bannerimage

Nooit Meer: Liesbeth's Reis naar Gezonder Leven en Succes

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
01 december 2023

In de wekelijkse rubriek "Nooit Meer" bij RTL, delen inspirerende individuen hun ervaringen over beslissende momenten in hun leven en hoe deze hebben geleid tot significante veranderingen. Deze week belichten we het verhaal van Liesbeth van Duijn, oprichter van NederlandSlank, en haar toewijding aan gezondheid als drijfveer voor zowel persoonlijk als professioneel succes.

Een Nieuwe Start met Gezonde Voeding

Liesbeth's verhaal is uniek. Haar beslissing om naar Portugal te verhuizen was meer dan een geografische verandering; het was een stap in de richting van een leven waarin gezondheid en welzijn centraal staan. Als orthomoleculair therapeut weet Liesbeth dat een evenwichtig dieet essentieel is voor lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De Impact van Voeding op Ondernemingszin

Liesbeth schrijft haar succes en ondernemingszin toe aan haar gezonde levensstijl. Ze benadrukt de invloed van voeding op neurotransmitters, die cruciaal zijn voor het reguleren van ons gedrag en emoties. Door haar focus op gezonde voeding heeft ze niet alleen haar fysieke gezondheid verbeterd, maar ook haar mentale scherpte en ondernemersgeest.

NederlandSlank: Een Visie op Gezond Leven

Als oprichter van NederlandSlank heeft Liesbeth haar passie en kennis over gezond leven omgezet in een platform dat anderen inspireert en ondersteunt. Ze gelooft sterk in de kracht van voedingskeuzes om levens te transformeren, en deelt deze boodschap via haar onderneming.

Inspiratiebron voor Gezonde Verandering

Haar verhaal is een bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar een gezonder, gelukkiger leven. Liesbeth benadrukt dat het nooit te laat is om te beginnen met het maken van gezonde keuzes. Haar ervaringen in Portugal versterken haar overtuiging in de kracht van positieve levensstijlveranderingen.

Een Toekomst van Zelfzorg en Groei

Liesbeth's verhaal bij RTL's "Nooit Meer" laat zien hoe een toewijding aan gezond leven kan leiden tot persoonlijke vervulling en professioneel succes. Ze moedigt het publiek aan om zelf de regie in handen te nemen over hun gezondheid en welzijn, als sleutel tot een succesvol en vervuld leven.


Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn