Voedingscoach helpt bij afvallen

jorieke-nederland-new

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

In dit artikel lees je over de volgende onderwerpen:

Hoe kan een voedingscoach mij helpen?

 

Een voedingscoach die helpt om snel en verantwoord af te vallen. Wilt u dat ook? Met het programma van Nederland Slank bereikt en behoudt u met smakelijk eten en door middel van persoonlijke begeleiding uw streefgewicht.*

  • Afslanken met lekker eten

  • Plan op maat

  • Persoonlijke voedingscoach

  • Consulten door heel het land

  • Vergoeding zorgverzekering

een voedingscoach helpt bij afvallen

Plan vrijblijvend een gratis consult in

 

Hoe kan een voedingscoach mij helpen?

Bij Nederland Slank wordt u gecoacht door een professionele diëtist / orthomoleculair therapeut. Deze kijkt samen met u wat u nodig heeft om uw ideale gewicht te bereiken.* Tijdens het traject krijgt u begeleiding in de vorm van tien Skype-consulten.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Meedoen met het afslankprogramma? U kunt zich aanmelden voor een eerste gratis consult. U krijgt eerst een informatievideo te zien. Ook beantwoorden we al uw vragen. Dit gesprek is bovendien geheel vrijblijvend. Na het eerste consult kunt u zich officieel inschrijven.

Daarna worden uw bloedwaarden gemeten. Aan de hand hiervan stellen wij namelijk een uniek afslankprogramma op. Een voedingscoach kijkt welke voedingsstoffen noodzakelijk zijn voor u om uw hormoonhuishouding te herstellen. Daardoor kunt u verantwoord afvallen*. U krijgt onder andere een lijst met aanbevolen voedingsmiddelen en een maaltijdplanning. Dit bestaat uit een driedaagse menucyclus, voorstellen per maaltijd en variatielijsten.

hoe kan een voedingscoach mij helpen met gezonde voeding?

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult
Wat zijn de voordelen van Nederland Slank?


Geen dieet

Meedoen met het Nederland Slank programma betekent ten eerste afvallen door een nieuwe levensstijl aan te leren. Honger lijden of calorieën tellen is er daarmee niet bij. Ook shakes, pillen of poeders komen er niet aan te pas. De voedingscoaches van Nederland Slank laten zo zien hoe u met normale en gezonde voeding kunt afslanken.


Plan op maat

De oorzaak van uw overgewicht is iets persoonlijks. Iedereen is immers anders. Met Nederland Slank wordt er daarom heel specifiek naar uw situatie gekeken. Er is dus niet een standaardprogramma dat al onze deelnemers volgen. U krijgt een voedingsplan op maat. Afgestemd op uw individuele situatie.


Persoonlijke coach

U krijgt niet alleen een voedingsplan op maat, maar ook persoonlijke begeleiding van een voedingscoach tijdens het afvaltraject. Deze diëtiste of orthomoleculair therapeut leert u onder andere alles over gezonde voeding. En vertelt hoe u uw gewenste gewicht kan bereiken en vasthouden.

online meeting Nederland Slank
Consulten door heel het land

Nederland Slank heeft voeding coaches door heel het land. Onze diëtisten zijn via Skype of facetime beschikbaar om u te begeleiden bij het afvallen. Zo kunt u het programma in heel Nederland (en ook daarbuiten) volgen.

Vergoeding zorgverzekering

Nederland Slank biedt ten slotte het op maat gemaakte voedingsprogramma en een persoonlijke voedingscoach aan voor €1049,-. In veel gevallen kunt u dit (gedeeltelijk) vergoed krijgen door uw zorgverzekering.


Aanmelden

Wilt u graag afvallen* met de hulp van een voedingscoach van Nederland Slank? Plan dan nu vrijblijvend een gratis consult in.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult