je op allerlei manieren doen, maar vaak is het lastig om een dieet vol te houden tot het streefgewicht is bereikt. Bovendien is het bij veel diëten lastig om het hongergevoel te vermijden. Lukt het wel om af te vallen, dan krijg je vaak weer te maken met het beruchte jojo-effect. Dat komt onder meer doordat dieetprogramma’s vaak een algemene samenstelling kennen en niet afgestemd zijn op je eigen lichaam. Nadat je bent afgevallen, kom je dan ook vaak snel weer wat kilo’s aan.

Lijnen of vermageren met blijvend resultaat

Kies je voor lijnen of vermageren met Nederland Slank dan ben je verzekerd van snel gewichtsverlies tot wel twaalf kilo per maand. Het afslankprogramma is voor iedereen geschikt, die wil afvallen, met als voordeel dat je niet te maken krijgt met een hongergevoel. Dat maakt het eenvoudig om vol te houden. Je volgt het afslankprogramma eenmalig en zult daarna altijd op gewicht kunnen blijven.

Met Nederland Slank krijg je een persoonlijk plan

Het programma is gebaseerd op een bewezen concept, waarbij op basis van een bloedtest een persoonlijk plan wordt opgesteld. De echt individuele aanpak verklaart ook meteen het succes van het lijnen met Nederland Slank. Vele klanten zijn je al voor en hebben zelfs gewichtsverlies ervaren tot 36 kilo in drie maanden! Dit komt neer op 12 kilo per maand. En tussen de 2 en 3 kilo per week. Ook jij kunt gaan lijnen of vermageren met een blijvend resultaat. Het is toch een fantastisch vooruitzicht dat je van alles mag eten, geen honger hebt en uiteindelijk je streefgewicht bereikt en behoudt? Meld je dan aan voor een gratis consult of bel ons via 010-3409991. Je kunt vandaag nog beginnen door de eerste stap te zetten, die je leven voorgoed zal veranderen.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.