bannerimage

Gun je man(nelijkheid) een BOOST

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
08 september 2020

bannerimage

Gun je man(nelijkheid) een BOOST

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Vaderdag is weer gekomen en gegaan en wat heb jij je lieve man, of jezelf gegund dit jaar? Een flesje aftershave, of sokken, of een BBQ schort….? Snurk! Gaap! Voorspelbaar! Bovendien heeft hij/heb jij er in feite niks aan. Waarom zou je die lat niet eens wat hoger leggen? Wat dacht je bijvoorbeeld van een leidraad tot betere seks, meer focus, meer winnersmentaliteit , en een plattere buik? Of eindelijk eens antwoord op de vraag; waarom wordt hij vroeg kaal? 

Onmogelijk? Zeker niet. Vanuit Nederland Slank willen wij ook eens specifiek aan de mannen laten zien hoe zij topfit kunnen worden. Daarom zijn wij een bijzondere winactie gestart: Vertel in een leuk verhaaltje van max. 350 maar niet minder dan 200 woorden wat je je man, of jezelf gunt aan geluk en gezondheid. Leuke inzendingen MET foto van het vaderdagcadeau winnen sowieso het boek De Testofactor van Ralph Moorman en Pim Christiaans. Bovendien krijgen DRIE gelukkige winnaars OOK nog eens 50 % korting op het Voedingsplan bij Nederland Slank

de-testofactor-pim-christiaans-ralph-moorman-front-1-1

Veel mannen willen er nog niet aan maar ook in hun leven spelen hormonen een hoofdrol. Maar wat zijn hormonen eigenlijk? Hormonen zijn signaalstoffen die door klieren via de bloedbaan aan doelcellen of -organen worden afgegeven *Bron: Wikipedia 

En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt hoeft je niet met spuiten, pillen of injecties aan de gang om je mannelijke hormoonhuishouding in balans te krijgen. Aanpassingen aan je/zijn lifestyle, en dan vooral het VOEDINGSPATROON, doen de truc al.

Nederland Slank zet zich al jaren in voor dit doel en wij vonden het hoog tijd om onze aandacht eens positief op onze mannen te richten. Elke man heeft namelijk weleens gegoogeld op veel voorkomende onzekerheden als: haarverlies, grijs worden, libidoverlies , borstvorming door vrouwelijke hormonen, testosteron verhoging en overige stress gerelateerde klachten. Het boek van Ralph Moorman (De Hormoonfacor) en Pim Christiaans (voormalig hoofdredacteur van Men’s Health) geeft daar praktische en haalbare voorzetten voor. En met het voedingsplan van Nederland Slank kop je ‘m feilloos verder in. Met een scherpere, strakkere, sterkere en fittere vent/jij als resultaat! Loop daarom deze unieke kans niet mis en doe mee! Inzendingen kunnen tot 4 juli 2020 worden ingestuurd en de uitslag wordt per Facebookbericht bekend gemaakt.

Kom op, wat heb je te verliezen behalve die kilo’s aan onzekerheid!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.