Tips voor snel afvallen

Tips voor snel afvallen? Nederland Slank is hét antwoord op de vraag ‘Hoe snel af te vallen’? Wij bieden je namelijk een individueel voedingsprogramma waardoor je hormoonhuishouding weer kan worden hersteld. Dat kan direct voordeel opleveren van een snel gewichtsverlies van twee kilo per week en kan meteen ook zorgen voor een betere gezondheid. Je zult al snel merken dat je tijdens het volgen van het afslankprogramma beter in je vel kan komen te zitten, een beter concentratievermogen krijgt en je stemming positiever wordt.*

Snelle afvaltips

Hoe val je snel en gezond af? Voordat je start kun je alvast met deze afvaltips beginnen:

• Begin met suiker, alcohol, brood en melk te schrappen. Ook vruchtensappen worden veel te snel opgenomen in het bloed, waardoor je hongergevoel en je vetopslag versneld wordt.
• Gebruik geen light producten. Hieraan zijn allerlei stoffen toegevoegd om te zorgen dat je honger houdt.
• Neem 3 voedzame maaltijden per dag. Op deze manier zorg je dat je lichaam niet vaker een insuline piek heeft. Bij elke insuline piek wordt vet opgeslagen.
• Drink veel water. Water is goed voor het lichaam, vermindert het hongergevoel en bevordert de spijsvertering.
• Neem altijd voldoende groente bij je maaltijden. Afhankelijk van je gewicht, maar gemiddeld minimaal 2 ons per dag.
• Denk eraan dat een hongergevoel niet betekent dat je moet eten. Het kan ook zijn dat je iets anders nodig hebt, bijvoorbeeld beweging of liefde.
• Slaap veel. Voel wat je lichaam nodig heeft, minimaal 7 a 8 uur per nacht.
• Snoep als je snoept alleen pure chocolade en neem dat alleen na de maaltijd. Dit bevat weinig suikers en melk en geeft eerder een verzadigd gevoel.
• Zit rustig als je eet, eet en proef bewust en kauw goed. Op deze manier registeren je hersenen duidelijk dat je aan het eten bent waardoor je eerder het signaal krijgt dat je verzadigd bent.
• Eet van een klein bord. Op een groot bord schep je meer.
• En het is een cliché, maar beweeg, vooral kracht training is goed voor de aanmaak van je groeihormoon! Als je hier meer over wilt lezen ga dan naar sporten bij Nederland Slank
Sommigen vielen zelfs 3 kilo per week af!* Lees de referenties en succesverhalen.

Snel afvallen zonder honger

Snel afvallen zonder honger en met blijvend resultaat? Begin met de afvaltips en meld je aan bij Nederland Slank. Door je nu aan te melden voor het unieke afslank-programma van Nederland Slank. en de eerste stap te zetten op weg naar een nieuw leven.

Een leven zonder ruimte voor overgewicht, maar met een goede gezondheid, bewustzijn en vertrouwen in je eigen lichaam en geest. Wacht niet langer en meld je aan voor een vrijblijvend gratis consult van Nederland Slank of vraag om meer informatie via 085 065 7472.

voel-je-topfit

 

 

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.