bannerimage

Gebakken appelschotel

Geschreven door: Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)
06 juli 2018

bannerimage

Gebakken appelschotel

Geschreven door: Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)

Ingrediënten

Voor 1 portie

 

Mandelade De mandelade bestaat uit de twee ingrediënten: amandelen en zonnebloempitten.

 

1 Grote appel

1 Portie mandelade (amandelen en zonnebloempitten)

Kaneel, verse vanille

 

 

Bereiding

Week een avond van tevoren de amandelen en de zonnebloempitten.

Pureer ze de volgende dag en breng op smaak met kaneel en vanillepoeder.

Was de appel, snijd in stukjes en gooi het klokhuis weg.

Leg de stukjes appel op een kleine ovenschaal

Spreid de mandelade over de gesneden appel en bak in de oven gedurende ongeveer 25-30 minuten bij 175 ° C.

Geniet van je maaltijd!

Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)

Geschreven door: Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)

Pantea is Orthomoleculair Therapeut en Diëtist Via een HLO propedeuse chemie en een universitaire pharmacie-opleiding is ze overgestapt naar de Diëtetiek, aan de Hogeschool van Amsterdam waar zij wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan. Daarna is ze afgestudeerd in de Orthomoleculaire Geneeskunde gestudeerd bij Ortholinea. Daarnaast heeft ze Integrale Epigenetica-opleiding en de Epigenetica van ADHD gevolgd. En zich bij Evenwijs verdiept in de behandeling van Lipoedeem.