bannerimage

Esther valt gezond af met Nederland Slank

Geschreven door: Esther Philipse
19 september 2019

bannerimage

Esther valt gezond af met Nederland Slank

Geschreven door: Esther Philipse

Hallo Medeslankers,

Hier even een Update van mijn vorderingen 😃

Ben weer terug van Vakantie,en had me voorgenomen niet aan te komen. Dat is niet helemaal gelukt want ik was 1,8 kg aangekomen. Nu zit daar ook vocht bij maar had zo mijn best gedaan dat ik stiekum gehoopt had op gelijkblijvend inclusief vocht!

Maar na paar dagen streng was het er eigelijk zo weer af! Nu had ik ook nog de (pech)wat je pech noemt natuurlijk dat ik 3 etentjes had in de week erna, en een feestje allemaal dingen waar ik niet onderuit kon! Ik heb me zo goed mogelijk gedragen maar ook wel dingen gegeten die niet op mijn lijstje stonden, dus al met al zeker niet ontevreden, dat ik nu in totaal bijna 14kg gewicht minder hoef mee te dragen! Ik ben nu op de helft van mijn af te vallen kilo's En zou het geweldig vinden als ik mijn doel behaal, maar ben nu zeker ook al heel trots op mezelf.

Want het vergt toch wilskracht als je met zoveel verleidingen te maken krijgt! Mijn missie was alleen naar de vitrines te gaan waar ik iets van kon nemen, en maar 1x opscheppen! Wel had mezelf wel 2 ijsjes beloofd en die heb ik ook genomen zonder schuldgevoel! 😜

Nou Luitjes jullie weten weer hoe het mij vergaan is. Jullie ook allemaal Succes👍🏻En tot mijn volgende Update

Lieve groetjes Esther

Esther Philipse

Geschreven door: Esther Philipse