bannerimage

Mijn Nederland Slank avontuur

Geschreven door: Marjolein
27 augustus 2015

bannerimage

Mijn Nederland Slank avontuur

Geschreven door: Marjolein

Hallo Lezers,

Hier ben ik weer met mijn wekelijks update, alweer in week 11! Wat gaat de tijd ook snel als het goed gaat en je tevreden bent. Wat heb ik deze week allemaal uitgespookt op het gebied van eten.IMG_1230

Van het weekend heb ik nog heerlijk genoten van een barbecue met prachtig weer erbij. De vorige keer had ik een beetje gesjoemeld en had ik de touwtjes wat laten zaken, maar deze week had ik met mijzelf afgesproken om alles weer goed op te pakken en geen gesjoemel. Ja, ik had een barbecue, maar dat hoeft niet te betekenen dat het allemaal ongezonde voeding moet zijn. Ik heb heerlijk zalm en salade gegeten en als nieuwtje heb ik wortels op de barbecue geprobeerd. Heb jij dat weleens geprobeerd?  Het is zeker een aanrader en zo wordt het niet te eenzijdig.

Het enige wat ik heb gebruikt is een klein beetje olijfolie, tijm en rozemarijn en het hoeft maar een paar minuutjes op de barbecue. Zo heb ik heerlijk gevarieerd gebarbecued zonder te sjoemelen. Als je het trouwens saai vindt om alleen kruiden te gebruiken en graag ook wat vlees erbij wil, kun je een plakje ham om de wortel heen doen. Je hebt maar weinig ingrediënten nodig en het is ook nog eens een piece of cake om te maken. Oké, het barbecue weer zal waarschijnlijk wel over zijn nu, maar gelukkig hebben we nog de oven om ze daar op te roosteren.

Eigenlijk kan ik alleen maar zeggen dat het deze week lekker ging en dat kun je ook terug zien in mijn meterstanden. Ik eet lekker, probeer nieuwe dingen uit met eten en voel mij goed.

Op de hoogte blijven van mijn avontuur? Volgende week weer een nieuwe update!

Groetjes,

Marjolein Wiersema

photo_2015-08-27_13-55-49

Marjolein

Geschreven door: Marjolein