jorieke-nederland

Hoe je een suikerdip eetbui kunt voorkomen

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
18 april 2020

Deze week werd ik overvallen door iets wat ik niet meer gewend was: Een ontzettende trek in zoet, ingevuld met het eten van 3 van die heerlijke zachte cake-jes, ook nog bedoeld voor een ander gezelschap.... Nu ben ik al een tijdje met het programma van Nederland Slank bezig, en al lang op mijn streefgewicht, dus ik kan gewoon eten wat ik wil en niet meteen kilo's aankomen maar dit vond ik wel vreemd. Als je namelijk gezond eet, heb je geen behoefte aan dit soort uitspattingen.
Maar toen ik even terug ging denken, zag ik ook de oplossing en de reden van mijn vraatzuchtige bui: Als lunch een half kippetje met wat komkommer, geen fruit en geen knackebrod gegeten. En daar zit ook de oplossing. Als je al je maaltijd componenten gewoon netjes eet, krijg je geen (vr)eetbuien. Dus dan kun je een suiker-dipje vermijden.
Dat weten we dan weer voor de volgende keer.  Eetbuien voorkom je met voldoende van alles te eten niet te weinig koolhydraten dus ook.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn