bannerimage

Esther valt af met Nederland Slank een succesverhaal

Geschreven door: Esther Philipse
17 juni 2017

bannerimage

Esther valt af met Nederland Slank een succesverhaal

Geschreven door: Esther Philipse

 

Gezond Afvallen met Esther Gezond Afvallen met Esther

Hallo allemaal,

Ik ben Esther en ben 57 jaar,

Kennen jullie dat ook dat je een kledingkast met allerlei maten hebt?

Ik had het slank worden al een beetje opgegeven, maar toen iemand zei dat ik eens bij Nederland slank moest kijken, werd ik enthousiast! Omdat er een bloedtest word afgenomen, en er dus een Persoonlijk  eetpatroon word gemaakt! Het wordt dan ook geen Dieet maar verandering van Eetpatroon genoemd! En dit keer om Blijvend Af te Vallen! Ik dacht dat dit niet meer mogelijk was, omdat ik al heel veel diëten heb gevolgd, helaas niet met blijvend resultaat. Ook kwam ik dan steeds weer aan......en elke keer een beetje meer...

Dit komt jullie vast bekend voor.....anders lees je dit niet, maar met mijn Fibromyalgie en een te hoge bloeddruk is het lastig om gewicht kwijt te raken. En of dat nog niet genoeg is ben ik ook nog eens in de overgang! 😬  Maar nadat ik een consult met Liesbeth had ben ik er weer in gaan geloven!😃 Ik heb me dus aangemeld en ga eerst bloedprikken! Ben erg benieuwd wat er uitkomt, en welk eten goed maar vooral wat niet goed voor me is.

Ik ga dan ook wekelijks een blog bijhouden zodat jullie mij kunnen volgen hoe alles verloopt.😃 En ik hoop natuurlijk goed nieuws te hebben! Maar ook als het minder goed gaat laat ik dit weten!

Groetjes,

Wish me Luck.......🍀

 

Esther Philipse

Geschreven door: Esther Philipse