Obesitas


Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Ondanks dat obesitas een chronische ziekte is, zal Nederland Slank met een blijvende oplossing voor je komen waarbij je kunt profiteren van de vele gezondheidsvoordelen van afvallen.

Hoe vaak komt obesitas voor?

3D Cartoon

 

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Van de mensen die overgewicht hebben heeft ongeveer 30 procent obesitas. Dus ongeveer 15 procent van de totale volwassen bevolking in Nederland heeft obesitas. Nederland telt ongeveer 17 miljoen volwassenen, dus bijna 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben het!

Wat is obesitas?

Er wordt gesproken van obesitas wanneer de hoeveelheid vet in het lichaam dusdanig veel is dat je er gezondheidsklachten van ondervindt. Obesitas is een vergevorderd stadium van overgewicht. Bij overgewicht is er namelijk ook te veel vet in het lichaam, maar daarbij blijven de gezondheidsklachten vaak uit.

Je kunt door middel van je BMI berekenen of je overgewicht of obesitas hebt. Obesitas is een ziekte, een chronische ziekte. Chronisch betekent dat, wanneer je het eenmaal hebt, je de rest van je leven zal moeten werken aan het verminderen van de symptomen van deze ziekte.

black-and-white

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Dit betekent dat je de rest van je leven op je gewicht zal moeten letten. Het is daarom verstandig om professionele hulp te zoeken. Het is ook een optie om een medische ingreep te ondergaan, maar deze kennen vaak veel risico’s.

Wanneer je een gezond gewicht hebt, zul je ook geen gezondheidsklachten gerelateerd aan obesitas hebben. Behalve de bepaalde blijvende aandoeningen die je kan hebben opgelopen. Overgewicht of obesitas verhoogt namelijk het risico op suikerziekte, hart- en vaatziekten, sommige vormen van kanker en gewrichtsklachten.

diabetes

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Hoe hoger je gewicht is, hoe meer risico je hebt. Kom daarom nu in actie en begin met afvallen. Je vermindert de gezondheidsrisico’s namelijk al door 5 tot 15% van je gewicht af te vallen. Met het programma van Nederland Slank is dit niet moeilijk en verloopt dit snel!

Zonder hongergevoel kun je wel tot 3 kilo per week afvallen en nog op een gezonde wijze ook. Bij ons programma wordt de hormoonhuishouding namelijk weer in balans gebracht door het individuele voedingsprogramma dat wij voor je samenstellen. Hierdoor bestrijden wij ernstig overgewicht op een gezonde manier.

Het programma van Nederland Slank helpt bewezen bij obesitas

Het programma wat Nederland Slank aanbied is door artsen en voedingsdeskundigen ontwikkeld. Uit een wetenschappelijk onderzoek is er aangetoond dat dit programma helpt bij het terugdringen van obesitas.

Ook aan de succesverhalen kan je zien dat mensen met obesitas succesvol zijn afgevallen. Ben jij ook klaar om gedag te zeggen tegen obesitas en de bijkomende gezondheidsklachten en risico’s? Begin dan nu met het programma van Nederland Slank en profiteer van de vele voordelen van een slank leven. Neem contact op via 085 06 57 472 voor een gratis consult of schrijf je in.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult