bannerimage

Lijnen of vermageren

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
22 januari 2020

Lijnen of vermageren en je goed voelen. Dat is het streven en dat kan bereikt worden met het individueel opgestelde afslankprogramma. Depressieve klachten, die samenhangen met de oorzaak en het gevolg van je overgewicht verdwijnen vaak ook met ons unieke programma.

Lijnen of vermageren met Nederland Slank

Lijnen of vermageren  kan je op allerlei manieren doen, maar vaak is het lastig om een dieet vol te houden tot het streefgewicht is bereikt. Bovendien is het bij veel diëten lastig om het hongergevoel te vermijden. Lukt het wel om af te vallen, dan krijg je vaak weer te maken met het beruchte jojo-effect. Dat komt onder meer doordat dieetprogramma’s vaak een algemene samenstelling kennen en niet afgestemd zijn op je eigen lichaam. Nadat je bent afgevallen, kom je dan ook vaak snel weer wat kilo’s aan.

Lijnen of vermageren met blijvend resultaat

Kies je voor lijnen of vermageren met Nederland Slank dan ben je verzekerd van snel gewichtsverlies tot wel twaalf kilo per maand. Het afslankprogramma is voor iedereen geschikt, die wil afvallen, met als voordeel dat je niet te maken krijgt met een hongergevoel. Dat maakt het eenvoudig om vol te houden. Je volgt het afslankprogramma eenmalig en zult daarna altijd op gewicht kunnen blijven.

Met Nederland Slank krijg je een persoonlijk plan

Het programma is gebaseerd op een bewezen concept, waarbij op basis van een bloedtest een persoonlijk plan wordt opgesteld. De echt individuele aanpak verklaart ook meteen het succes van het lijnen met Nederland Slank. Vele klanten zijn je al voor en hebben zelfs gewichtsverlies ervaren tot 36 kilo in drie maanden! Dit komt neer op 12 kilo per maand. En tussen de 2 en 3 kilo per week. Ook jij kunt gaan lijnen of vermageren met een blijvend resultaat. Het is toch een fantastisch vooruitzicht dat je van alles mag eten, geen honger hebt en uiteindelijk je streefgewicht bereikt en behoudt? Meld je dan aan voor een gratis consult of bel ons via 010-3409991. Je kunt vandaag nog beginnen door de eerste stap te zetten, die je leven voorgoed zal veranderen.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn