Hormoonhuishouding

Met het Nederland Slank programma wordt de balans in je hormoonhuishouding weer hersteld. Hierdoor val je sneller af met blijvend gewichtsverlies. Bij Nederland Slank draait het namelijk allemaal om je hormoonhuishouding, aangezien deze bij overgewicht vaak is verstoord. Hormonen en afvallen gaan dus hand in hand. Ontdek er alles over.

Hormoon uit balans

Hormoon uit balans? Hormonen die invloed hebben op je gewicht hebben, zijn het stresshormoon cortisol, het eetlust opwekkend hormoon ghreline, het vrouwelijk hormoon oestrogeen en het mannelijk hormoon androgeen. Indien je hormonen uit balans zijn, is snel en makkelijk afvallen erg moeilijk.

Hormonen in balans brengen met voeding

De reden van het succes van het programma van Nederland Slank is dat dit programma gericht is op de hormonen in balans te brengen met voeding . Daarbij streven wij naar een goed evenwicht tussen serotine en insuline. Bij een verlaagde insuline wordt voeding in energie opgeslagen in plaats van vet. Een verlaging van insuline zorgt er voor dat het eetlust-onderdrukkende hormoon leptine niet meer geblokkeerd wordt. Hierdoor heb je ook minder honger.

Hormoonbalans herstellen

Bij het programma van Nederland Slank zal de hormoonhuishouding hersteld worden. Dit wordt gedaan door allereerst je bloed af te nemen om te kijken hoe jouw persoonlijke hormoonhuishouding er voor staat. Aan de hand hiervan krijg je een persoonlijk voedingsprogramma dat je hormoonhuishouding weer in balans brengt. Hierdoor val je niet alleen blijvend af, maar ook nog eens snel. Je kan wel tot 3 kilo per week afvallen. Dit is 12 kilo per maand! Werken aan die hormoonbalans dus!

Hormonen in balans bevordert de gezondheid

Overgewicht is een stofwisselingsprobleem dat veroorzaakt wordt door een verstoord evenwicht in de hormoonhuishouding. Doordat de hormonen uit balans zijn, heeft dit grote invloed op het wel of niet goed kunnen afvallen. Met een verstoorde hormoonhuishouding is het gewoonweg onmogelijk om blijvend af te vallen. Vandaar dat het jojo-effect zo vaak voorkomt. Maar de hormoonhuishouding heeft naast afvallen ook nog op andere gezondheidsaspecten invloed. Medische proeven toonden aan dat bijvoorbeeld de verhoging van het menselijk groeihormoon voor meer dan 200 gezondheids- en welzijnsverbeteringen zorgde[1].

Enkele voorbeelden zijn:

72% Lichaamsvetverlies
71% Huid textuur
51% Verdwijning rimpels
62% Geheugen
38% Menstruatie cyclus
38% Nieuwe haar groei
88% Spierversteviging
55% Genezing oude wonden
84% Energie niveau
83% Uithoudingsvermogen
73% Weerstand tegen gewone ziektes
75% Seksuele Potentie

Hormoonhuishouding en gezondheid verbeteren

Dat de hormoonhuishouding de gezondheid kan verbeteren is bewezen door diverse artsen en wetenschappers. Het programma van Nederland Slank is ontwikkeld door artsen en voedingsdeskundigen op dat gebied. Uit een wetenschappelijk onderzoek is dan ook aangetoond dat ons afslankprogramma verantwoord afvallen mogelijk maakt.

 

Breng mijn hormonen in balans

 

Bron 1: Onderzoek uitgevoerd tussen 1994 en 1996 door Dr. Leon Cass Terry, M.D., Ph.D. aan de Medical College of Wisconsin, en Dr. Edmund Chein, M.D. aan de Palm Springs Life Extension Institute.