Gezond afvallen

Nederland-SlankJa, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Gezond afvallen willen wij allemaal. Zeker als je al (jaren) lang met overtollig gewicht loopt of zo graag blijvend die 5, 10 of meer kilo’s wilt afvallen. Op een gezonde manier afvallen betekent dat je weloverwogen kiest voor een afslankmethode die het beste bij je past en die tot daadwerkelijke en blijvende resultaten leidt. Wil je vet kwijtraken dat niet meer terugkomt en dus blijvend afvallen? Dan is er meer nodig dan alleen caloriebeperking. Je hormoonhuishouding dient in balans worden gebracht en dat is precies wat er met het afslankprogramma van Nederland Slank kan worden bereikt.* Nederland Slank helpt jou om de juiste afslankmethode te kiezen en wordt zelfs vergoed door jouw zorgverzekeraar. Geïnteresseerd? Vraag dan meteen een gratis consult aan!

Apple-2Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Op een gezonde manier afvallen is verantwoord afvallen

Wellicht dat je al één of meerdere diëten en afslankmethodes hebt gevolgd, die tot kortstondig resultaat hebben geleid, maar waarbij de kilo’s er ook net zo snel weer aankwamen als dat ze er af gingen. Klinkt dat helaas bekend in je oren? Hoe fijn zou het dan zijn als je verantwoord kunt afvallen met blijvend resultaat? Bij Nederland Slank leggen wij de focus op gezond afvallen volgens jouw persoonlijke hormoonhuishouding. Door het bloedsuiker-niveau te matigen en daarmee de aanmaak van insuline, kan de aanmaak van diverse hormonen verbeteren, waaronder het menselijk groeihormoon (en de geslachtshormonen, die ook voor verjonging zorgen). Dit kan als resultaat hebben dat dit hormoon meer voorkomt in je lichaam, waardoor eten en vet om wordt omgezet in energie in plaats van vet.*

Top View-1

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

 

Hormonen uit balans belemmert snel afvallen

Veel diëten en afvalpogingen gaan de mist in, omdat de hormonen uit balans zijn, waardoor de hormoonhuishouding niet optimaal draait. Dit kan elke afslankpoging in de weg staan, waardoor het afvallen wordt bemoeilijkt. Met het Nederland Slank programma kan de balans in de hormoonhuishouding weer worden hersteld. Hierdoor kan gezond afvallen doorgang vinden en kun je snel afvallen zonder spierverlies.*

Snel en verantwoord afvallen kan jij ook

Nederland Slank biedt een voedingsprogramma waarbij wij snel en gezond afvallen mogelijk kunnen maken.* Dit voedingsprogramma volgens het metabolisme dieet is door artsen en wetenschappers ontwikkeld. Daarbij is vastgesteld dat met deze metabolic balance goede resultaten op langere termijn bereikt konden worden in tegenstelling tot vele crash diëten. Snel en gezond afvallen gaat jou met Nederland Slank nu echt lukken!* Waarom gezond afvallen bij Nederland Slank tot zulke goede resultaten leidt:

Breakfast

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult
  • Persoonlijk advies gebaseerd op je hormoonhuishouding
  • Hulp bij het afvallen met je persoonlijke diëtiste
  • Geen moeilijk dieet met onhaalbare doelen die je niet kunt volhouden
  • Snel resultaat zien en een boost in je energiepeil
  • Tot 10 kilo in één maand kunnen afvallen*
  • Geen hongergevoel hoeven te lijden*

Gezond afvallen met Nederland Slank

Ook jij kunt makkelijk afvallen en gezond afvallen tegelijk met ons Nederland Slank programma!* Vraag gelijk een gratis consult aan en ervaar zelf dat gezond afvallen ook voor jou is weggelegd. Je krijgt 10 consulten om ervoor te zorgen dat jij je lichaam en zijn reacties optimaal leert kennen. Zo hoeft het nooit meer moeilijk te zijn om op gewicht te blijven. Het Nederland Slank programma wordt tevens vaak vergoed door zorgverzekeraars!

 

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.